Įkraunama...
Įkraunama...

KT Jeanine

tai ka, man tos KT netinka g.gif o as jas vartoju ne tik apsisaugojimo, bet ir gydymo tikslais
Atsakyti
Tika pradejau gert Jeanine, tiek cia prisiskaiciau kad baisu pasidare... daug kam netinka ir dar pastot sugebejo, hmz g.gif
Atsakyti
as tai jauciu pakeisiu i kitas.. arba planuosiu antra smile.gif
Atsakyti
Gal cia visos raso kurioms netiko... o kurioms tiko tai tyli? Vaikutis yra geraj clap.gif , bet ne mano metu manau...
Atsakyti
Aš vartojau Jeanine 6 mėn.

Ką pastebėjau:

+
+Išnyko krūtų skausmas prieš mėnesines (kiek skaičiau kelioms kaip tik pradėjo skaudėti)
+Išnyko visi spuogai. Poveikis odai labai geras. Bet plaukų ar nagų pokyčių nepastebėjau.
+Nepastojau biggrin.gif
+Netepė (kaip pvz nuo Logest'o)

-
- Ryškiai sumažėjo lytinis potraukis. Aš net išsigandau, kad savo vyro nebenoriu ir nebemyliu arba su manimi kažkas atsitiko. rolleyes.gif (kai tik nustojau vartoti, iškart susitvarkė)
- Pirmus du mėn. šiek tiek pykino.

Dėl svorio tiksliai nieko pasakyti negaliu, aš priaugau, bet nežinau ar nuo Jeanine ar nuo sporto ir dietos stokos.
Atsakyti
As vartojau pries nestuma Jeanine - viskas buvo OK, oda, plaukai tvarkoj, svorio nepriaugau (netgi sukudau, bet cia gal del to, kad pakeiciau gyv. vieta), tik man siek tiek patepliodavo vidury ciklo.
Atsakyti
as irgi vartojau, ilgai, apie pora metu, tai man poveikio nagams plaukams nebuvo jokio, bet uztat ryskiai isreikstas PMS buvo: ir nuotaiku kaita, ir krutus labai jautrios... zodziu olyg nvartojant, labai jau naturalios.. biggrin.gif
pastojau is karto baigus vartoti.. smile.gif
Atsakyti
JEANINE ® (21 tabletė su moteriškais lytiniais hormonais progestogeno dienogestu ir estrogeno etinilestradioliu), gamintojas Schering GmbH und Co. Produktions KG, Vokietija
Vartoti kontraceptiko negalima, jei yra viena iš nurodytų būklių: sutrikusi kraujotaka, trombozė, insultas, infarktas, širdies priepuoliai, cukrinis diabetas, gelta ar sunki kepenų liga, krūtų ar lyties organų vėžys, kepenų auglys, kraujavimas iš makšties, pastojimas, alergiškumas kuriai nors Jeanine daliai..
Būtina nutraukti kontraceptiko vartojimą ir kreiptis į gydytoją, jei: pablogėja sveikata, krūtyje atsiranda gumbas, neįprastai ar stipriai kraujuoja iš makšties, neįprastas kosulys, stiprus krūtinės skausmas, kuris gali plisti į kairę ranką, dusulys, galvos skausmas, migrenos priepolis, regos praradimas, dvejinimasis akyse, negalėjimas kalbėti, klausos, kvapų ar skonio staigus pojūčio pokytis, galvos svaigimas, alpulys, bet kurios kūno dalies silpnumas ar sustingimas, stiprus pilvo skausmas, stiprus kojų skausmas ar tinimas ir pan.
Gali atsirasti: trombozė, širdies priepuoliai, insultas, padidėti kraujospūdis, krūtų vėžys, kepenų augliai, gimdos kaklelio vėžys, krūtų skausmas, jautrumas, sekrecija, galvos skausmas, prislėgta nuotaika, silpnėja libido, pykinimas, vėmimas, šleikštulys, makšties sekrecijos pokytis (smarvė), įvairi odos reakcija, skysčių kaupimasis organizme, svorio pokytis (dažniausiai didėja), kiaušidžių cistos.


aprasymas neikvepia sad.gif
bet...
panasu kad teks 'rizikuot' unsure.gif, nes problemiska veido oda ziauriai uzhkniso
Atsakyti
Janin gėriau beveik 1,5 metų.
+ Reguliarios mėnesinės (arba ir ju gali nebut jei tik nori smile.gif )
+ Minimum isskyru
+ minimum skausmo tom dienom
+ jokio PMS
+ Išdykaujant nereikia galvot apie apsisaugojimą

- Beveik isnykes potraukis doh.gif
- pirmus 2 men pykino, bet dažniausiai nakti
- pirmus 2 mėn skausmingos krūtys (beje, po 7 men vartojimo skausmas vel atsinaujino vel kokiem 3 men g.gif , bet ir vel dingo)

Dėl svorio nezinau ka ir berasyt, mat as ne is tu kurios sportuotu, tik kartais su masitu prisilaikau, bet vartojant KT dietos metu svoris beveik nekrito
Atsakyti
neisivaizduodu, koks teigiamas poveikis nuo kontraceptiku gali buti plaukams??kiek pazistu moteriskiu plius as pati, visoms plauku bukle tik suprastejo. pati vartoju diane 35, kazkada bandziau pakeisti i novynette, atseit maziau hormonu, maziau kenks, bla bla bla, pageriau 3 menesius, per ta laika vos nenuplikau (plaukai metes kambariuos, vonioj, virtuvej puoduose ir visur kitur) ir neapsikentusi meciau. taigi, buciau maloniai nustebus jei atsilieptu bent viena, kuri storesne kasa uzsiaugino vartodama tuos vaistukus smile.gif
Atsakyti
va va su tuo pykinimu.... as kazkada geriau Diane35 - vot ten tai poveikis odai buvo thumbup.gif nei vieno spuogelio neliko, bet vemdavau tris paras kiekvieno ciklo pradzioj. tai kai dabar gydytoja pasiule jeanine, tai irgi pirmiausias klausimas buvo ar vemsiu nuo ju rolleyes.gif preita nakti, kazko skrandis nenorejo virskinti, taip kad bendravau su klozetu. kas keisciausia, kad tai buvo gal 3tablete is naujos pakuotes. galvojau jei ir sia nakti teks tulike prasedeti - viskas aisku. bet ne, nieko nebuvo. reiskia ne kt kaltos.
o del pms, tai ka as zinau g.gif visada buvo nereguliarios menesines, tai nezinodavau kada tas pms, ar cia siaip i galva kas dejo, ar cia jau pms. bet va dabar laugh.gif varau ant vyro... kabinejuos prie zodziu... ir svarbiausia suprantu kad nenoriu as cia pyktis nei ka, apsisuku ir vel... toks jausmas kad buciau sudvejinta asmenybe blink.gif vargsas mano vyras.
Atsakyti
na ka,panos,pasidalinsiu paskutinem naujienom...ogi meciau as tas KT,ir ka gi...

+
nuotaika pagerejo
pasidariau aktyvi kaip ir anksciau
potraukis ojojoj-kaip kates per morciu
jokiu skausmu-galvos,krutu ir t.t.
jokio pykinimo..


-
galiu pastoti,bet ir tai man slapcia noretusi suorganizuot,todel tai pliusas laugh.gif


zodziu viskas i gera..kol kas naudosimes durex manau g.gif
Atsakyti