QUOTE(Luandra @ 2006 10 10, 11:32)
Dabar as pradejau klausyneti kokio atlyginimo darbadavis siulo dar telefonu. Nusibodo gaisti laika ir vazinetu i pokalbius, kur siulo alga mazesne uz mano dabartine))))
Taciau ne visi darbdviai nori atsakyneti i si kalusyma. Daznai sako, kad apie si kalusyma galima pakalbeti susitikimo metu. ir vel vaziuoji per kamsius, leidi pinigus benzinui ir ten tau pasiulo 600 Lt:D .
Ar teisingai as darau kalusdama apie darbo uzmokesti iskart telefonu???
Na, jei situacija tokia, kad siulo 600 Lt., tada tikrai verta viska aiskintis telefonu...
Nustebau, kad musu laikais dar tokius atlyginimus siulo
QUOTE(^^liutuke @ 2006 10 10, 11:56)
ir dar prisiminiau viena minti, kuria issake viena darbdave, kad blogu darbuotoju, kaip ir blogu darbu nera, yra tik zmones tinkami tam darbui arba ne
labai pritariu siems zodziams

tai sventa tiesa, tiesiog sventa!!!
QUOTE(Vaka @ 2006 10 10, 12:03)
Man irgi aktualus klausimas dėl atlyginimo. Suprantu, kad dėl galutinio atlygio reikia šnekėtis akis į akį, bet, kaip užbėgti už akių laiko gaišinimui, kai nuvažiavus siūlo "net" 1000 Lt

. Gal yra būdų, kaip taktiškai galima būtų tai išsiaiškinti (nors apytikriai) telefonu?
O gal is karto taip pasakyti: "as ieskau darbo su atlyginimu nuo ... Lt." Ir tada ziureti ar darbdavys toliau tes pokalbi
QUOTE(vivjana @ 2006 10 10, 17:52)
Zinau

Bet daug ka galiu ismokt ir gan lengvai ismokau viska ka reikejo darbe ir dar net daugiau. Nu bet su anglu kalba nors uzsimusk niekaip nesigauna

Bet reikia... Deja, anglu tikrai yra reikalavimas, kuris yra 99% atveju butinas...
QUOTE(Migluzee @ 2006 10 10, 17:58)
Klausimas toks, ar dažnai tenka susidurti su diskriminacija vien dėl to akd turite mažametį vaiką?
Aš jau kokiam 1001 pokalbyje buvau, visi sako, kad esu super, bet deja...kai tik pasakau kadturiu maž vaik, tai pasipila krūva klausimų, o vienas iš jų, kas bus kai vaikas susirgs
Sugalvok "reikalingus" atsakymus i visus siuos klausimus

idomu, kodel visiems darbdaviams taip uzkliuna tavo situacija

gal gali daugiau papasakoti, kaip is tikruju yra su vaiku? Ar turi kam palikti ji, jei is tikruju susirgs?