QUOTE(Simkaa @ 2009 04 29, 10:20)
Sveikos nestukes

as lankausi pas gyd. Sakaliene nuo pat nestumo pradzios ir nesu patenkinta jos darbu. visada tik greitai greitai apziuri, kartais pamirsta tai ismatuoti tai vel ka. tik kad prastumti greiciau, lb pavirsutiniskai. paklausi ko nors, tai vis juokais atsako, nors tai mano pirmas nestumas ir gimdymas bus, daug kas rupi ir dar daug ko nezinau. dbr savo klecka pernesioju 4 dienas, paskutini karta lankiausi pas ja pries sav laiko, paziurejo tik kaip kaklelis ir pasake, kad termino diena nepagimdysiu. Paskutini kart echo dare, kai buvo 20sav. dbr neziurejo nei kaip placenta, nei tonusu.. ir liepe laukti... nzn nei ar mano kleckui viskas gerai, ar laukti kol pats sugalvos islysti ar skambint ir jai liepti kad apziuretu normaliai kaip ir priklauso. nes man neramu. bent jau butu apziurejusi normaliai, tada galeciau jaustis ramiai ir laukti tu 42 sav. dbr tik judesius stebiu ir save raminu. kai lauksiuosi kita kart tai tikrai pas ja nesiregistruosiu, nes manau yra tikrai geresniu gydytoju nei ji. nors ir atlieka viska bent jau minimaliai ka reikia, bet to vistiek neuztenka... ypac jei tai pirmas nestumas. as jai deciau minusiuka, nes esu nepatenkinta jos darbu

o ir drauge mano lankesi pas ja nuo pat pradziu iki galo, tai ten irgi su ja visko buvo, visokiu nesklandumu. sake kad galvyte jau apcioj, o ten kojytes buvo. paskui galu gale reikejo cp daryti, nes mergyte skersa buvo. o jums sekmes mamytes!
na tai stai - turiu jau 7men suneli

viskas sekesi gerai, aisku gimdziau ne pas sia gyd ir aciu D, kad nepapuoliau i jos budejima, nes arba buciau iskart pagimdziusi arba kaip tik kojos butu susiglaude. minejau, kad pernesiojau. pasiskambinau i registratura pasakiau, kad taip ir taip ir ka man daryti ar laukti ar eiti pas gyd, liepe butinai atvaziuoti. iejus i kabineta daktares nebuvo, tik sesele, pamatavo, pasvere. atejusi gydytoja paliepe seselei iskart mane guldyti (net i akis nepaziurejo man, jau nekalbu apie apziura). baisia piktai kalbejo, nepatenkinta del kazko. man sokas, nes nebuvau tam nei pasiruosus, nei nusiteikus. virsuj gdytojas paziurejo - 2cm prasivere, o as jau sav laiko su tiek vaiksciojau. gydytojas nelb suprato kodel cia mane reikia guldyti, bet matyt kadangi 2 cm jau buvo tai gulde. jauciausi lb puikiai, jokiu pozymiu jog greit gimdysiu. po 4d. pagimdziau. kol gulejau ligoninej buvo karta jos budejimas - ikisa galva i palata - ar viskas gerai? ir dingsta. tik dar man spejo leptelpt - prisisnekejai tai dbr gulek ir lauk?

likau apsalus. po gimdymo taip pat i palata ateidavao tik paklausti ar nieko netruksta. lb nusivyliau ja. gal ji gera tik toms, kurios pinigelius ir sokoladukus nesa. nzn. kiti gydytojai tikrai nuostabus buvo, ateidavo i palata, tai ir pasnekedavom, paklausdavom kas neaisku. skirdavo demesio kaip ir prilauso pacientems. gaila, kad tokios kaip j.sakaliene gadina visu GN varda. aciu D, kad viskas baigesi ir yra gerai. Sekmes