maniskei reikia suniuko, bet as pries kolkas, nes namuose kudikis yra, o suniukas butu papildomas rupestelis

esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
Papildyta:
esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
Papildyta:
maniske labai nori ar kaciuko ar suniuko - daugiau kaciuko, bet paaiskinau, kad kai atsiras leliukas tai bus labai daug bedeliu, o siaip manau, kad atsiradus sesytei ar broliukui nebereikes jokio gyvunelio

kai gavome dovanų vieną žuvytę, tai dabar jau tris
ir akvariumą didesnį nupirkom, ir dar vienos žuvytės prašosi
, labai šauniai padeda išvalyti akvariumą o kiek laimės būna kai reikia pagauti žuvytes

Mes turim kate namuose. Sunus labai megsta tiek katinus, tiek suniukus, tiek zuvytes (turi seneliai, draugai, gimines)
Is vis gyvunu myletojas jis mazasis
Manau vaikams labai naudinga turet namie augintini. Jie mokosi savarankiskumo, atsakomybes. Juk ir pasert reikia, ir sukuoti, ir vedzioti.

Manau vaikams labai naudinga turet namie augintini. Jie mokosi savarankiskumo, atsakomybes. Juk ir pasert reikia, ir sukuoti, ir vedzioti.
Mes namuose irgi turime katyte. Ji pas mus atsirado gerokai anksciau nei vaikutis
. Labai gera katyte ir vaikutis ja myli. Taip pat myli ir kitus gyvunus. Vis praso ir zuvyciu ir pelytes nori
. Ir paskutiniu metu uzsimane poni arkliuko
zodziu vaikui gali buti pilni namai gyvunu!!!
Pritariu, kad gyvunai vaikui teikia naudos, moko ji atsakomybes. Jis vis paseria katyte. Myluoja, glosto. Kai jis miega, katyte atsigula salia jo

Pritariu, kad gyvunai vaikui teikia naudos, moko ji atsakomybes. Jis vis paseria katyte. Myluoja, glosto. Kai jis miega, katyte atsigula salia jo

Maziukas musu jaucia silpnybe gyvuneliams, bet jauciu kad su prieziura butu prastai

neturim - bet suniuko kasdien praso...Kol kas pasidziaugiam senelio ir draugu padariukais, bet ateity tikiu to neuzteks

QUOTE(bordine @ 2010 01 12, 05:30)
neturim - bet suniuko kasdien praso...Kol kas pasidziaugiam senelio ir draugu padariukais, bet ateity tikiu to neuzteks 

musu panele ir wis praso suniuko, jau nebepatinka ir seneliu sunukas, nes jai per didelis, nezaidzia su ja

Turėjom kačiuką, tai bent jau mano sūnus tikrai per mažas buvo jam
Kačiuką gavom dar visai mažutį, o jis jau norėjo jį nešioti, tampyti, na "žaisti" kaip sakant. Vėliau pastebėjau, kad vaikas savo pyktį išlieja ant kačiuko
tai paspiria tai suduoda
ir jeigu jam kažkas neleidžiama , jis vėl į katiną taikosi
galbūt būtų išmokęs ir draugauti su kačiuku, nes nuolat kartodavom kaip reikia elgtis, bet dėl pasikeitusių gyvenimo aplinkybių atidavėm kačiuką į kitus namus
Šuniuko niekada nepirkčiau tik dėl vaiko, nes pati žinau, kam tektų juo rūpintis...o gi pačiai

Šuniuko niekada nepirkčiau tik dėl vaiko, nes pati žinau, kam tektų juo rūpintis...o gi pačiai

Mes musu maziukei 2,5metuku nuprikome Vakaru skotijos baltaji terjera, tai esu suzaveta kaip pasikeite buvimas namie, ji turi drauga, zaidzia su suniuku, rupinasi, kad butu visada gerti, pavalgyti pati apziuri kad butu duota, pati saukia kada reikia vesti i lauka, nes iprato suo jei nori stovi prie duru, tai dukryte stebi visada, is darzelio grysta kasdiena saukdama Pradute kur musu, pasitinka viena kita.
na pradzioje bijojau kad per anksti bus, kad skriaus suniuka (aisku kliuvo nekarta ir kliuna kai kantrybe zaisti baigiasi - bet nepiktybiskai ir nesmarkiai), bet dabar super.
Siaip galiu patarti del sios veislles-myli vaikus, greit dresuojasi, svarus begalo (balti kad balti tai greit susitepa) turiu omenyje kad nera kvapo, plaukai nebyra.
na pradzioje bijojau kad per anksti bus, kad skriaus suniuka (aisku kliuvo nekarta ir kliuna kai kantrybe zaisti baigiasi - bet nepiktybiskai ir nesmarkiai), bet dabar super.

Siaip galiu patarti del sios veislles-myli vaikus, greit dresuojasi, svarus begalo (balti kad balti tai greit susitepa) turiu omenyje kad nera kvapo, plaukai nebyra.