Pats mokausi sioje mokykloje , esu 9-tokas.
Visi pykstat ant direktores , as taip pat

Ne karta sedejau , ne karta sedejo tevai , galiu pasakyti visiska gluse. (Nors siemet pasitaise , arba tik vaidina). Direktore TIKRAI turi uznugari , nes siemet is visu astuntu klasiu padare viena 9 ( ta prasme surinko geriausius mokynius ir sumete i viena klase). Tai tiek apie direktore. Apie pradiniu klasiu mokytojas per daug nezinau , tik apie Erika Kerulyte (mokiausi pats) ir Cicenaite (gero draugo mama ir dar kabinetas prie pat jos budavo

) Apie pirmaja galiu pasakyti tik gera , nors zinoma budavo ten ir balagano ir visko (bet kur jo nebuna?). Apie antraja is atsiliepimu kiek girdejau irgi labai gera mokytoja (draugas irgi nesiskundzia

)
Del kuno kulturos sales ir dusu , sale seniai sutvarkyta , dusai siemet visada atrakinti uztenka paprasyti mokytojo. (Nors del tokio vieno senio nesu uztikrintas

) Mokytojai , ka galiu pasakyti , as istikruju esu daug prisidirbes sitoj mokykloj , todel 5-7 klasej visus mokytojus tik keikdavau , (iskyrus L.Liachoviciene) , 8 klaseje biski susiprotejau , o dabar jau nebekeikiu mokytoju ir suprantu kokie jie geri buvo. Esu uztikrintas jusu vaikai darys ta pati

(Pavyzdis mano sese , mokosi pas tuos pacius mokytojus juos taip pat keikia kaip as , nors ir yra pavyzdinga mergaite

). Kas ten dar tvarka siemet zymiai sugrieztejo tiek del begimo , tiek del visko (nors su rukymo nera kovojama) per naujus ismete 3 zmones kaip tik. Del begimo irgi zymiai labiau ziuri. Su patyciom irgi zymiai labiau kovoja (bent musu klaseje). Prancuzu kalba nebera sustiprinta man atrodo , nes as mokaus nuo antros klases , o turiu tik 3 prancuzu pamokas per savaite. Tiesa del anglu mokytoju , musu mokykloje jos yra pacios blogiausios visame vilniuje (neskaitant dvieju mokytoju) , jos tokios blogos , kad mokykloje mano zinios krenta , o ne dideja. O siaip visi kiti mokytojai yra labai geri. Tad jai norite leisti savo vaika tikrai galite tai daryti

As pvz nors ir mokaus prastai (paskutiniu metu gereja) turiu pasakyti , kad mokykloje man patinka VISKAS (iskyrus namu darbai

) Ir as drasiai ja galiu laikyt savo antrais namais. Tai tiek!