Įkraunama...
Įkraunama...

J.Basanavičiaus mokykla

QUOTE(Peper @ 2009 05 13, 15:48)
Sveikos, gal kas galite pasakyti ka nors apie mokytojas Palikeviciene ir Ciceniene, ar kitas besiruosiancias priimti pirmokus siais metais. Labai padetumete apsispresti smile.gif Aciu

Sūnus šiemet baigė pradinę pas R. Cicenienę, nuostabi mokytoja, atsisveikindami verkėm ir tėvai ir vaikai ir mokytoja. Tai mokytoja iš pašaukimo, randa bendrą klabą su visiais, moka išreiklauti tai ko reikia iš vaikų, bet vaikai to nė nepajunta biggrin.gif , jei tik bus galimybė leisiu ir savo panas pas ją. Esu begalo dėkinga jai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tengene: 01 birželio 2009 - 16:49
Sveiki, uzsiregistravau kad parasyt zinute biggrin.gif, pats mokausi sioje mokykloje busiu 8tuntokas, nesu kazkoks labai ir jau gerietis, bet blogai irgi nesimokau, dabar visuose lengvuose dalykuose padare iskaitas, seip pradiniu klasiu mokytoja buvo sinkeviciene, jos jau nebera ir aciu dievui, ziauri mokytoja... Apie mokytojus nieko blogo pasakyti ir negaliu, mokaus prancuzu kalbos tik isejo taip kad musu klase ja mokosi nuo 3 klases.. Sporto sale nesenai sutvarke, Fausta Gulbienine..Turbut nekenciamiausias zmogus mokykloje..
Atsakyti
Apie Fausta prisiklausiau daug ir ir is visur ta pati smile.gif . Gal batass ir kiti daugiau patyre galetu papasakoti kaip realiai vaikai bei ju tevai, (ypac pradiniu klasiu) jaucia ta jos bjauru charakterio buda, kokiose situacijoje ir panasiai. Gal turite kokiu patarimu, kaip bendrauti su sia persona smile.gif nes savo atzala leidziame ten, matyt vis tiek teks susidurti.
Atsakyti
Sveiki, Šiemet ruošiuosi sūnų leisti į šią mokyklą. Gal kas turite, kokių gerų ar blogų atsiliepimų apie šias pradinių klasių mokytojas: Nijolė Krasauskienė, Daiva Semaškienė, Audronė Sakalauskaitė, Daiva Mickevičienė. Būčiau dėkinga už jūsų nuomonę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena1 @ 2010 01 25, 12:21)
Sveiki, Šiemet ruošiuosi sūnų leisti į šią mokyklą. Gal kas turite, kokių gerų ar blogų atsiliepimų apie šias pradinių klasių mokytojas: Nijolė Krasauskienė, Daiva Semaškienė, Audronė Sakalauskaitė, Daiva Mickevičienė. Būčiau dėkinga už jūsų nuomonę.  smile.gif

Mes mokėmės pas N.Krasauskienę thumbup.gif , viskas labai šaunu - nuostabi mokytoja, labai ja džiaugėmės ir liūdna buvo išsiskirti. 4u.gif
Apie D.Semaškienę girdėjome gerus atsiliepimus tiek iš tėvelių, tiek ir iš vaikų. Visada rekomenduoju šias mokytojas draugams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena1 @ 2010 01 25, 13:21)
Sveiki, Šiemet ruošiuosi sūnų leisti į šią mokyklą. Gal kas turite, kokių gerų ar blogų atsiliepimų apie šias pradinių klasių mokytojas: Nijolė Krasauskienė, Daiva Semaškienė, Audronė Sakalauskaitė, Daiva Mickevičienė. Būčiau dėkinga už jūsų nuomonę.  smile.gif

visos geros, isskyrus Mickeviciene. jei vaiko gaila, neleiskit pas ja
Atsakyti
Pats mokausi sioje mokykloje , esu 9-tokas.
Visi pykstat ant direktores , as taip pat biggrin.gif Ne karta sedejau , ne karta sedejo tevai , galiu pasakyti visiska gluse. (Nors siemet pasitaise , arba tik vaidina). Direktore TIKRAI turi uznugari , nes siemet is visu astuntu klasiu padare viena 9 ( ta prasme surinko geriausius mokynius ir sumete i viena klase). Tai tiek apie direktore. Apie pradiniu klasiu mokytojas per daug nezinau , tik apie Erika Kerulyte (mokiausi pats) ir Cicenaite (gero draugo mama ir dar kabinetas prie pat jos budavo biggrin.gif ) Apie pirmaja galiu pasakyti tik gera , nors zinoma budavo ten ir balagano ir visko (bet kur jo nebuna?). Apie antraja is atsiliepimu kiek girdejau irgi labai gera mokytoja (draugas irgi nesiskundzia biggrin.gif )
Del kuno kulturos sales ir dusu , sale seniai sutvarkyta , dusai siemet visada atrakinti uztenka paprasyti mokytojo. (Nors del tokio vieno senio nesu uztikrintas biggrin.gif) Mokytojai , ka galiu pasakyti , as istikruju esu daug prisidirbes sitoj mokykloj , todel 5-7 klasej visus mokytojus tik keikdavau , (iskyrus L.Liachoviciene) , 8 klaseje biski susiprotejau , o dabar jau nebekeikiu mokytoju ir suprantu kokie jie geri buvo. Esu uztikrintas jusu vaikai darys ta pati biggrin.gif (Pavyzdis mano sese , mokosi pas tuos pacius mokytojus juos taip pat keikia kaip as , nors ir yra pavyzdinga mergaite biggrin.gif ). Kas ten dar tvarka siemet zymiai sugrieztejo tiek del begimo , tiek del visko (nors su rukymo nera kovojama) per naujus ismete 3 zmones kaip tik. Del begimo irgi zymiai labiau ziuri. Su patyciom irgi zymiai labiau kovoja (bent musu klaseje). Prancuzu kalba nebera sustiprinta man atrodo , nes as mokaus nuo antros klases , o turiu tik 3 prancuzu pamokas per savaite. Tiesa del anglu mokytoju , musu mokykloje jos yra pacios blogiausios visame vilniuje (neskaitant dvieju mokytoju) , jos tokios blogos , kad mokykloje mano zinios krenta , o ne dideja. O siaip visi kiti mokytojai yra labai geri. Tad jai norite leisti savo vaika tikrai galite tai daryti biggrin.gif As pvz nors ir mokaus prastai (paskutiniu metu gereja) turiu pasakyti , kad mokykloje man patinka VISKAS (iskyrus namu darbai biggrin.gif ) Ir as drasiai ja galiu laikyt savo antrais namais. Tai tiek!
Atsakyti
QUOTE(Peper @ 2009 09 02, 18:12)
Gal turite kokiu patarimu, kaip bendrauti su sia persona smile.gif nes savo atzala leidziame ten, matyt vis tiek teks susidurti.

Melskis, kad nereikėtų tau su ja bendrauti, nes susikalbėti su ja neįmanoma schmoll.gif O jei dar kartu susėda su savo klapčiuke pavaduotoja (pavardės nebepamenu), tai apsaugok viešpatie doh.gif
Atsakyti
VISA NEISKRAIPYTA TIESA, APIE SIA MOKYKLA !!!

MOKYTOJAI :
taip. sioje mokykloje yra tikrai labai stiprus mokytojai. ypac lietuviu mokytoja : Angele Miciunene. ji yra lb griezta, bet uztat viena geriausiu lietuviu kalbos mokytoju lietuvoje ( tai yra visiska tiesa, ir as kaip 45 metu moteris tikrai neperdedu )

JEI NORITE SAVO VAIKUI PACIA GERIAUSIA PRADINIU KLASIU MOKYTOJA:
taigi. as turiu 3 vaikus. ir leidau, pas 3 skirtingas pradiniu klasiu mokytojas. viena buvo isties bjauri, netgi muse mano vaika. atrodo buvo Danguole Umbrasine . bet del vieno varianto esu tikra : NIJOLE KULEVIENE. tai pati geriausia, mylinti vaikus pradiniu klasiu mokytoja. ji netik moko, bet ir zaidzia su vaikais. ji tikrai lb myli vaikus, kuriuos aukleja

VALGYKLA :
apie prispjaudyta arbata yra tikta netiesa. tai prisigalvojo vaikai. valgykloj maistas yra visai normalus, jei tik skirsite daugiau pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieva012: 21 kovo 2010 - 18:39
Gal kas ka zinote apie mokytoja Daiva Vaicikauskiene, ji 2009 m. moke treciokus (III B klase), paskui isejo i kita mokykla. Labai rupetu nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 19 gegužės 2010 - 14:54
Nuo rugsejo pirmosios si mokykla - Jono Basanaviciaus gimnazija smile.gif
Atsakyti