Įkraunama...
Įkraunama...

D.Dariaus ir S.Girėno gimnazija

QUOTE(Retisa @ 2009 04 21, 16:02)
reikia eiti i Kudirką, ir prašyti kad paskirtų į DG klasę. busketurios  5-tokų klasės kudirkoj ir dvi  klasės DG

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

o aš antrą kartą nebeleisčiau niekada, korupcija begalinė, direktorei niekas nerūpi kaip pinigai, vaiko pažymiai buvo baisūs, ačiū dievui kad iš ten išėjom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odette: 01 birželio 2009 - 19:51
QUOTE(odette @ 2009 06 01, 20:50)
o aš antrą kartą nebeleisčiau niekada, korupcija begalinė, direktorei niekas nerūpi kaip  pinigai, vaiko pažymiai buvo baisūs, ačiū dievui kad iš ten išėjom

galiu paklausti kur perejot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 01, 21:50)
galiu paklausti kur perejot?  blush2.gif

o jūs irgi norit išeiti ar tik šiaip klausiat?
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 06 01, 20:50)
o aš antrą kartą nebeleisčiau niekada, korupcija begalinė, direktorei niekas nerūpi kaip  pinigai, vaiko pažymiai buvo baisūs, ačiū dievui kad iš ten išėjom

Kiekvienoje mokykloje yra ir gerai, ir blogai besimokinanciu vaiku. Kaip vaikas mokosi- tai tik jo pastangu ir motyvacijos nuopelnas, jokia direktore nera kalta del geru ar blogu vaiko pazymiu
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 06 02, 09:01)
o jūs irgi norit išeiti ar tik šiaip klausiat?

Idomumo delei, nes keista kodel Jus ivardinat kad jei vaikas blogai mokosi tai mokykla kalta... Pemenu pas mus po 8 klases labai daug kas atkrito i vidurines ir profesines mokyklas nes mokyklos lygis aukstas... NE visi geba... Noriu palygint ar isejo i tokio pacio lygio mokykla ar visai kita... Mano drauge ketina leisti ten savo dukra mokytis smile.gif Irgi nera genijus mergaite del to klausiu ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 02, 23:53)
Idomumo delei, nes keista kodel Jus ivardinat kad jei vaikas blogai mokosi tai mokykla kalta... Pemenu pas mus po 8 klases labai daug kas atkrito i vidurines ir profesines mokyklas nes mokyklos lygis aukstas... NE visi geba... Noriu palygint ar isejo i tokio pacio lygio mokykla ar visai kita... Mano drauge ketina leisti ten savo dukra mokytis smile.gif Irgi nera genijus mergaite del to klausiu ...  4u.gif

nu mokyklos lygis tikrai nėra toks aukštas kaip jie nori parodyti

o draugė jei nenori sutraumuoti savo mergaitės tikrai tegul neleidžia į tokią mokyklą, kas liečia pažymius mes atėjom į šitą su gerais pažymiais, bet išėjom su tragiškais, pažymiai rašomis NE UŽ ŽINIAS, bet už DRAUSMĘ, jei viakas pasakė per pamoką žodį 2 ir t.t.
be to mokytojų bendravimas su mokiniais, o dieve dieve, pačiai teko girdėti

šitoje gimnazijoje iki gimnazijos tikro lygio toli ir toli ir toli
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 06 03, 10:10)
nu mokyklos lygis tikrai nėra toks aukštas kaip jie nori parodyti

o draugė jei nenori sutraumuoti savo mergaitės tikrai tegul neleidžia į tokią mokyklą, kas liečia pažymius mes atėjom į šitą su gerais pažymiais, bet išėjom su tragiškais, pažymiai rašomis NE UŽ ŽINIAS, bet už DRAUSMĘ, jei viakas pasakė per pamoką žodį 2 ir t.t.
be to mokytojų bendravimas su mokiniais, o dieve dieve, pačiai teko girdėti

šitoje gimnazijoje iki gimnazijos tikro lygio toli ir toli ir toli

kiek zmoniu tiek nuomoniu ... manau svarbiausias rodiklis mokyklos yra valstybiniu egzaminu rezultatai, tik pagal juos zinom kaip paruosti mokiniai. Kaip mokiniai istoja i aukstasiais. Siemet tai bsu dar aktualiau - nes zinosim ar musu mokyklos moksleiviai gauna krepselius! As sia mokykla myliu ir mylesiu. Nes tikrai zinau kaip joje yra gerai.

O su Jumis nesutinku, jei vaikas yra hyperaktyvus, nepaklusnus ir t.t. tevai nesugeba paaskinti kad pamoka ne vieta kalbom ir zaidimam... As uz, pati budama petagoge taip elgciausi. (kalbu apie neigiamus pazymius)

Beje esu gavusi 1 is drausmes taip pat, bet po vieno 1 pagijau... Kitu matyt tai negelbeja...

beje i mano klausima neatsakete ... :/
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 03, 10:34)
As uz, pati budama petagoge taip elgciausi. (kalbu apie neigiamus pazymius)

blink.gif blink.gif blink.gif
tkriausiai ir esate pedagogė šitos mokyklos, nenustebčiau

o va tokiems pedagogams iš ne vieta mokyklose, jie turi rašyti pažymius už žinias, o už drausmę rašyti ten kur reikia rašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 06 03, 11:09)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
tkriausiai ir esate pedagogė šitos mokyklos, nenustebčiau

o va tokiems pedagogams iš ne vieta mokyklose, jie turi rašyti pažymius už žinias, o už drausmę rašyti ten kur  reikia rašyti smile.gif

oj ne as tikrai ne pedagoge lotuliukas.gif Esu med. srities studente, baigusi sia gimnazija smile.gif
na bet kokiu atveju vaikas mokykloj turi mokytis, jei jis ten sh mala uz tai ir gauna blogus pazymius... deja pazymiu uz disciplina neberaso smile.gif kadangi viskas yra integruota! tikrai labai tikiuosi, kad Jusu vaikui kitoj mokykloj bus geriau, kad tik nenueitu laukais kaip sako ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 06 03, 12:03)
oj ne as tikrai ne pedagoge lotuliukas.gif Esu med. srities studente, baigusi sia gimnazija smile.gif
na bet kokiu atveju vaikas mokykloj turi mokytis, jei jis ten sh mala uz tai ir gauna blogus pazymius... deja pazymiu uz disciplina neberaso smile.gif kadangi viskas yra integruota! tikrai labai tikiuosi, kad Jusu vaikui kitoj mokykloj bus geriau, kad tik nenueitu laukais kaip sako ... sad.gif

tai kad atvirkščiai šitoj mokykloj nuėjo laukais ir po psichologinių traumų jau baigia atsitiesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 06 03, 12:31)
tai kad atvirkščiai  šitoj mokykloj nuėjo laukais ir po psichologinių traumų jau baigia atsitiesti biggrin.gif

tikrai linkiu visko ko geriausio wink.gif ! Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti