Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

QUOTE(Sfinxute @ 2005 09 30, 13:54)
Jūs nejuokaukit, pasidomėkit, kad baudos negautųmėt, dėl tos mergautinės pavardės  g.gif 

Aš irgi nepasikeitus pavardės teisėse ir jau aštuoni metai taip važinėju - beje policininkams tai neužkliuvo.Mašina vyro vardu registruota, tad jie ir nesidomi, ar aš jo žmona, ar meilužė biggrin.gif
Atsakyti
apsisprendus kaip greit reikia paso, geriau pasiskabinti, nes jei greit darys tas 30 Lt. mažoka bus. kūdikio pasas galioja tik porą metų. o jei tėčio nėra, tarkim išvykęs galima spec. prašymą parašyt migracijos tarnyboj ir padaro be tėčio paso. ir jei vyksite į Rygą ne visa šeima reikia pasirūpinti ir sutikimu, vieno iš tėvų, kuris nevyksta.tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2005 09 30, 12:54)
Jūs nejuokaukit, pasidomėkit, kad baudos negautųmėt, dėl tos mergautinės pavardės  g.gif 

aš irgi važinėju su teisėmis mergautine pavarde. Buvo sustabdę policininkai mane 2 kartus ir abu kartus pastebėjo, kad pavardė nebe ta. pirmiems pasakiau, kad turiu santuokos liudijimo kopiją prie teisių- tai jiems to ir užteko. O kiti pasakė, kad nesvarbu tas santuokos liudijimas, jiems svarbu, kad asmens kodas atitiktų. Tai kaip supratau, baudų dėl tokių dalykėlių nėra. Bet vistiek reiktų man kada nors prisiruošti ir pasikeisti teises ax.gif
Atsakyti
o uz naujo paso isdavima, taip pat tik 10 litu reikia moketi, kaip uz kortele? as savo irgi pameciau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(atalyja @ 2005 11 19, 18:47)
o uz naujo paso isdavima, taip pat tik 10 litu reikia moketi, kaip uz kortele? as savo irgi pameciau cry.gif

už kortelę 10lt http://www.migracija...20021203atk.htm
už pasą 60 lt
(jei tiksliai pamenu g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 11 19, 23:13)
už kortelę 10lt  http://www.migracija...20021203atk.htm
už pasą 60 lt
(jei tiksliai pamenu  g.gif )

Taip. o jei skubos tvarka - dar brangiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atalyja @ 2005 11 19, 18:47)

o už pamestą ar tik baudos nereiks mokėt?!
Atsakyti
o kam reikia to socialinio draudimo naujojo pavyzdžio pažymėjimo? Negirdėjau kad jį keist būtų privaloma..
Atsakyti
as pries kokį mėn pasikeičiau. Tai tikrai neprivaloma. tiesiog ėjau pakeliui ir tiek. be to man dabar darbinantis personale patarė- sako vis tiek mes jokių įrašų nieko nebedarom, tereikia to pirmo lapo (kur kodas). tai pasikeisk, nes kam leisti darbinantis kazkam varyti, ziureti kur dirbai, kiek uzdirbai ir pan. Cia tas tai geras- jei pvz mato kad dirbai uz 800lt tai kam tau siulyti daugiau blink.gif
Zodziu nueini i Sodra, nusinesi sena knygute ir vieną nuotr. Uzpildai tokia forma, paduodi nuotraukyte ir tau per minutę padaro tą pažymėjimą. Nemokamai keičiama (nebent senojo neatneši).
Atsakyti
Gal kas žinot kokių dokumentų reikia keičiant teises g.gif Med. pažymos, santuokos liudijimo ir pan. Vis bandau prisiruošt pasikeist ax.gif Ale sunkiai sekas smile.gif Kai viskč tiksliai žinosiu gal gi pagaliau pasikeisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte13 @ 2006 04 03, 15:47)
Gal kas žinot kokių dokumentų reikia keičiant teises g.gif Med. pažymos, santuokos liudijimo ir pan. Vis bandau prisiruošt pasikeist ax.gif Ale sunkiai sekas smile.gif Kai viskč tiksliai žinosiu gal gi pagaliau pasikeisiu smile.gif

Apei vairuotojo pažymėjimo ketimą gali pasiskaityti čia http://www.lpept.lt/...tail.php?ID=934
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 09 28, 11:11)
7. Vairuotojo pažymėjimai, išduoti Lietuvos Respublikos teritorijoje iki 2000 m. balandžio 1 d., galioja iki 2005 m. gruodžio 31 d., o išduoti su galiojimo data, – iki nurodytos juose datos. Lietuvos Respublikoje gyvenantiems asmenims iki 1990 m. kovo 11 d. buvusios Sovietų Sąjungos respublikose išduoti vairuotojo pažymėjimai galioja iki 2003 m. gruodžio 31 d.

Tik kad kitais metais žada vėl keisti vairuotojo pažymėjimus, nes dabartiniai nauji išduodami neatitinka ES reikalavimų.
nu va... dabar aš jau susibalamutinau unsure.gif čia vienos džiaugiasi, kad teisės išduotos iki 2000, o aš nesuprantu

tai jeigu mano teisės išduotos 1999 12 mėn, ir nėra parašyta iki kada galioja.. tai ką - jos nebegalioja? g.gif doh.gif
Atsakyti