Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika.

QUOTE(Gutjera @ 2006 09 19, 14:24)
As jokio grozio jame nematau.  g.gif  schmoll.gif

tai gerai mirksiukas.gif kas butu jei jis visoms patiktu tongue.gif juk skoniai skiriasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 18, 23:14)
dar biski  wub.gif

user posted image

Nu šitas ežys tai man visai gražiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 09 19, 14:31)

sutinku 100 proc drinks_cheers.gif
o tu daugiau nieko nenori blush2.gif turiu naujo tongue.gif
Atsakyti

As apie sita kusuosena ir snekejau.
Leeeeedas ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
su ta šukuosena Dimka tikrai fainai atrodo thumbup.gif kai pagalvoji kad dar visą mėn. laukti iki jo koncerto doh.gif
Atsakyti

man ir gražiai atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 19, 16:35)
sveikos  smile.gif
su ta šukuosena Dimka tikrai fainai atrodo  thumbup.gif kai pagalvoji kad dar visą mėn. laukti iki jo koncerto  doh.gif

Nepajusit kaip tas menesiukas praeis. Kuo ilgiau lauki, tuo labiau norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos muzikontės gal dar pasirodysit čia rolleyes.gif pabendrausim apie muziką smile.gif atvažiuoja dar viena rusų žvaigždutė -berods Savyčeva pavardė rolleyes.gif ji praitais metais rusams atstovavo eurovizijoje,jei neklystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 20, 10:56)
sveikos muzikontės gal dar pasirodysit čia  rolleyes.gif pabendrausim apie muziką  smile.gif atvažiuoja dar viena rusų žvaigždutė -berods Savyčeva pavardė  rolleyes.gif ji praitais metais rusams atstovavo eurovizijoje,jei neklystu  ax.gif

Tai turbut nieko gero is tos daininkes, jei nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 20, 10:56)
sveikos muzikontės gal dar pasirodysit čia  rolleyes.gif pabendrausim apie muziką  smile.gif atvažiuoja dar viena rusų žvaigždutė -berods Savyčeva pavardė  rolleyes.gif ji praitais metais rusams atstovavo eurovizijoje,jei neklystu  ax.gif

tai, ar ne andzelika agurbas atstovavo pernai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 20, 11:06)
tai, ar ne andzelika agurbas atstovavo pernai  ax.gif

tai vat aš ir galvoju ar pernai ar užpernai tada dalyvavo ta daininkė g.gif žinau tikrai kad atstovavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 20, 09:56)

sveikutės 4u.gif

na Savičeva kažkuriais metais atstovavo Rusija, tada man ji nebais patiko, bet dabar aš pasiklausau jos dainelių tai visai man nieko thumbup.gif
Atsakyti