Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika.

QUOTE(grange @ 2006 10 27, 21:21)
drinks_cheers.gif  atradau sielos drauge bent jau muzikai...
As negaliu jos klausytis dabar, nes verkiu..per daug prisiminimu kelia  ax.gif

kažkaip nepamenu šios dainos g.gif gal reiks atsisiusti smile.gif
Atsakyti
O as dievinu tokia muzika, kaip Enigma, Enya, Gregorian, Tori Amos, Era..Instrumentine ziauriai patinka wub.gif wub.gif

Is lietuvisku Jurga patinka rolleyes.gif Gal kas turit jos dainusku ir noretumet pasidalint? blush2.gif
Atsakyti
Indėnų - "Tatanka". Įkrentu į transą jų klausydama. Neraliai atpalaiduoja, o būgnų ritmas "nuima "visas mintis. Mano mažės irgi jų klausosi kasdiena.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2006 10 28, 23:45)
Indėnų - "Tatanka". Įkrentu į transą jų klausydama. Neraliai atpalaiduoja, o būgnų ritmas "nuima "visas mintis. Mano mažės irgi jų klausosi kasdiena.

Oi, jega jie man wub.gif Galiu klausytis bet kada, nepriklausomai nuo nuotaikos wub.gif Turiu ju CD ne viena, liuks wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 29, 00:32)
Oi, jega jie man wub.gif Galiu klausytis bet kada, nepriklausomai nuo nuotaikos wub.gif Turiu ju CD ne viena, liuks wub.gif
user posted image

girdėjau juos dainuojančius prie akropolio rolleyes.gif net nežinau kas tai per muzika smile.gif gal reikėtų kada susiveikti ir pasiklausyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 10 29, 11:59)
girdėjau juos dainuojančius prie akropolio  rolleyes.gif net nežinau kas tai per muzika  smile.gif gal reikėtų kada susiveikti ir pasiklausyti  rolleyes.gif

cia tie patys indenai, kurie palangoj dainuoja g.gif tada ju turiu cd tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 10 29, 12:51)
cia tie patys indenai, kurie palangoj dainuoja  g.gif tada ju turiu cd  tongue.gif

atsiusi kokį gabaliuką pasiklausyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 10 29, 12:56)
atsiusi kokį gabaliuką pasiklausyti  mirksiukas.gif

Parasyk savo emeila, as atsiusiu tongue.gif
Atsakyti
Mane paskutiniu metu is proto veda Arno Elias "El corazon" wub.gif Leta, liudna ir kazkokia transine, nereali vnz, gal kas girdejo? ax.gif Kazkuo primena Enigma ar Era wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 29 spalio 2006 - 13:51
QUOTE(Shalimar @ 2006 10 29, 14:53)
Mane paskutiniu metu is proto veda Arno Elias "El corazon" wub.gif Leta, liudna ir kazkokia transine, nereali vnz, gal kas girdejo? ax.gif Kazkuo primena Enigma ar Era wub.gif

Negirdejau tokios unsure.gif Gal gali mestelt i emeila?
vizijax@gmail.com
Buciau dekinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 29, 14:04)
Negirdejau tokios unsure.gif Gal gali mestelt i emeila?
vizijax@gmail.com
Buciau dekinga wub.gif

Nusiunciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 10 29, 15:28)
Nusiunciau ax.gif

wub.gif wub.gif
Laaabai grazu, aciu wub.gif
Atsakyti