Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika.

Aš šiaip nemėgstu Janavičiaus muzikos, bet kaip baisu, kad toks jaunas jis mirė unsure.gif delfi rašo sad.gif
Atsakyti
niu tai kur dingo visos melomanės tongue.gif anuka greit ateinat paplepėt apie geriausias ir naujausias dainas smile.gif
paskutiniu laiku beveik netenka klausytis lietuviškų dainų ax.gif pagrinde rusų atlikėjai labai jau patinka rolleyes.gif nebent visai nieko yra kelios dainelės iš dabartinio KIŽo smile.gif
Atsakyti
as dievinu rusiska nuzika wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jeigu jau apie lietuvišką, tai man draugė atsiuntė tokią vieną, rodos, nauja turėtų būt
Sokoledas - Man nebeliko nieko (nžn, gal iš tikro ten Šokoledas lotuliukas.gif )
Grupės pavadinimas tai protu netrykštantis, o dar kai pasakė, kad ten Bžeskas repuoja tai išvis susižvengiau lotuliukas.gif Bet priedainis tai man visai nieko, ir dar intarpas toks su styginiais (bijau pameluot, rodos, smuikai). Vat.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tYnkaMP: 14 lapkričio 2007 - 06:08
man labai patinka Avril Lavigne HOT thumbup.gif
Atsakyti
Nėra blogos muzikos, yra tik netinkama nuotaika tai muzikai... tai mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Gal zinot tinklapi koki is kur galima lietuviskos muzikos parsisiusti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmėlytė @ 2008 01 04, 01:41)
Sveikutes  smile.gif  Gal zinot tinklapi koki is kur galima lietuviskos muzikos parsisiusti?  ax.gif

As siunciuos is bearshare ten yra ir lietuvisku ir anglisku rusisku kokiu nori 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 01 04, 00:42)
As siunciuos is bearshare ten yra ir lietuvisku ir anglisku rusisku kokiu nori 4u.gif  thumbup.gif

Ačiux už info 4u.gif Reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ką nieks muzikos nebeklausot? mirksiukas.gif
Tema apmirus...
Atsakyti
QUOTE(raminta835 @ 2008 02 29, 16:12)
Sveikos smile.gif
Ką nieks muzikos nebeklausot? mirksiukas.gif
Tema apmirus...

kaipgi įmanoma gyventi be muzikos? bigsmile.gif
Atsakyti
labukos,. smile.gif as asmeniskai klausau House, Trance, Dance... siaip po truputi ir pop muzikos...siaip nepatinkja R&B, nepatinka metalai, visokie folklorai...daug mieliau klasikos pasiklausysiu... wub.gif
Mylimiausi pradedant nuo Bocelli baigiant Mauro Picotto, Joe Cocker rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 29 vasario 2008 - 23:55