
Čia rusiško varškės pyrago receptukas ir nuoroda lietuviškai. Tas receptas yra ir vokiškoje receptų knygoje. Tik ten į tešlą dedama 30 g kakavos, o į varškės masę vanilinis pudingas. Kitą kartą kepsiu su kakava (pagal vok. knygą).
http://www.vgthermom...orozhniy-pirog/
Ingredientai Tešlai
◦ 200 g sviesto
◦ 100 g cukraus
◦ 350 g miltų
◦ 1 pakelis kepimo miltelių
◦ 1 kiaušinis
Varškės įdaras
◦ 180 g sviesto
◦ 100 g cukraus
◦ 4 kiaušiniai
◦ 500 g neriebios varškės
◦ 1 pakelis vanilės cukraus
◦ 1 pakelis šokoladinio pudingo
Visus tešlos ingredientus sudėti į TM ir minkyti 6 poz./ 40 sek.
◦ Du trečdalius tešlos paskirstyti kepimo formoje, formuojant aukštesnius kraštus.
◦ Į TM sudėti visus įdaro ingridientus ir maišyti 5 poz. / 40 sek.
◦ Varškės įdarą supilkite į formą ant išklotos tešlos.
◦ Likusį trečdalį tešlos sutrupinkite ant varškės.
◦ Kepkite pyragą 175 ° C / 60 min.