Na pasiskaitinejau ir radau skirtingu nuomoniu.Nusprendziau parasyti ka patiriau kad nebuvau oficiali zmona.Gyvenom kartu su vaikinu 7 metus ,pries tai isdraugavom 3 metus, nei vienas nei kitas nenorejome tuoktis. Maskvoje sulaike vaikina, nes mentai itare kad vogta masina, jie patikrino pasus ir pamate kad as ne jo zmona,mane tiesiog istume is nuovados be pinigu.Paprasiusi kad man duotu pinigu is vaikino pinigines taksi sumoketi kad nuvaziuociau iki viezbucio ,isgirdau tik tiek-"o kas tu busi jam?TU jam ne zmona ir mes neturim teises tau duoti sulaikytojo pinigu."As prasedejau nuovados kiemelyje tol kol ji isleido,mat patikrino masinos kebulo ir variklio numerius ir jie nesutapo su paieskomos masinos numeriais.Kitas atvejis buvo jau lietuvoje ir policija su manimi elgesi kaip su kokia prostitute( buvo skaudu). Kitas atvejis kai vaikinas atsigule i ligonine ir ji operavo ,mane per vargus leido buti renimacijoje,mat leidzia tik artimus zmones, as tiek verkiau ir prasiau kad jie pagailejo ir ileido.Kad visa diena palatoje buti man reikejo leidymo,tai nuejusi issiimti leidymo pasakiau vaikino pavarde su -iene galune ir problemu nebuvo.Jo liga dar daugiau mane priverte susimastyti kaip yra blogai kad esu ne zmona. Reikejo pinigu operacijom, vaistam ,chemioterapijai ir jis uzstate savo buta. As sunkiai dirbau kad atiduoti paskola uz buta. veliau buvo teismas su telekomu ir as ejau i teisma nes vaikinas buvo po chemeoterapijos ir jis negalejo atsikelti is patalo.Tai teisme man neleido net prasitarti ir parodyti telekomo paklaidas isklotyneje, nes as esu NE ZMONA ir negaliu atstovauti uz ji.Veliau teko vel skolintis pinigu operacijoms ir vaistams ir ko beprasydavau jie pareiksdavo kad tu neesi jo zmona ir jei jis mirtu tau nieko neatitektu, o tu neturi jokio nekilnojamo turto kad galetum ji mums uzstatyti.Buvau sumasciusi isteketi, bet tai buvo ne realu.Isbuvau su juo iki paskutines jo gyvenimo dienos. Ir per laidotuves dar karta pajutau tai kad as ne jo ZMONA.nesinori man tos dalies rasyti nes tai skaudu.
Gal jau viskas pasikeite ir sugyventine turi daugiau privalumu, nei buvo pries tai.Neseniai istekejau uz kito vaikino ir galiu prisipazinti kad ne as buvau iniciatoria vestuviu ,o mano vyras. Po vestuviu jokiu pasikeitymu nejauciu, bet jei tektu susidurti su tom paciom problemom(apsaugok viespate) viskas butu kitaip.
Vieniem zmonem vestuves nera butina,nes jie nenori prieraisumo,jie zino kad jei kas ir nesiklostytu jie gali pasiimti savo daiktus ,atsisveikinti ir uzdaryti durys paskui save.Nereikia nei teismu ,nei turto dalybu.
O kiti nori buti oficiali seima, jie jauciasi tvirciau,labiau pasitikintys savimi ir savo partneriu,nes jie zino kad jie bendra jega.
Kiekvieno zmogaus teise rinktis.Ir as gerbiu kiekvieno zmogaus pasirinkima.
jo va cia istorija. visko gyvenime buna.