Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(Beigbeder @ 2006 09 18, 13:53)
Vienas pazistamas labai greitai, net nesusimastydamas  atsake i sita klausima: as viska turiu gyvendamas susidejes ko reikia vyrui, isskyrus ilgalaikius isipareigojimus ir visos bendradarbes mane laiko laisvu vyriskiu. Potencialiu jaunikiu. g.gif

Vedęs toks vyras, bus potencialus meilužis. Neišmusi iš galvos tokių minčių nei norinčiam vyrui, nei norinčiai moteriai schmoll.gif

QUOTE(pupciukas @ 2006 09 18, 13:59)
  Vieniem zmonem vestuves nera butina,nes jie nenori prieraisumo,jie zino kad jei kas ir nesiklostytu jie gali pasiimti savo daiktus ,atsisveikinti ir uzdaryti durys paskui save.Nereikia nei teismu ,nei turto dalybu.
O kiti nori buti oficiali seima, jie jauciasi tvirciau,labiau pasitikintys savimi ir savo partneriu,nes jie zino kad jie bendra jega.
Kiekvieno zmogaus teise rinktis.Ir as gerbiu  kiekvieno zmogaus pasirinkima.

Esu šventai įsitikinusi, kad prieraišumo mūsų namuose daugiau negu gana ax.gif Labai pasitikiu savimi ir savo vyru (ne sutuoktiniu) ir mes esame bendra jėga tol kol to norime, lygiai taip kaip ir vedę poros. tongue.gif Ir ta santuokos diena užmaus žiedus mums ant rankų, bet i širdį daugiau nepridės... Aš kaip ir buvau būsiu jo, o jis - mano...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 18 rugsėjo 2006 - 13:31
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 18, 14:14)
Vedęs toks vyras, bus potencialus meilužis. Neišmusi iš galvos tokių minčių nei norinčiam vyrui, nei norinčiai moteriai  schmoll.gif
  Esu šventai įsitikinusi, kad prieraišumo mūsų namuose daugiau negu gana  ax.gif  Labai pasitikiu savimi ir savo vyru (ne sutuoktiniu) ir mes esame bendra jėga tol kol to norime, lygiai taip kaip ir vedę poros.  tongue.gif Ir ta santuokos diena užmaus žiedus mums ant rankų, bet i širdį daugiau nepridės... Aš kaip ir buvau būsiu jo, o jis mano...

Na jis nera dabar skrajunas.Gyvena graziai ir ramiai su savaja drauge, taciau.... taciau jis labai aiskiai uzakcentavo: kad bendradarbes (moterys ir merginos), butent moterys !!! ji laiko laisvu vyriskiu. Jo draugai vyrai jam nekelia pretenziju, ko leki namo? O va moterys....
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 09 18, 14:21)
Na jis nera dabar skrajunas.Gyvena graziai ir ramiai su savaja drauge, taciau.... taciau jis labai aiskiai uzakcentavo: kad bendradarbes (moterys ir merginos), butent moterys !!! ji laiko laisvu vyriskiu. Jo draugai vyrai jam nekelia pretenziju, ko leki namo? O va moterys....

Na visokių yra, visokių reikia... g.gif Visgi moterims žiedas ant rankos reiškia daugiau negu vyro jausmai? Na jeigu jis sako, kad yra užimtas tai joms nieko nereiškia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupciukas @ 2006 09 18, 13:59)
Na pasiskaitinejau ir radau skirtingu nuomoniu.Nusprendziau parasyti ka patiriau kad nebuvau oficiali zmona.Gyvenom kartu su vaikinu 7 metus ,pries tai isdraugavom 3 metus, nei vienas nei kitas nenorejome tuoktis. Maskvoje sulaike vaikina, nes mentai itare kad vogta masina, jie patikrino pasus ir pamate kad as ne jo zmona,mane tiesiog istume is nuovados be pinigu.Paprasiusi kad man duotu pinigu is vaikino pinigines taksi sumoketi kad nuvaziuociau iki viezbucio ,isgirdau tik tiek-"o kas tu busi jam?TU jam ne zmona ir mes neturim teises tau duoti sulaikytojo pinigu."As prasedejau nuovados kiemelyje tol kol ji isleido,mat patikrino masinos kebulo ir variklio numerius ir jie nesutapo su paieskomos masinos numeriais.Kitas atvejis buvo jau lietuvoje ir policija su manimi elgesi kaip su kokia prostitute( buvo skaudu). Kitas atvejis kai vaikinas atsigule i ligonine ir ji operavo ,mane per vargus leido buti renimacijoje,mat leidzia tik artimus zmones, as tiek verkiau ir prasiau kad jie pagailejo ir ileido.Kad visa diena palatoje buti man reikejo leidymo,tai nuejusi issiimti leidymo pasakiau vaikino pavarde su -iene galune ir problemu nebuvo.Jo liga dar daugiau mane priverte susimastyti kaip yra blogai kad esu ne zmona. Reikejo pinigu operacijom, vaistam ,chemioterapijai ir jis uzstate savo buta. As sunkiai dirbau kad atiduoti paskola uz buta. veliau buvo teismas su telekomu ir as ejau i teisma nes vaikinas buvo po chemeoterapijos ir jis negalejo atsikelti is patalo.Tai teisme man neleido net prasitarti ir parodyti telekomo paklaidas isklotyneje, nes as esu NE ZMONA ir negaliu atstovauti uz ji.Veliau teko vel skolintis pinigu operacijoms ir vaistams ir ko beprasydavau jie pareiksdavo kad tu neesi jo zmona ir jei jis mirtu tau nieko neatitektu, o tu neturi jokio nekilnojamo turto kad galetum ji mums uzstatyti.Buvau sumasciusi isteketi, bet tai buvo ne realu.Isbuvau su juo iki paskutines jo gyvenimo dienos. Ir per laidotuves dar karta pajutau tai kad as ne jo ZMONA.nesinori man tos dalies rasyti nes tai skaudu.
Gal jau viskas pasikeite ir sugyventine turi daugiau privalumu, nei buvo pries tai.Neseniai istekejau uz kito vaikino ir galiu prisipazinti kad ne as buvau iniciatoria vestuviu ,o mano vyras. Po vestuviu jokiu pasikeitymu nejauciu, bet jei tektu susidurti su tom paciom problemom(apsaugok viespate) viskas butu kitaip.

Vieniem zmonem vestuves nera butina,nes jie nenori prieraisumo,jie zino kad jei kas ir nesiklostytu jie gali pasiimti savo daiktus ,atsisveikinti ir uzdaryti durys paskui save.Nereikia nei teismu ,nei turto dalybu.
O kiti nori buti oficiali seima, jie jauciasi tvirciau,labiau pasitikintys savimi ir savo partneriu,nes jie zino kad jie bendra jega.
Kiekvieno zmogaus teise rinktis.Ir as gerbiu  kiekvieno zmogaus pasirinkima.

jo va cia istorija. visko gyvenime buna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 18, 09:13)
nei lenktynes nei varzybos  tongue.gif
tik nesuprantu tada, kam tada tuoktis?kam ta santuoka tau reikalinga???juk jeigu niekas nesikeicia??

vaikai turi gimt šeimoj cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 18, 15:41)
vaikai turi gimt šeimoj cool.gif  cool.gif

Pritariu. Mes galim elgtis kaip norim, o mūsų vaikučiai neturi sulaukti skaudžių replikų dėl mūsų supratimo apie gyvenimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 18, 14:41)
vaikai turi gimt šeimoj cool.gif  cool.gif

nagi nagi, o jus paziurekit, kiek susimete tai vadinasi ir nevede turi vaiku( taip iseitu nesantuokiniu g.gif ), tai ka jie jau ne seima?juk rodos ir tevas yra ir mama ir vaikas, tai kaip?kas tada keiciasi?tai ka tada is tikru reiskia zodis seima???
tik nepagalvokit kad as cia pries santuoka ir panasaiai, pati esu laimingai istekejusi jau daugiau nei metai ir vaiku dar neturiu, mano pacios poziuris visada buvo kad vaikai turi gimti seimoje ir panasiai, bet tada ir vel iskyla klausimas, tada kaip reikia pavadinti tas "seimas" kurios nera susituokusios ir turi vaiku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 18, 16:16)
nagi nagi, o jus paziurekit, kiek susimete tai vadinasi ir nevede turi vaiku( taip iseitu nesantuokiniu  g.gif ), tai ka jie jau ne seima?juk rodos ir tevas yra ir mama ir vaikas, tai kaip?kas tada keiciasi?tai ka tada is tikru reiskia zodis seima???
tik nepagalvokit kad as cia pries santuoka ir panasaiai, pati esu laimingai istekejusi jau daugiau nei metai ir vaiku dar neturiu, mano pacios poziuris visada buvo kad vaikai turi gimti seimoje ir panasiai, bet tada ir vel iskyla klausimas, tada kaip reikia pavadinti tas "seimas" kurios nera susituokusios ir turi vaiku  rolleyes.gif

Mano nuomone jos tokios pat šeimos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 18, 15:19)
Mano nuomone jos tokios pat šeimos.  mirksiukas.gif

o tai kodel tada sakote, kad vaikas turi gimti šeimoje, jei jau tos nesusituokusios poros taip pat yra vadinamos "šeimomis"???
Atsakyti
Šeima: žmonių grupė, susidedanti iš tėvų, vaikų (kartais ir artimų giminaičių), gyvenančių kartu.
Dabartinės Lietuvių kalbos žodynas.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 18, 16:16)
nagi nagi, o jus paziurekit, kiek susimete tai vadinasi ir nevede turi vaiku( taip iseitu nesantuokiniu  g.gif ), tai ka jie jau ne seima?juk rodos ir tevas yra ir mama ir vaikas, tai kaip?kas tada keiciasi?tai ka tada is tikru reiskia zodis seima???
tik nepagalvokit kad as cia pries santuoka ir panasaiai, pati esu laimingai istekejusi jau daugiau nei metai ir vaiku dar neturiu, mano pacios poziuris visada buvo kad vaikai turi gimti seimoje ir panasiai, bet tada ir vel iskyla klausimas, tada kaip reikia pavadinti tas "seimas" kurios nera susituokusios ir turi vaiku  rolleyes.gif

man šeima, tau šeima, o kokiai nors daktarei ar mokytojai- ne doh.gif Kol lankiausi pas daktarus su pilvu dar būdama -iūtė bendravo vienaip, tapau -iene-kitaip.Čia Lietuva su giliom Veronikos laikų šaknim ax.gif Aš- prieš gyvenimą susimetus, kai jau yra vaikučių. Neabejoju jog tokie vaikai patiria daug nepatogumų dėl ,,šiuolaikiškų" tėvų. Ką ten nepatogumų - patyčių net gi. Kol nėra vaikučių - lai sau gyvena ir tikrina vienas kitą nors ir amžinybę ar tinkamas bendram gyvenimui 4u.gif Nes kitos priežasties nesusituokt negirdėjau, na nebent pinigų nėr vestuvėms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 18, 15:35)
man šeima, tau šeima, o kokiai nors daktarei ar mokytojai- ne doh.gif Kol lankiausi pas daktarus su pilvu dar būdama -iūtė bendravo vienaip, tapau -iene-kitaip.Čia Lietuva su giliom Veronikos laikų šaknim ax.gif Aš- prieš gyvenimą susimetus, kai jau yra vaikučių. Neabejoju jog tokie vaikai patiria daug nepatogumų dėl ,,šiuolaikiškų" tėvų. Ką ten nepatogumų - patyčių net gi. Kol nėra vaikučių - lai sau gyvena ir tikrina vienas kitą nors ir amžinybę ar tinkamas bendram gyvenimui 4u.gif Nes kitos priežasties nesusituokt negirdėjau, na nebent pinigų nėr vestuvėms lotuliukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti