Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 19, 12:17)
A dėl -iūtės, tai mažna būt ne Peliauckike i ne Peliauckiene, a Peliaucke, ba dabar tokia mada parėja.

Kažkur skaičiau kad tamsta Peliauckienė g.gif Nu gal sumaišiau.
Aha, visai gražu, turim jau vieną Zvonkę biggrin.gif

QUOTE(aitė @ 2006 09 19, 12:22)
nu pagaliau atsirado vėl su kuo pasiginčyt  bigsmile.gif
1. šeimyniniai santykiai yra, o kad jie "neteisėti", tai man, tiesą sakant, nerūpi smile.gif
2. Nžn nieko apie tas soc. garantijas - kokios ten garantijos, kad skyrybų atveju pusę turto gaučiau? Sugyventiniams tas pats galioja, pagal kažkokį ten šeimos kodeksą... Kad alimentus vaikui mokės? Turėtų mokėt, nes vaikis turi tėčio pavardę. Daugiau nžn apie tas garantijas nieko smile.gif
3. Kadangi kita spalva, tai suprantu, kad čia svarbiausias punktas. Bet juk aš su tuo žmogum tik dėl to ir gyvenu, kad tai yra labiausiai mano žmogus, koks tik gali būti. O pasivaikščiojimas raudonu kilimu zakse dar labiau jo mano žmogum nepadarys tongue.gif biggrin.gif
4. Man atrodo, kad tos nemalonios situacijos dėl tėvų vedybų/nevedybų per daug sureikšminamos. Jei jau atsiras tokių vaikų darželyje ar mokykloje, pasikalbėsim su vaiku, apie tai, kas svarbiausia šeimoje - santarvę ir sutarimą (o ne vienodas pavardes).
5. Aga, dar - neįtikino  bigsmile.gif
6.  tiek privardinai - ir dzin mega_shok.gif

1. tongue.gif
2.Nu bliacha visur kaišiok popierių krūvą doh.gif
3. O man gera žinot kad aš esu jo žmona tongue.gif
4. Tada ir su kitų vaikais pakalbėkit smile.gif
5. Nesistengiu įtikint, taigi nenorit-nesiženykit rolleyes.gif
6. Dzin CM,nes jos man gali nebūt, svarbiausia kai Jadzė sako ant bažnyt. santuokos- ŠLIŪBAS. Daugiau tekėt nebesiruošiu cool.gif

Nu man juokinga kai mama vienokios pavardės, o vaikai ir tėvas kitokios, tokia nuskriausta atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 19, 12:35)
4. Tada ir su kitų  vaikais pakalbėkit smile.gif
5. Nesistengiu įtikint, taigi nenorit-nesiženykit rolleyes.gif
6. Dzin CM,nes jos man gali nebūt, svarbiausia kai Jadzė sako ant bažnyt. santuokos- ŠLIŪBAS. Daugiau tekėt nebesiruošiu cool.gif

Nu man juokinga kai mama vienokios pavardės, o vaikai ir tėvas kitokios, tokia nuskriausta atrodo unsure.gif

oi ne nono.gif kiti vaikai savo tėvus turi, kurie su jais kalbasi. Nu bet čia labai nesenai apie tai pasisakėm, paversk puslapį kitą atgal ir rasi smile.gif
Maniau, kad turi daugiau argumentų mastau.gif
aaa, šitai manęs išvis neveikia - nepraktikuojanti krikščionė-katalikė irnesakyk.gif Jei ir tuoksimės kada nors, tai tik zaksiškai smile.gif

dėl popierių krūvos nžn, ką pasakyt - neteko dar niekur jos kaišiot, tiesą sakant, net neturiu jokios krūvos unsure.gif

o man juokinga, kad tau juokinga laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitė: 19 rugsėjo 2006 - 11:46
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 19, 12:35)
Kažkur skaičiau kad tamsta Peliauckienė g.gif Nu gal sumaišiau.
Aha, visai gražu, turim jau vieną Zvonkę biggrin.gif

Ne, nesumaišei. Ale tai da neraiškia, kad an mana kapa nebus užrašyta Jadvyga Zlatauckė (čia nuog mergautinės - Zlatauckikė).

2.Nu bliacha  visur kaišiok popierių krūvą doh.gif

Mažna pamislyt, kad tu jų visur nekaišioji dabar. Ba man tai amžiais raik susirinkiot visus gimima liūdijimus, santuokas, ištuokas liūdijimus, kadastra registra pažymėjimų, 4 klasių baigimą diplomų, arklia vadeliotojis pažymėjimų, SODras knygelį, ką ty dar...nu, supratai žodžiu wink.gif tai da vienas poperys nieka nepakeis. kap sakydava prieg rusa: "Bolše bumagi -čyšče žopa" (daugiau popieros - švaresnė subinėla)

3. O man gera žinot kad aš esu jo žmona tongue.gif 

A man tai labai faina žinot, kad ans - mana sugyventinis tongue.gif

4. Tada ir su kitų  vaikais pakalbėkit smile.gif

api kų? ba anys dideli, kitų vaikai, mislija Airijan važiuot. I maniškiai nekatrie irgi mislija. Apie Airijų kalbėt?

Čia kas nuskriausta? aš tai tikrai jaučiuos nuskriausta, ba esu Peliackienė, a noriu būt Zlatauckė. Tai va i mislyju keistis. Ale diedui labai tos naujoviškos pavardės nepatinka, tai daba baramės kožnų dienų, laukiu, pakol pripras.
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 09 19, 12:41)
*oi ne nono.gif kiti vaikai savo tėvus turi, kurie su jais kalbasi. Nu bet čia labai nesenai apie tai pasisakėm, paversk puslapį kitą atgal ir rasi smile.gif

**Maniau, kad turi daugiau argumentų  mastau.gif
aaa, šitai manęs išvis neveikia - nepraktikuojanti krikščionė irnesakyk.gif Jei ir tuoksimės kada nors, tai tik zaksiškai smile.gif

****o man juokinga, kad tau juokinga laugh.gif

*turėjau omeny- visų neužčiaupsi, vaikai žiaurūs verysad.gif
** Toliau eitų mano moraliniai įsitikinimai, nusprendžiau, kad neverta jų dėstyt.
***tai ir pasijuokim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
A tai jau viskas? kitų argumentų nebus? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 19, 12:55)

nu gerai, tokius kad neįžeist nieko: ėėė....mhm...paso naujo prireikė....miegot vienai atsibodo....norėjosi savo kampo, o mama neleido eit gyvent susimetus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 19, 13:00)
nu gerai, tokius kad neįžeist nieko: ėėė....mhm...paso naujo prireikė....miegot vienai atsibodo....norėjosi savo kampo, o mama neleido eit gyvent susimetus.... ax.gif

Ale gi ir linksma bobikė esi thumbup.gif

naujas pasas hihihi.gif kad senam mana patigrapija zrenčnesnė ba jaunesnė buvau irnesakyk.gif

kad ne viena i susidėjus miega

lotuliukas.gif sava kampa senų seniausia turiu

a paskutinis tai i išvis...many???? mama?????? prie ko čia mama? sava gyvenimų gyvenu
Atsakyti
A taigis dabar jau korteles isduoda, laikos gerai, nesusilamdo, telpa net i pinigine ir blizga graziai ax.gif Kam keist, jei visados kaip nauja atrodo bigsmile.gif
O as mamos neklausiau ar jinai man leidzia gyvent susimetus, emiau ir ne tik kad apsigyvenau su vyru po vienu stogu, pagimdziau jam du vaikus, dar netgi ir i uzsieni paskum ji isdumiau. Mama nesivijo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 19, 12:55)

Skaičiau skaičiau ir neištvėriau... Persiprašau...

A tai jau reik argumentų ieškot, kad ženytis? Kotais rodos, kad nusvilai su ženytbom - tai dabar armydelius keli... Kiekvienam vis kiti prioritetai... Jei Tau nereikia santuokos - gyvenk susimetus... Bet galiu pasakyti tik tiek, kad man santuoka - tai netam, kad bobutės, tetos ar dėdžiai gražiau kalbėtų... Santuoka tai įsipareigojimas, ne prieš kitus, o įsipareigojimas sau, kad su žmogum šalia tikrai nori pragyventi visą gyvenima, bent jau stengtis kiek įmanoma tai padaryti, nesvarbu kokios negandos ištiks (ligos, skurdas, ar dar ten bala žino kas...), įsipareigojimas laikytis savo vertybių (ištikimybė it kt.)... Kai pasiūlysiu merginai tekėti už manęs taip pat tikėsiuos to paties. Nes gyvenimas susimetus tai tiesiog būsena kai dabar gerai, bet jei kas nors atsiras geresnio tai lėksiu kur geriau... Bent jau mano supratimu... Ir nėr čia ko ieškot argumentų, ar viską suvest tik į paverdės keitimą, štempelius ir popierizmus - svarbiausia vertybės, jei abu žmonės sutinka, kad viens kito nepaliks susimetę - valio! Bet kažkaip labai abejoju...
Atsakyti
QUOTE(doU @ 2006 09 19, 13:29)

A tai jau reik argumentų ieškot, kad ženytis? Kotais rodos, kad nusvilai su ženytbom - tai dabar armydelius keli... Kiekvienam vis kiti prioritetai... Jei Tau nereikia santuokos - gyvenk susimetus... Bet galiu pasakyti tik tiek, kad man santuoka - tai netam, kad bobutės, tetos ar dėdžiai gražiau kalbėtų... Santuoka tai įsipareigojimas, ne prieš kitus, o įsipareigojimas sau, kad su žmogum šalia tikrai nori pragyventi visą gyvenima, bent jau stengtis kiek įmanoma tai padaryti, nesvarbu kokios negandos ištiks (ligos, skurdas, ar dar ten bala žino kas...), įsipareigojimas laikytis savo vertybių (ištikimybė it kt.)... Kai pasiūlysiu merginai tekėti už manęs taip pat tikėsiuos to paties. Nes gyvenimas susimetus tai tiesiog būsena kai dabar gerai, bet jei kas nors atsiras geresnio tai lėksiu kur geriau... Bent jau mano supratimu... Ir nėr čia ko ieškot argumentų, ar viską suvest tik į paverdės keitimą, štempelius ir popierizmus - svarbiausia vertybės, jei abu žmonės sutinka, kad viens kito nepaliks susimetę - valio! Bet kažkaip labai abejoju...

O aš abejoju, kad reikalinga taisyklė, kad gyventum dorai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doU @ 2006 09 19, 13:29)

smile.gif Nu taigi i sakiau kad nusvilau i kad daugiau todėl i nebenoriu. Ale nesakiau, kad kitom jų neraik. Visyur kalbėjau tik už savy. Ba jai tau raikia ženytis, tai u i ženykis, ne mana raikalas tavy atkalbėt. ale many ženytis varyt tai irgi nėra jokia raikala,. A ne katros čia aiškina kad teisingas gyvenimas tik nuo štampa pareina. A aš mislyju, kad ne. I viskas. a daro kožnas tep kap jam geriau.

Tai ko dabar zlastijiesi? smile.gif
Atsakyti
labas, Jadzyte, ar dar nesusigundei santuokiniu gyvenimu?ar vis dar svarstai, kad vis karts nuo karto i sia temele lendi mirksiukas.gif
Atsakyti