Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(koala @ 2006 09 18, 21:41)
Rasiau ne tam, kad bele parasyt, o tam kad praskaidrint nuotaika sau. Nes labai jau kategoriskai kai kurios raso ir susidaro ispudis, kad tuokiamasi tik tam, jog pakilt visuomenes akyse ir pagaliau nusimest -aite ar pan pavarde ir uzsimaut ziedeli ant rankos. Nei viena is istekejusiu taip graziai ir neaprase kodel tuokiasi, dazniausiai minimas pasakymas yra "taip priimta". Sorry jei ka izeidziau savo parasymu.

jeigu nemoki skaityti tai kas yra parasyta, o sugebi skaityti tik tais, ka nori perskaityti ( kitaip tariant skaitai knyga, o matai spyga), tai yra tavo problema.

QUOTE(Silvute @ 2006 09 14, 17:36)
o man naturalu, kad jei rimtai ziuri i santykius su zmogumi, tai nebijai tu santykiu iteisinti ir isipareigoti. Nematau reikalo dar pries  tai bandyti zaisti "seima" ir namus.
Kaip ir sakiau, kad noredama kazkuo tapti turi kazka padaryti... pvz norint gauti diploma reikia arba mokslus baigti arba ji nusipirkti - siaip akytem sumirksejus niekas tau jo ant auksines lekstutes neatnes.

Mano ats - santuokoje gyvenu 7 metai. Nezinau, ar graziai parasiau, nes visa laika matematika geriau sekesi nei rastu reiksti savo mintis
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 09 19, 15:36)
Nainai, o jus - ištekėjusias - atstovaujančių pasiklausius kartais atrodo, kad nirštat, jog ne visoms moteroms vestuvės yra būtinas laimingo gyvenimo atributas  tongue.gif

Oi ne, tikrai, perziurek mano pasisakymus, as tikrai nenirstu, esu labai tolerantiska, kaip kam geriau taip tas ir gyvena victory.gif Pacios sese, isgyveno su vaikinu 4 metus, kol sutiko geresni, tai sako aciu dievui, kad neistekejau ( o labai to norejo). Dabar gyvena, jai gerai, o jei jai gerai, man dar geriau flirt.gif O , kad i nevedusi vyra, moterys ziuri kaip i potencialu jauniki, tai taip tikrai yra, patikekit, ir kalbu atsakinga, nes ir gyvenimo siek tiek ir metyta ir vetyta wink.gif Ir dar jei jau paciai, tektu issiskirti, tfu tfu smile.gif tai antra karta tikrai netekeciau, maza kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 09 14, 17:36)
o man naturalu, kad jei rimtai ziuri i santykius su zmogumi, tai nebijai tu santykiu iteisinti ir isipareigoti.

Bet ar santuoka įpareigoja? Tu pats arba to nori arba ne. Arba jautiesi įsipareigojęs arba ne. Ir tik jau ne nuo tos akimirkos pasikeičia kažkas. Aš tikrai nenorėčiau, kad mano vyras gyventų su manim tik dėl santuokos. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 19 rugsėjo 2006 - 14:53
Soris, uzsivedziau smile.gif manau netekesi, o sugyventi smile.gif dabar gali jaunos paneles, nelabai mastancios i prieky, arba tokios subrendusios ir visiskai savimi pasitikincios ir uz save atsakingos moteriskes kaip Jadzyte nail.gif Labai nepulkit, tai tik mano nuomone tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 19, 15:52)
Bet ar santuoka įpareigoja? Tu pats arba to nori arba ne. Arba jautiesi įsipareigojęs arba ne. Ir tik jau ne nuo tos akimirkos pasikeičia kažkas. Aš tikrai nenorėčiau, kad mano vyras gyventų su manim tik dėl santuokos.  unsure.gif

Dabar labai populiaru tuoktis bažnyčiose. O ten reikia prisiekti - ir varge ir skurde ir ... nežinau, tokios priesaikos nedaviau. Tai šiaip normalus žmogus priesaikos sulaužyti negali... Pasakei ir gipsas, iki gyvenimo pabaigos. Taigi įpareigoja ir jus ir jūsų vyrą gyventi kartu iki amželio galo...
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 19, 15:43)
O man tai labai keista, kad jūs tarsi agituojat nesiženyt, tai davai tos kur vaikų neturi tegu varo - negimdykim, geriau šunis auginkim doh.gif

blink.gif to betrūko, aš už laisvą apsisprendimą lithuania.gif kas jum čia su tais vaikais pasidarė šnd unsure.gif
QUOTE(Nainai @ 2006 09 19, 15:49)
Oi ne, tikrai, perziurek mano pasisakymus, as tikrai nenirstu, esu labai tolerantiska, kaip kam geriau taip tas ir gyvena victory.gif Pacios sese, isgyveno su vaikinu 4 metus, kol sutiko geresni, tai sako aciu dievui, kad neistekejau ( o labai to norejo). Dabar gyvena, jai gerai, o jei jai gerai, man dar geriau  flirt.gif O , kad i nevedusi vyra, moterys ziuri kaip i potencialu jauniki, tai taip tikrai yra, patikekit, ir kalbu atsakinga, nes ir gyvenimo siek tiek ir metyta ir vetyta  wink.gif Ir dar jei jau paciai, tektu issiskirti, tfu tfu smile.gif tai antra karta tikrai netekeciau, maza kas  g.gif

smile.gif aš tiesiog noriu pasakyt, kad, matyt, ir vienos ir kitos oponenčių pasisakymus priima kaip "aršius", nors jie ne visada tokie būna. Kartais būna smile.gif Neturiu jokių abejonių tavo tolerantiškumu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 19, 15:54)
Dabar labai populiaru tuoktis bažnyčiose. O ten reikia prisiekti - ir varge ir skurde ir ... nežinau, tokios priesaikos nedaviau. Tai šiaip normalus žmogus priesaikos sulaužyti negali... Pasakei ir gipsas, iki gyvenimo pabaigos. Taigi įpareigoja ir jus ir jūsų vyrą gyventi kartu iki amželio galo...

Biškutį abejoju ar apie tokį įsipareigojimą kalba eina. Na blaiviai mąstant nežinau kas gali prisiekti taip jau... na tikrai tikrai .... Prisiekiama su tuo metu esamais jausmais, o paskui kaip bus taip... Apskritai šią priesaiką man sunku suprasti blush2.gif Nors tuoktis žadu tik bažnyčioje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 19, 15:59)
Biškutį abejoju ar apie tokį įsipareigojimą kalba eina. Na blaiviai mąstant nežinau kas gali prisiekti taip jau... na tikrai tikrai ....  Prisiekiama su tuo metu esamais jausmais, o paskui kaip bus taip... Apskritai šią priesaiką man sunku suprasti  blush2.gif Nors tuoktis žadu tik bažnyčioje  blush2.gif

Palaukit palaukit. Jūs norite pasakyti, kad galima sulaužyti priesaiką, kurią davei vienas kitam ir dar plius Dievui? Tai apie kokią moralę mes iš vis šnekam?
Tuokiatės bažnyčioje kam? Kad tėvas prie altoriaus nuvestų? Kad dabar tai madinga? Taigi jūs VISAM GYVENIMUI pasižadate. Ir nebus kito kelio. TAI VISAM GYVENIMUI.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 19, 16:01)
Palaukit palaukit. Jūs norite pasakyti, kad galima sulaužyti priesaiką, kurią davei vienas kitam ir dar plius Dievui? Tai apie kokią moralę mes iš vis šnekam?
Tuokiatės bažnyčioje kam? Kad tėvas prie altoriaus nuvestų? Kad dabar tai madinga? Taigi jūs VISAM GYVENIMUI pasižadate. Ir nebus kito kelio. TAI VISAM GYVENIMUI.

Aš nežinau ar galima schmoll.gif Mes tikime, kad negalima.
Žinai aš pagalvojau, kaži ar yra toks žmogus, kuris gali pasakyti, kad savo priesaikos nesulaužys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 19, 16:07)
Aš nežinau ar galima  schmoll.gif Mes tikime, kad negalima.
Žinai aš pagalvojau, kaži ar yra toks žmogus, kuris gali pasakyti, kad savo priesaikos nesulaužys?  g.gif

Tai kaip tuomet galima prisiekti dėl to, kuom nesi tikras? Mes vėl gryžtame prie veiksmų ir atsakomybės už pasekmes. Jei tu prisiekei - tu turėjai viską apgalvoti, viską pasverti. Jei nesi tikras, kad sugebėsi - neprisiek. Eik, susirašyk ir viskas tvarkoj, štampas padėtas. Bet ne, norisi kaip visi. O jei kaip visi - prisiekei tai ir atsakyk prieš Dievą, šis vyras nuo tos akimirkos bus vienintelis tavo gyvenime. Ir nieko kito nebus niekuomet. Kad ir ką jis darytų, kad ir koks jis būtų, bet tai bus "ir varge". Ir privalai jį mylėti, nes prisiekei.
Kodėl leidžiama tuoktis tiems, kas nesuprata santuokos esmės, niekaip nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 19, 16:01)

Ot už tai reikia 9 kartus matuot, o 10 kirpt, prieš prisiekiant. Ir vistik geriau gailėtis tai ką padarei, nei tai kad nepadarei. Ir ko jūs karksit su ta mada g.gif Vestuvių galim ir taip pažaist blink.gif Parodykit nors vieną kuri dėl mados ženyjosi, na nebent mūsų mamos, kai 21 mergina jau senmerge buvo laikoma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čalykušu: 19 rugsėjo 2006 - 15:14
QUOTE(Medinis @ 2006 09 19, 16:11)
Tai kaip tuomet galima prisiekti dėl to, kuom nesi tikras? Mes vėl gryžtame prie veiksmų ir atsakomybės už pasekmes. Jei tu prisiekei - tu turėjai viską apgalvoti, viską pasverti. Jei nesi tikras, kad sugebėsi - neprisiek. Eik, susirašyk ir viskas tvarkoj, štampas padėtas. Bet ne, norisi kaip visi. O jei kaip visi - prisiekei tai ir atsakyk prieš Dievą, šis vyras nuo tos akimirkos bus vienintelis tavo gyvenime. Ir nieko kito nebus niekuomet. Kad ir ką jis darytų, kad ir koks jis būtų, bet tai bus "ir varge". Ir privalai jį mylėti, nes prisiekei.
Kodėl leidžiama tuoktis tiems, kas nesuprata santuokos esmės, niekaip nesuprantu.

Tie kas nesupranta santuokos esmės ir gyvena ne santuokoje tongue.gif
Beje aš kaip tik noriu ne taip, kaip visi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 19 rugsėjo 2006 - 15:14