Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(Jovvita @ 2006 09 20, 14:35)
Medinėse smegenyse aiškiai neišdrožtas vingelis, atsakingas už humoro jausmą. Ką padarysi, nepasisekė žmogeliukui verysad.gif
Jeigu ką, čia ne fleimas, čia nuoširdi užuojauta  4u.gif

Didžiulis, nuoširdus žmogiškas ačiū. Retai dabar sutiksi nuoširdų žmogų.
Hm... kurioj temoj aš jus užkabinau? smile.gif
Atsakyti
man panašu, kad Medinis ant nieko nesirovė, tik pasisakė apie kategoriškumą smile.gif priminkit, kodėl jį puolam mastau.gif na, einu naujos Jadzės temos ieškot, o tai čia jau dovanom apsimainėm - ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 09 20, 13:45)
man panašu, kad Medinis ant nieko nesirovė, tik pasisakė apie kategoriškumą smile.gif priminkit, kodėl jį puolam  mastau.gif na, einu naujos Jadzės temos ieškot, o tai čia jau dovanom apsimainėm - ramu  biggrin.gif

bigsmile.gif, neber nei Jadzikes, nei naujos jos temos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 20 rugsėjo 2006 - 13:46
Jau yra čia
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 14:06)

na reik eit paziuret kas tenper nauja tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2006 09 20, 14:45)
man panašu, kad Medinis ant nieko nesirovė, tik pasisakė apie kategoriškumą smile.gif priminkit, kodėl jį puolam  mastau.gif na, einu naujos Jadzės temos ieškot, o tai čia jau dovanom apsimainėm - ramu  biggrin.gif

o tiesą pasakius ko jūs dabar ant to,Medinio puolat?Savi netenkina,tai ant jo,oj kaip negražu.
Jadzike,atsimeni aš tau apie refleksus pasakojau,tai pasižiūrėk kaip suveikė,o tu beveik abejojai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 20, 15:09)
o tiesą pasakius ko jūs dabar ant to,Medinio puolat?Savi netenkina,tai ant jo,oj kaip negražu.
Jadzike,atsimeni aš tau apie refleksus pasakojau,tai pasižiūrėk kaip suveikė,o tu beveik abejojai biggrin.gif .

Kad paminėjus naujų temų sailėtekis prasidėja?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 20, 14:38)
Didžiulis, nuoširdus žmogiškas ačiū. Retai dabar sutiksi nuoširdų žmogų.
Hm... kurioj temoj aš jus užkabinau? smile.gif

Manęs - jokioj hihihi.gif mane ne taip lengva užkabinti, aš gyvenimu nesiskundžiu ir patarimų, kaip gyventi, forume neieškau. Tiesiog esat tokio amžiaus, kaip mano jaunesnysis broliukas, tai va blush2.gif seseriški jausmai, užuojauta nelaimėje ir vsio takoje - natūralu blush2.gif
Biškiuką paoffinau, bet tema jau vis tiek išsikraustė, tai gal nieko tokio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovvita @ 2006 09 20, 16:11)
. Tiesiog esat tokio amžiaus, kaip mano jaunesnysis broliukas, tai va  blush2.gif  seseriški jausmai, užuojauta nelaimėje ir vsio takoje - natūralu blush2.gif

O mūsų vaikai gimė tais pačiais metais... O tai mano išreiškiama nuomonė artima jūsų jaunesniojo broliuko? Nes nelabai pagavau ryšio... Ar tiesiog broliuko nemėgstate jei jau taip apie mano smegenų vingius prakalbot? Įdomu tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 20, 17:09)
O mūsų vaikai gimė tais pačiais metais... O tai mano išreiškiama nuomonė artima jūsų jaunesniojo broliuko? Nes nelabai pagavau ryšio... Ar tiesiog broliuko nemėgstate jei jau taip apie mano smegenų vingius prakalbot? Įdomu tiesiog...

Ne visi smile.gif
Apie jaunesnius-vyresnius - na čia toks ryšys: kai žmogus (pirštais nerodysim mirksiukas.gif ) savo postuose vis pabrėžia savo vyresniškumą ir tuo pagrindu liepia mažametėms nusiimti rožinius akinius, tai labai norisi jį paerzinti, kad yra ir vyresnių... Bet čia tik šiaip. Reikalas tas, kad aš nesuprantu jūsų pozicijos. Tegul tos merginos būna maksimalistės-idealistės-naivuolės, tegul nešioja tuos akinius, gyvena savo gyvenimą ir mokosi iš savo klaidų. (Juo labiau, kad ne viena jų čia forume tik kuria savo - tobulos, seksualios ir t.t. ir pan. - įvaizdį, ir į tai, kas rašoma, galbūt reikėtų žiūrėti bent su nedidele dalele ironijos? g.gif ) Jūsų postuose yra racijos, bet tie postai ganėtinai kategoriški ir iššaukia greičiau atmetimo reakciją (va, kokių žodžių radau biggrin.gif ), negu norą`pasekti tokiais patarimais. O tiems, kurie supranta, kad tokie patarimai iš esmės teisingi, patarimų ir taip nebereikia nail.gif
Tai gal tiek, o tai grįš temos šeimininkė ir kirvuku per galvas, kirvuku blink.gif už offą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovvita: 20 rugsėjo 2006 - 16:49
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 20, 12:08)
A va Šičia mana diedas yr. Zrenčnas, prauda? wink.gif

Jadze Jadze, kaip tau gyvenime pasisekė rolleyes.gif Šitokį diedą gražų turi bigsmile.gif Aš irgi apie tokį svajoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 21 rugsėjo 2006 - 05:27
QUOTE(lotute @ 2006 09 20, 14:26)
tai gal tamstai paciam yra toli iki tu hektaru??? doh.gif nes pagal tamsto pasisakymus tai tikrai matyti, bet ir tai tamstos amziaus nebandau nustatineti  tongue.gif

o ji labai paprasta ir profili galima pasiziurei. Kas nesigedi jo, tas nurodo.
Va pvz vakar net ir nepatogiau pasijauciau, kai man 23-24m dave. Matyt teks pradeti daugiau dazytis.

Ale jei rimtai, tai man vistiek sitoj temoje vienas klausimas liko neatsakytas - na nesugebejo i ji ne viena atsakyti.
Kodel "zenijimasi" buvo atsakyti, buvo net ir sugyventiniu argumentai pateikti ( kaip joms tai atrodo).
Buvo argumentuojamas gyvenimas ir susimetus - kad tai niekuo nesiskiria nuo seimos sukurimo, kad gera gyventi ir taip.
Tik va niekas neatsake, kad jeigu taip gera sugyventiniams gyventi, kodel veliau vis tiek nusprendziama zenytis - gi tas stampas nieko nekeicia, o popieriu daug tvarkyti reikia ir dar moketi tenka.
Atsakyti