QUOTE(Medinis @ 2006 09 20, 17:09)
O mūsų vaikai gimė tais pačiais metais... O tai mano išreiškiama nuomonė artima jūsų jaunesniojo broliuko? Nes nelabai pagavau ryšio... Ar tiesiog broliuko nemėgstate jei jau taip apie mano smegenų vingius prakalbot? Įdomu tiesiog...
Ne visi
Apie jaunesnius-vyresnius - na čia toks ryšys: kai žmogus (pirštais nerodysim

) savo postuose vis pabrėžia savo vyresniškumą ir tuo pagrindu liepia mažametėms nusiimti rožinius akinius, tai labai norisi jį paerzinti, kad yra ir vyresnių... Bet čia tik šiaip. Reikalas tas, kad aš nesuprantu jūsų pozicijos. Tegul tos merginos būna maksimalistės-idealistės-naivuolės, tegul nešioja tuos akinius, gyvena savo gyvenimą ir mokosi iš savo klaidų. (Juo labiau, kad ne viena jų čia forume tik kuria savo - tobulos, seksualios ir t.t. ir pan. - įvaizdį, ir į tai, kas rašoma, galbūt reikėtų žiūrėti bent su nedidele dalele ironijos?

) Jūsų postuose yra racijos, bet tie postai ganėtinai kategoriški ir iššaukia greičiau atmetimo reakciją (va, kokių žodžių radau

), negu norą`pasekti tokiais patarimais. O tiems, kurie supranta, kad tokie patarimai iš esmės teisingi, patarimų ir taip nebereikia
Tai gal tiek, o tai grįš temos šeimininkė ir kirvuku per galvas, kirvuku

už offą.