Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

QUOTE(Noa @ 2009 12 27, 22:55)
Nu tai rašykit pravaikštą už tą dieną. Nerašysiu smulkiai, kaip ten ką formint, kad nereikėtų pasiaiškinimo, bo negražu, ale nedori personalistai patys žino laugh.gif

Čia vadovė nusuka, o vykdau tik jos nurodymus. Vieną kartą man buvo pasakyta, ko čia nervinatės, baudas mes mokėsime, taip ir dirbame ax.gif
Atsakyti
Na tai tada ir nesijaudink. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 27, 22:01)
Čia vadovė nusuka, o vykdau tik jos nurodymus. Vieną kartą man buvo pasakyta, ko čia nervinatės, baudas mes mokėsime, taip ir dirbame  ax.gif

o tai ko vadovė nenori, kad žmogus tą dieną dirbtų? darbo trūksta? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 28, 10:29)
o tai ko vadovė nenori, kad žmogus tą dieną dirbtų? darbo trūksta? huh.gif

Ji to žmogaus jau akyse matyti nenori ir turiu atleisti kuo greičiau doh.gif
Atsakyti
Nori nenori, bet įstatymas yra visiems. smile.gif
Kaip manę tokie nervina.
Atsakyti
jei atleidžiamas darbuotojas koks atkaklesnis, tai už tą vieną dieną dar gali "genialiąją" direktorę su darbo inspekcija patampyt, bo prarast tai neturi ką cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 29 gruodžio 2009 - 10:25
Tikrai taip. smile.gif
Iš kitos pusės būtų gerai, kad pagaliau suprastu. liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 12 29, 11:36)
Tikrai taip.  smile.gif
Iš kitos pusės būtų gerai, kad pagaliau suprastu. liezuvis.gif

Jei pas mus apsilankytų DI, jiems būtų šokas, kiek mūsų įmonėje "savų įstatytų" ir darbuotojas yra š..... vietoje. Ne be reikalo, per 8 įmonės darbo metų, atleista virš 500 darbuotojų, o dirbančių įmonėje būna apie 70. Jei kas ištveria du metus, tai jau veteranai doh.gif Jau ir pačiai "stogas važiuoja", nes vyksta tokios nesąmonės, kad......
Atsakyti
Sveikos, aš iš paralelinės temos apie administratores. na kaip ir tas pats, tik kitoj rankoj - kaip liaudies išmintis byloja biggrin.gif
marija man anoj temoj nepadėjo, sakė "likai ant ledo" lotuliukas.gif tai įsibraunu čia pas jus. ar rašot raštus į užsienį? man reikia rekvizitus išversti į rusų, anglų kalbas blush2.gif
Papildyta:
perverčiau akimis Jūsų temą tai niekuo nesiskiria nuo adminių. gal subėgam į krūvą?

nepykit, bet kokia šiandien gera nuotaika man lotuliukas.gif jei vakare gausiu į galvą ryt pranešiu lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikuitės 4u.gif
Gal turit psichologo pareigybės aprašymą??
Būčiau laaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 12 29, 13:06)
Sveikos, aš iš paralelinės temos apie administratores. na kaip ir tas pats, tik kitoj rankoj - kaip liaudies išmintis byloja  biggrin.gif
marija man anoj temoj nepadėjo, sakė "likai ant ledo"  lotuliukas.gif tai įsibraunu čia pas jus. ar rašot raštus į užsienį? man reikia rekvizitus išversti į rusų, anglų kalbas  blush2.gif
Papildyta:
perverčiau akimis Jūsų temą tai niekuo nesiskiria nuo adminių. gal subėgam į krūvą?

nepykit, bet kokia šiandien gera nuotaika man  lotuliukas.gif jei vakare gausiu į galvą ryt pranešiu  lotuliukas.gif

O kas manį visaip išvadino, ką?
Išdavykė tu liezuvis.gif

Aš versčiau tik į anglų.
Ashtri, beje jau tau atsakė.
Niu kakis tu. hihihi.gif
Atsakyti
nemačia, pietavau tongue.gif
Atsakyti