Įkraunama...
Įkraunama...

Labai bijau gimdyti

QUOTE(Snuffe @ 2009 12 10, 22:10)
biggrin.gif Neilgai? Tai cia kiek? Viena, dvi, penkias, desimt valandu? Ech, skausmas dar nieko, bet pats gimdymo procesas... doh.gif Be to, kiek zinau, to ne viena moteris nepamirsta, tik nenori gasdinti kitu...tuo labiau manes, nes as net nebudama nescia jau i kelnes kraunu lotuliukas.gif

smile.gif tris valandas viskas truko. o gimdymo procesas nebaisus, skauda kai saremiai, kai jau stumi-nea. ir vos tik pasirode vaikelis-is karto pamirsau viska. nemeluoju. is karto. euforija, energija tokia nereali uzpludo... taip kad nieko baisaus. as noriu dar vaiku... ir tikrai nebijosiu gimdyt smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano baime gimdyti buvo nezmoniska ( del skausmo, pacio proceso, vaiko sveikatos ), dar nepastojus zinojau- bus tik cezaris. Dabar tiksliai zinau- gimdyti visai nebaisu, galeciau tai daryti kasmet , planinis cezaris yra nuostabus dalykas thumbup.gif, kaip gerai, kad yra gydytoju, kurie (nors ir ne uz aciu) supranta, kad gimdyve gali tureti SAVO nuomone sio klausimu ( ek, gaila, kad su pirmu taip kankinausi, vos vaika neprazude ir pati vos gala nepagavau doh.gif , o po to dar invalide visa menesi buvau doh.gif . ).
Atsakyti
Sumažinti gimdymo baimę man padėjo nusiteikimas optimistiškai ir galvojimas, kad viskas bus gerai, kad netrukus turėsiu taip išlauktus vaikelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinny @ 2009 12 21, 13:38)
Sumažinti gimdymo baimę man padėjo nusiteikimas optimistiškai ir galvojimas, kad viskas bus gerai, kad netrukus turėsiu taip išlauktus vaikelius smile.gif

Aš taip pat nusiteikus smile.gif Nusiteikiau, kad skaudės, kad reikės pasistengti. Bet aš sugebėsiu, pasitikėsiu savimi ir savo kūnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 25, 22:01)
Aš taip pat nusiteikus smile.gif Nusiteikiau, kad skaudės, kad reikės pasistengti. Bet aš sugebėsiu, pasitikėsiu savimi ir savo kūnu smile.gif

drinks_cheers.gif mas irgi taip taip paciai nusiteikineju ir vis drasinu save thumbup.gif

Atsakyti
As irgi pradedu bijoti gimdymo doh.gif
Mums per kursus sake svarbiausia nepamirsti ir gimdymo metu galvoti kad skausmas tai zenklas kad viskas vyksta gerai,ir sis skausmas praeis,jo laikas ribotas. Kai mes sergame,ir mums kazka skauda mes nezinome kuom ir kada tai baigsis. o gimdymo skausmas yra naturalus ir baigiasi taip pat kaip ir prasideda 4u.gif Zodziu jei skauda,tai gerai biggrin.gif Kaip paciai gimdant to nepamirsti g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
labutis, tik ką užsiregistravau ir dar nelabai žinau kas čia ir kaip blush2.gif
laukiuosi (pirmojo vaikelio) ir nežinau kodėl, bet bijau gimdymo skausmų. bandau save nuteikti, kad viskas bus gerai, ne aš pirma, ne aš paskutinė. net galvoju gal reikėtų apsilankyti gimdymo namuose, kuriuose planuoju gimdyti. gal taip sumažinsiu baimę. kaip įveikti tą baimę ir neprarasti blaivaus proto, be reikalo nepanikuoti ir ką daryti, kad gimdymas nebūtų sunkus ir baisus įvykis gyvenime??? schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif ir jau esamos mamytes 4u.gif
As dar tik septinta savaite laukiu savo stebuklelio, bet del gimdymo jau planeli rezgu kokiu 10 metu - TIK CEZARIS. Atrodo...gimdymo metu skaudetu ne TEN, o siaip kur, tai dar kazkaip gal ir susitaikyciau su ta mintim....bet kai prisiskaiciau ir prisiziurejau (video), kaip moterys gimdo......... verysad.gif o siaubeli ! Na kam tokios kancios ? Kam ten reikia plysti, kam ten reikia kirpti ? Taigi ten tokia jautri vietele, mane net siurpas nukrato apie tai pagalvojus. Aisku, naturalumas tuo ir lieka... bet kadangi zmonija yra tikrai daug pazengusi, tai velniop ta naturaluma, kam kenteti, jeigu galima nekenteti ? Ieskosiu daktarelio gero, kad butu galima is anksto susitarti del cezario.... ir nereikes tuos 9men. drebinti kinku del gimdymo baimes smile.gif Be jokiu skausmu ir vargo turesiu leliuka, kas gali buti nuostabiau ? thumbup.gif
Atsakyti
aš tai net nežinau kas geriau. šiaip esu tos nuomonės, kad gimdymo nesuplanuosi 100%. išskyrus tuos atvejus, kai privačiai susitari su gydytoju, kad atliktų cezarį, o šiaip negali numatyti kaip kas bus. mano draugė nuvyko į gimdymo namus, pradėjo skatinti gimdymą, laukė kol atsidarys gimda, o galiausiai išėjo taip, kad teko daryti cezarį, nes gimda taip ir neatsivėrė ir ji pati nebūtų pagimdžiusi.
manau, kad reikia nusiteikti gimdymui pozityviai (tą ir bandau pati daryti), ir bus viskas gerai. nors baimė vis dar yra, bet blaiviai mąstant suprantu, kad nėra nieko neįmanomo ir man bei mano vaikeliui bus viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti