Įkraunama...
Įkraunama...

JO draugas

Sveikos merginos,

turiu tokia problema, gal jums kazkada taip esa buve? Butu labai naudinga isgirsti jusu nuomone, sprendima ir pan.

Tai va, mano vaikinas turi toki drauga, kurio, teisa sakant as tikrai nekenciu. Nervina mane jis, tikras mazvaikis, meto kvailus juokelius aplinkiniams ir galvoja kad jis labai samoningas. Beda ta, kad tas draugelis yra mano vaikino galima sakyti geriausias draugas, todel daznai tenka ji matyti. Jis netgi kvieciasi ta draugeli pas save nakvoti (mes gyvename atskirai), ir siaip visur, netgi kai mes buname kartu, jei draugas paskambina, tai butinai vaziuojam susitikti arba ji kur nors pavezti. Man skaudu ziureti kaip del jo mano draugas taip viska daro, o kartais del manes kazko nedaro, gal cia yra ir nemaza dalis pavydo, gal jauciu kad man skiriama maziau demesio nei tam drauguj. Jauciuosi antra....po jo draugo...o to taip nesinori...
Paskutiniu metu jau neapsikenciu, ir su saviskiu reciau matausi, nes nenoriu to ano matyti. bet blogiausia, kad pablogejo santykiai su vaikinu, kazkaip atsalome vienas nuo kito, net nebera man noro nei jo apsikabinti nei buciuoti. Nezinau kas bus toliau, jei liksim kartu, zinau, kad matysiu ta "idiota" daznai, jei issiskirsim - galbut gailesiuosi kad atsisakiau meiles del tokios priezasties.

Gal kuri nors susidurete su panasia situacija, gal pavyko kazkaip viska isspresti? Patarkite prasau! Nes nebezinau ka daryti, pasidariau ziauriai jautri, ir kai apie tai galvoju, asaros akyse kaupiasi....Gal man susitaikyti su tuo ir kakzaip viska pakreipti savo naudai? na, nezinau....
Atsakyti
Mergų gali būti šimtas. O draugas yra draugas. Pagalvok ką tavo vaikinas ilgiau ir geriau pažysta - tave ar savo draugą? Ir jei tu liepi pasirinkti tu arba draugas, tai žinok, kad šansų turi nedaug. Bobų daug, o tikrą draugą surasti yra sunku.
Atsakyti
Nugi galima kažkaip susitarti, kad kai judu kartu, to draugo nebūtų šalia. Kad būtų jam skirtas laikas ir tau skirtas laikas. Aš irgi nemėgstu vieno saviškio draugo, bet nedraudžiu jiems bendrauti, tiesiog išvengiu susitikimo su juo, ir tiek. O jei tenka susitikti, bendrauju gražiai - negi man sunku dukart per metus tai padaryti?
Nesistenk jų išskirti, tikrai gali pasirinkti ne tave.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 14, 11:27)
Mergų gali būti šimtas. O draugas yra draugas. Pagalvok ką tavo vaikinas ilgiau ir geriau pažysta - tave ar savo draugą? Ir jei tu liepi pasirinkti tu arba draugas, tai žinok, kad šansų turi nedaug. Bobų daug, o tikrą draugą surasti yra sunku.

esme tame, kad as jam pati sakau, kad cia tavo draugas, ir tikrai nenoriu kad su juo nebendrautum, nes as savo draugiu neatsisakysiu, bet kai as ji turiu amtyti beveik kasdiena, tai tikrai uzknisa. Be to, mano akimis jo draugas mano vaikinu naudojasi, ta mano draugas gal ir pripazysta siek tiek, bet nezinau kodel leidziasi buti jo isnaudojamas. (visur ji vezioja, skolina pinigu, si ta gauna pigiau ir net nepraso pingu, nes tarp ju abieju yra didelis pinigu kiekio skirtumas)
Atsakyti
Jeigu taviškis tau išties patinka ir rūpi, tai manau būtų labai kvaila išsiskirti dėl nepatinkančio draugo. Tiesiog palauk to momento, kol tas taviškio draugas susiras panelę. Juk dabar jis panos neturi, ane? Tuomet ir baigsis per dažni susitikinėjimai ir berniukiški nakvojimai kartu.
O dar pasiūlyčiau kai tik tas Jūsų draugas atvažiuoja į svečius - užsikviesk laisvą draugęsmile.gif..Ir tau bus linksmiau, ir gal ...nu tu supratai mane? mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif nepavydėtina situacija.
nors viską galima lengvai išspręsti, kadangi kol kas esate tik vaikinas ir mergina, taigi ne viskas prarasta doh.gif o jei jau labai labai rimta ten tarp jūsų viskas, lieka vienintelis kelias - kalbėtis. gal tau ir vaikinui, gal jums visiems trims, gal tau su vaikinu, o paskui vaikinuii su draugu...
Atsakyti

Medini, esu isitikinusi kad tavo draugu panos turi tokia pacia problema kaip as, tik tavo atzvilgiu doh.gif

o "bobu" kaip tu vadini, pats neturi del savo kvailo poziurio. as gerbiu savo draugo pasirinkima, nesvarbu, kad tai man nepatinka, todel ir noriu surasti iseiti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 14, 12:27)

nezinau is kur cia istraukei,bet as irgi turejau problemu del saviskio vieno labai jau gero draugo.pasirinko mane ir be abejoniu.vadinas moters nemyli jei jam svarbiau kazkoks draugas.o jei nemyli tai ka cia dar kalbet.o mylintis ka pasirinks manau aisku kaip diena.as jokiu taktiku nemasciau.pasakiau kad tas dingtu is akiu ir viskas.uzteko.
Atsakyti

Nu jo, praudų sakai. Va ašei irgi asu girdėjus, kad tikra meila tik tarp vyrų.

A tu, mergel, kviesk tą draugą ing svečius pas savy dažniau, pagirk jį, kad ans labai razumnas. Kai tava bernas pradės kalbėt prie to drauga, sakyk: "Patylėk, Petrai (a koks ty jo vardas), ką čia niekus zauniji, laisk Antanui pašnekėt - ba jo tai i dienų i naktį klausyčia." i girk i girka jojo drauga be gala. Už viskų. I vis saviškiui sakyk, kad draugas už jįjį geresnis. Pamatysi, kap grait to drauga tava kumpanijoj nebeliks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 14 rugsėjo 2006 - 13:14
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 14, 13:06)

A tu, mergel, kviesk tą draugą ing svečius pas savy dažniau, pagirk jį, kad ans labai razumnas. Kai tava bernas pradės kalbėt prie to drauga, sakyk: "Patylėk, Petrai (a koks ty jo vardas), ką čia niekus zauniji, laisk Antanui pašnekėt - ba jo tai i dienų i naktį klausyčia." i girk i girka jojo drauga be gala. Už viskų. I vis saviškiui sakyk, kad draugas už jįjį geresnis. Pamatysi, kap grait to drauga tava kumpanijoj nebeliks wink.gif

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif patinka man tavo postai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 14, 15:06)

ir tarp kitko razumnas patarimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 14, 10:27)

Medinį, ale tu tikrai MEDINIS tiesiogine ta žodžio prasme doh.gif blink.gif bigsmile.gif

Merginų gal ir daug, bet normalių merginų, kaip ir normalių draugų nedaug, tai kad nereik čia nesamonių rašyt tongue.gif Ir tą ir aną surast tikrai sunku blink.gif

Nu čia aišku tinka tik tiems vaikinams, kurie neieško masės BOBŲ kaip tu ir kuriems bet kuri iš tų BOBŲ tinka, o ieško MERGINŲ, ir ne bet kokių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 14, 13:06)

Jo, va čia teisinga mintis lotuliukas.gif

Manau, kad temos autorei būtų gerai šiuo patarimu pasinaudot ax.gif
Atsakyti