sudetinga situacija

pasirinkimas tarp drauges ar geriausio draugo, turejau mergina, kurios drauge mane taip veikdavo, kad vos jai iejus i patalpa man prasidedavo galvos skausmai

tai jei jau zinodavau kad teks suidurti su sia "primadona" stengdavausi supainioti reikalus taip, kad susitiktumes jos drauges mano draugai, po keleto tokiu susitikimu, rezultatas mane nustebino

vienas is mano draugu su ja "susiburkavo" ir per dvi savaites draugystes is jos, tikraja to zodzio prasme, padare zmogu

na tokia jau sveli kaip vilna pasidare, nors prie zaizdos dek, nesutarimai baigesi
o jei man iskiltu tokia situacija, kada mergina pradetu paskot kad nesimatyciau su draugais ar dar blogiau nutraukcaiu rysius su jais, tai nezinau kaip cia baigtusi, priklausytu aisku kiek laiko draugave ir kuris draugas, nes yra tokiu draugu, kuriems as pasiruoses padeti bet kokioje situacijoje net nesusimastydamas apie joki ten atlygi, kitaip sakant jie del manes lindo i ugni as pasiruoses pasielgti lygiai taip pat. Temos autore minejo, kad tas draugas lyg ir isnaudoja jos vaikina, tai galiu pasakyti, kad butent po keliu menesiu draugystes paneles susidaro tokia klaidinga nuomone, nezinodamos kas buvo pries daug metu. Na sakykime ar iskilus problemoms panele po trumpo draugystes laiko lektu i kita Lietuvos gala pas mane

gal taip gal ir ne 50 ant 50, o va draugai, kuriuos dabar turiu ten butu be jokiu klausimu, turiu patirties, netik kad Lietuvoje jie man padeti atleke net i kita europos krasta. Patarimas autorei isiaiskink kodel juos sieja tokia tvirta draugyste, gal suzinojusi suprasi ir net pradesi gerbti vaikino drauga, kad ir kokia pilka asmenybe jis butu.