Įkraunama...
Įkraunama...

JO draugas

is tiesu, draugai gyvenime labai svarbu, todel negali but net kalbos apie kazkoki rinkimasi tarp ju ir antros puses ax.gif ax.gif ax.gif

o Jadze kaip visada, su ironija, bet be galo taikliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai galetum pasinaudot jos patarimu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as kazkodel neabejoju, kad sioje situacijoje, jei reiktu rinktis, vaikinas pasirinktu drauga
Atsakyti
Tai aisq drauga Nebent vaikinas draugauja pirmas savaites ir isvuis pirmakart gyvenime tada jam mergina pati geriausia ir svelniausia ir nieko nereik o jei proto jau turi tai tada teks dalintis doh.gif Man paciai tenka niekaip neatmusu jo nuo draugu jau net nebebandau nes tai tik nervus abieju gadina
Atsakyti
kadangi esat ne sutuoktiniai, o viso labo susitikinėjat, tai nemanau, kad labai jau gali reikšt pretenzijas. Tiksliau, nemanau kad į tavo pretenzijas bus pažiūrėta rimtai. Medinis pasakė gal grubiai, bet teisingai. tokioj gyvenimo fazėj draugai būna daug artimiau pažįstami nei netaip seniai atsiradusios antros pusės.
o jei tu su juo ketini skirtis nes nepatinka draugas -- nenoriu prikarksėt, bet įtariu kad turite kur kas rimtesnių problemų kaip pora.
Atsakyti
Man mama visada kalė į galvą: niekada neatsisakyk draugų dėl vyro. Klausau jos patarimo. Maniškiui irgi nepatiko mano draugai. Na ir ką? Turbūt jei būtų iškėlęs ultimatumą, būčiau pasirinkusi draugus. Šiuo metu problema vis dar egzistuoja. Žinau, kad nelabai mėgsta mano geriausią draugę. Tai stengiuosi su ja bendrauti be jo arba į kompaniją paimu dar kokį žmogeliuką. Su mano geriausiu draugu maniškis aplamai nebendrauja. Su juo susitinkam tik dviese.
Jei dėl jo draugų...Buvo toks atvejis, kad mane labai pažemino jo draugas. Maniškis to net nepastebėjo, o kai pasakiau (pasiskundžiau ar kaip čia pasakyti), tai pareiškė, jog išsigalvoju unsure.gif ir iškėlė sceną, kad esu paranojikė, kad specialiai blogai kalbu apie jo draugus ir noriu juos išskirti ir pan blink.gif
Kaip aš elgčiausi temos autorės vietoj g.gif Turbūt stengčiausi vengti susitikimų, kai yra ir tas nemėgstamas draugas. Na, mažinti iki minimumo. Tačiau man atrodo, jei pats vyrukas mieliau leidžia laiką su draugu, bet ne su mergina, tai daug ką pasako apie santykius...Tiesiog kai būna meilė, aistra ir tt, nesinori nei draugų, nei aplamai nieko kito, tik tos antros puselės....
Ir šiaip jau pritariu Mediniui (nors ir kaip to nenorėčiau biggrin.gif )
Atsakyti
o as taip pasakysiu: labai gerai, kad tas draugas tau nepatinka, nes jei patiktu tai butu tikrai daugiau problemu lotuliukas.gif
Atsakyti
na man ir yra vienas mano draugo draugas, kuris nepatinka, bet tikrai net nekyla mintis uzdraust jam su juo bendraut. as pati stengiuosi maziau su juo bendraut. Tikrai nenoreciau, kad man draugas tarkim uzdraustu bendrauti su kokia drauge vien del to, kad ji jam nepatinka. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katuliukas: 28 vasario 2007 - 16:01
QUOTE(slonko @ 2006 11 22, 16:38)
o as taip pasakysiu: labai gerai, kad tas draugas tau nepatinka, nes jei patiktu tai butu tikrai daugiau problemu  lotuliukas.gif

Kokios čia problemos, malonumas vienas blush2.gif
Man vienu gyvenimo momentu teko rinktis - draugė ar jis. Draugė man kalė į galvą, kad su juo ilgai kartu nebūsim, kad jis toks ir anoks ir manęs nevertina. O jai dėmesio trūko. Taip išėjo, kad mano gyvenime liko jis, o ne draugė. Ir gyvenam ilgai ir laimingai. Nežinau kaip ten būtų, jei būčiau klausiusi draugės g.gif Turbūt, kad negerai būtų...
Atsakyti
oi,mergaites,mergaites.As jau ta kryzeli nesu daug meteliu.Istekejusi pries 16 metu.Patikekit manim,pas ta geriausia drauga kelio pabaiga.O jis tai nevedes.Pradejo kirsint musu seima.Pasake tiesiai sviesiai,kad draugai svarbesni gyvenime nei bobos.Jei draugaujant taip yra,tai ir istekejusiom taip bus.Maniskis dabar vazineja i uzsieni dirbt.Kai grizta atostogu,lekia tiesiai pas drauga,nesvarbu kad zmona su karstais pietais su sampanu ir su visa meile jo laukia.Istikruju nezinau kaip tai pavadint,ar tai gal jau liga?as nuo draugu jam niekada neliepiau ir neprasiau atsisakyt.Bet tai jau pradeda kvepet skyrybom.Nu bet jis turi-GERIAUSIA DRAUGA!
Atsakyti
QUOTE(sssss @ 2007 03 02, 15:07)
oi,mergaites,mergaites.As jau ta kryzeli nesu daug meteliu.Istekejusi pries 16 metu.Patikekit manim,pas ta geriausia drauga kelio pabaiga.O jis tai nevedes.Pradejo kirsint musu seima.Pasake tiesiai sviesiai,kad draugai svarbesni gyvenime nei bobos.Jei draugaujant taip yra,tai ir istekejusiom taip bus.Maniskis dabar vazineja i uzsieni dirbt.Kai grizta atostogu,lekia tiesiai pas drauga,nesvarbu kad zmona su karstais pietais su sampanu ir su visa meile jo laukia.Istikruju nezinau kaip tai pavadint,ar tai gal jau liga?as nuo draugu jam niekada neliepiau ir neprasiau atsisakyt.Bet tai jau pradeda kvepet skyrybom.Nu bet jis turi-GERIAUSIA DRAUGA!

niu tai paskaityk Peliauckų Jadzės postą ir padaryk išvadas, gyvenimas turėtų pasikeist bigsmile.gif
Atsakyti
Skaiciau ka Peliaucku Jadze raso.As jau ta seniai isbandzius.Jis net tapo labai mano geru draugu.Kai vyro nebudavo namie jis ateidavo i svecius.Aisku vyras viska zino.O ka manai,sako matai koks jis geras draugas! doh.gif Nu durniu laivas tie vyrai,nieko daugiau nepridursi.O kai isvaziuoja tai praso pas ji kad man padetu jei ko reiks.O man jau bloga daros vien pagalvojus.ASILU GAUJA IR TIEK.
Atsakyti
g.gif sudetinga situacija biggrin.gif pasirinkimas tarp drauges ar geriausio draugo, turejau mergina, kurios drauge mane taip veikdavo, kad vos jai iejus i patalpa man prasidedavo galvos skausmai biggrin.gif doh.gif tai jei jau zinodavau kad teks suidurti su sia "primadona" stengdavausi supainioti reikalus taip, kad susitiktumes jos drauges mano draugai, po keleto tokiu susitikimu, rezultatas mane nustebino doh.gif vienas is mano draugu su ja "susiburkavo" ir per dvi savaites draugystes is jos, tikraja to zodzio prasme, padare zmogu biggrin.gif na tokia jau sveli kaip vilna pasidare, nors prie zaizdos dek, nesutarimai baigesi drinks_cheers.gif
o jei man iskiltu tokia situacija, kada mergina pradetu paskot kad nesimatyciau su draugais ar dar blogiau nutraukcaiu rysius su jais, tai nezinau kaip cia baigtusi, priklausytu aisku kiek laiko draugave ir kuris draugas, nes yra tokiu draugu, kuriems as pasiruoses padeti bet kokioje situacijoje net nesusimastydamas apie joki ten atlygi, kitaip sakant jie del manes lindo i ugni as pasiruoses pasielgti lygiai taip pat. Temos autore minejo, kad tas draugas lyg ir isnaudoja jos vaikina, tai galiu pasakyti, kad butent po keliu menesiu draugystes paneles susidaro tokia klaidinga nuomone, nezinodamos kas buvo pries daug metu. Na sakykime ar iskilus problemoms panele po trumpo draugystes laiko lektu i kita Lietuvos gala pas mane g.gif gal taip gal ir ne 50 ant 50, o va draugai, kuriuos dabar turiu ten butu be jokiu klausimu, turiu patirties, netik kad Lietuvoje jie man padeti atleke net i kita europos krasta. Patarimas autorei isiaiskink kodel juos sieja tokia tvirta draugyste, gal suzinojusi suprasi ir net pradesi gerbti vaikino drauga, kad ir kokia pilka asmenybe jis butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeepsorroW: 05 kovo 2007 - 15:46