QUOTE(Saule100 @ 2006 07 28, 12:57)
Na pasiskaičiau aš jūsų diskusijas apie Tianshi, šiek tiek apie jį buvau ir anksčiau girdėjusi. pakliadžiojau nurodytame puslapyje internete...
Ir žinot ką, kai pasiskaičiau ten apie ligas, jų supratimą, gydymą ir pan, tai man kaip tradicinės medicinos atstovei buvo

Tokio bredo dar nebuvau skaičiusi. Atrodo, kad žmogus rašęs tuos straipsnius, neturi net elementarių žinių apie žmogaus fiziologiją, jau apie gilesnes žinias aš nekalbu.
nesuprantu kaip galima tokias nesąmones rašyti

Jjei jau rekalmuojama produkcija, tai ir jos poveikio paaiškinimas turi būti logiškas ir teisingas. Žmonėms ne medikams tokie straipsniai gal ir imponuoja, bet aš tai vos iš kėdės neišvirtau. Iš pradžių juokas ėmė, paskui jau pikta pasidarė.
Nenoriu nieko blogo pasakyti apie tuos preparatus, galbūt jie ištikrųjų stiprina imunitetą, labai tikėtina. sutinku, kad juos galima naudoti kaip papildomą priemonę gydantis, bet tik tiek. Tik ar verta mokėti tokius pinigus? Nes manau, kad kokybė su kaina čia stipraii prasilenkia.
Čia jau turėčiau sutikti

Dėl to mes ir arsisakėm Tianši papildų, kad pasakoja jie visokias nesamones ir reikia maždaug 1000 Lt išleisti, norit prisidėti prie vėžio gydimo. Dar... mums pasirodė, kad Kordicepsas yra dirbtinis stimuliatorius. REaliai organizmas negyja, o veikia panašiai kaip koks kofeinas. Ir tai mums pasirodė labai akivaizdu.
Dėl to mes pasirinkom kikus papildų platintojus. Iš tiesų kelios priežastys yra:
1. Oficialiai registruota.
2. nieko nežadėjo, o tik rekomendavo ką vartoti ir tai sakė, kad tikrai nepasveiks nuo to, o tik kaip papildoma preimonės kraujui stiprinti chemoterapijos metu.
3. Kur kas labiau imponavo žmonės kūrę šiuos papildus.
Tianši kaina ir kokybė tikrai kažkur prasilenkia