QUOTE(Elena @ 2008 02 20, 10:31)
as ir ragauju jau sita zuviene. Zodziu
, labai lengvai pasigamina.
QUOTE(aguonele @ 2008 01 22, 18:59)
Is LT parsiveziau "Mano namai" kulinarijos knygu. Isbandziau sriubyte ssu Vistiena ir brokoliais
. Parasau orig. recepta. As bedarydama proporcijas dejau is akies
Vistienos sriuba su brokoliais
2 vistienos file gabaliukai
4 bulves
1 svogunas
riebalu ( as naudojau sviesta)
800ml vandens
2 sultinio kubeliai
100 g brokoliu
100g tepamo surelio
druskos
pipiru
Vistienos file ir bulves supjaustyti kubeliais, susmulkinti svoguna. Puode ikaitinti riebalus ir juose trumpai pakaitinti vistiena, bulves ir svoguna. Ipilti vandens, sudeti sultinio kubelius ir virti 10min. Tada sudeti supjaustytus brokolius, pagardinti druska ir pipirais ir pora min pavirti. Tada sudeti tepamaji sureli ir pakaitinti ,kol jis issilydys. Skanaus!!
Vistienos sriuba su brokoliais
2 vistienos file gabaliukai
4 bulves
1 svogunas
riebalu ( as naudojau sviesta)
800ml vandens
2 sultinio kubeliai
100 g brokoliu
100g tepamo surelio
druskos
pipiru
Vistienos file ir bulves supjaustyti kubeliais, susmulkinti svoguna. Puode ikaitinti riebalus ir juose trumpai pakaitinti vistiena, bulves ir svoguna. Ipilti vandens, sudeti sultinio kubelius ir virti 10min. Tada sudeti supjaustytus brokolius, pagardinti druska ir pipirais ir pora min pavirti. Tada sudeti tepamaji sureli ir pakaitinti ,kol jis issilydys. Skanaus!!
Sita sriubyte liuksine
Smagu kad patiko, man ji ir nuostabi
Dariau trinta darzoviu sriubyte su suriu pagal Delfio recepta. Tai laaabai skaniai gavosi
Siulau ir jum pabandyti!
Keturioms porcijoms reikės:
250 g bulvių,
500 g morkų,
1 svogūno galvutės,
1 valg.šaukšto augalinio aliejaus,
750 ml daržovių sultinio,
0,5 kuokštelio svogūnų laiškų,
150 g lydyto sūrelio su pomidorais ir paprika,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
Va kas gavosi :
Siulau ir jum pabandyti!
Keturioms porcijoms reikės:
250 g bulvių,
500 g morkų,
1 svogūno galvutės,
1 valg.šaukšto augalinio aliejaus,
750 ml daržovių sultinio,
0,5 kuokštelio svogūnų laiškų,
150 g lydyto sūrelio su pomidorais ir paprika,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
Va kas gavosi :
QUOTE(olesyte @ 2008 02 26, 17:18)
Turiu labai paprasta receptuka vistienos sriubos,
verdu kulseles, tada i sultinuka imetu bulvyciu, kepinta morka, svoguna, lauro lapa, puse saukstelio druskos, ir pagal skoni dedu arba ryziu arba smulkiu makaronu. Petrazoliu, vegetos. Labai skanu ir paprasta.
verdu kulseles, tada i sultinuka imetu bulvyciu, kepinta morka, svoguna, lauro lapa, puse saukstelio druskos, ir pagal skoni dedu arba ryziu arba smulkiu makaronu. Petrazoliu, vegetos. Labai skanu ir paprasta.
as labai panasiai verdu,tik jau isvirus istraukiu vistiena ir ja smulkiai supjaustau dedu atgal i puoda..labai skanu,gaunasi sriuba su vistienos gabaliukais
QUOTE(Elena @ 2008 02 21, 13:14)
Elena, man 2 klasuimeliai iskilo del zuvienes
kokiam sultinyje verdi? ir kokias prieskoniais cia pabarstyta pangasija? Kaiptik turiu sitos zuvytes kameroj, man ji labai skani
QUOTE(barskuoleee @ 2008 03 09, 11:31)
Elena, man 2 klasuimeliai iskilo del zuvienes
kokiam sultinyje verdi? ir kokias prieskoniais cia pabarstyta pangasija? Kaiptik turiu sitos zuvytes kameroj, man ji labai skani
Sultinys žuvies, yra kubeliais pirkti..o prieskoniais irgi Santa Maria žuvims, dar baziliko
laba ryteli
gal kuri žinote čili sriubytes recepta?
QUOTE(Elena @ 2008 03 09, 15:07)
Sultinys žuvies, yra kubeliais pirkti..o prieskoniais irgi Santa Maria žuvims, dar baziliko
Aciu, butinai isbandysiu sia sriubyte
darzoviene
Dievinu darzoviu sriubytes!! O tu darei su saldytom ar svieziom?