Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

Gimdžiau pas gyd. Rupšienę. thumbup.gif gydytoja. Atvažiavau į pamainos pabaigą, bet ji liko, kad pabaigtų savo darbą. Akušeriai ir gydytojai pirkome gėlių
Papildyta:
Tiesa, aš tik nėštumo pabaigoje apsisprendžiau gimdyti Jonavoje. Kai apžiūrėjau gimdyklą ir palatas, viską išsiklausinėjau apie akušeres, tada ir nusprendžiau niekur nevažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke-mama @ 2009 04 24, 16:00)
O ka blogo galit apie Dulinska pasakyti? blink.gif

as pas ji lankiausi iki 22 nestumo savaites,bet kai atsiduriua ligoninej,is karto persiraiau i poliklinika pas Tumasoniene.Jis iki to laiko man jokiu tyrimu nedare,o priklauso kiekviena menesi slapimo tyrimas.to nesulaukiau.skusdavausi,kad uzeina skausmai,o jis man sakydavo,kad taip turi buti.o pasirodo ne,gerai,kad i priimamaji nuskubejau,buciau praradus savo leliuka,nes visi tyrimai buvo blogi.jis sakydavo ne po menesio ateiti,o po dvieju.Isvis toks gydytojas neturetu dirbti.ir kai vaziavau gimdyt,jis kaip tik budejo,pasakiua,kad pas ju negimdysiu.gerai,kad tuo metu keitesi pamaina.
Atsakyti
QUOTE(Miglee @ 2009 05 15, 12:31)
as pas ji lankiausi iki 22 nestumo savaites,bet kai atsiduriua ligoninej,is karto persiraiau i poliklinika pas Tumasoniene.Jis iki to laiko man jokiu tyrimu nedare,o priklauso kiekviena menesi slapimo tyrimas.to nesulaukiau.skusdavausi,kad uzeina skausmai,o jis man sakydavo,kad taip turi buti.o pasirodo ne,gerai,kad i priimamaji nuskubejau,buciau praradus savo leliuka,nes visi tyrimai buvo blogi.jis sakydavo ne po menesio ateiti,o po dvieju.Isvis toks gydytojas neturetu dirbti.ir kai vaziavau gimdyt,jis kaip tik budejo,pasakiua,kad pas ju negimdysiu.gerai,kad tuo metu keitesi pamaina.

niu nieko sau blink.gif tai tada Tumasonienė-auksas pagal jį rolleyes.gif
Atsakyti
Vaziavau is Kauno gimdyti i Jonava specialiai del to, kad nebutu konvejeris. Buvo CP. Operavo Zeba ir Salasevicius. Labai liuks gydytojai. Ir profesionalus ir siaip faini. Pajuokavom ( kad baimes ir itampas nuimti) thumbup.gif Akuseres Vita(atrodo toks vardas buvo doh.gif ) ir Lina irgi superines wub.gif . Visas personalas labai rupinosi manim, ko kaune nebuciau sulaukusi niekada mirksiukas.gif
O del atsidekojimo.... neneskit jus tu geliu ir bonku doh.gif Jei jau norit atsidekoti, tai tikrai geriau pinigeliais... nores - patys megstama bonka nusipirks, nores - i seima parnes.
Atsakyti
labas visoms,
esu naujoke cia ax.gif noreciau patarimo..zadu gimdyti Jonavoje..gal kas turit atsiliepimu apie daktare Kraptaviciene??? blink.gif norejau pas daktare Rupsiene, bet kad ji atostogaus...i g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiukas @ 2009 06 22, 20:39)
labas visoms,
  esu naujoke cia ax.gif  noreciau patarimo..zadu gimdyti Jonavoje..gal kas turit atsiliepimu apie daktare Kraptaviciene??? blink.gif  norejau pas daktare Rupsiene, bet kad ji atostogaus...i g.gif

pirma gimdziau pas ja man tai thumbup.gif labai rupinosi ir priziurejo bet manau jei tu tariesi ir moki pinigus visi jie taip pat elgiasi
Atsakyti
kazkodel mane ima panika ir baime pagalvojus apie gimdyma blink.gif o ir daktarais pradedu nepasitiketi..... unsure.gif na o pinigus tikrai mokesiu, galbut tada saugiau jausiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiukas @ 2009 06 23, 12:39)
kazkodel mane ima panika ir baime pagalvojus apie gimdyma blink.gif  o ir daktarais pradedu nepasitiketi..... unsure.gif na o pinigus tikrai mokesiu, galbut tada saugiau jausiuosi  smile.gif

nebijok,viskas bus gerai thumbup.gif gal reit pagimdysi ir nespėsi net išsigąsti lotuliukas.gif beje,apie pinigus,su pirmu davėm po to,su antru nea,buvo lygiai tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katiukas @ 2009 06 22, 20:39)
labas visoms,
  esu naujoke cia ax.gif  noreciau patarimo..zadu gimdyti Jonavoje..gal kas turit atsiliepimu apie daktare Kraptaviciene??? blink.gif  norejau pas daktare Rupsiene, bet kad ji atostogaus...i g.gif

Nebijok, viskas bus gerai. O Kraptaviciene pinigeli oij kaip myli! Bet tai nereiskia, kad turi duoti. Visi gydytojai Jonavoje puikus.
thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites biggrin.gif kazkaip gerai nuteikiat mane clap_1.gif reikia nusiraminti ir laukti savo 2.gif
Atsakyti
laba smile.gif

prieš savaitę gimdžiau Jonavoje,pas gyd.Žėbą ir akušerę Kriūnienę. abu labai faini ir profesionalūs.viskas puikiai ir lengvai pavyko.

ačiū jiems,kad padėjo ateiti į pasaulį mano auksiukui 4u.gif wub.gif
Atsakyti
kristinka:), o tu tareisi su gyt. Žėba ar tik taip ispuolė??? blink.gif
Atsakyti