Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

Taip Kukutiene, ji ir man nelabai, dabar ji leliukus po gimdymo priziuri smile.gif Gimdziau pries desimt metu tai ji pagavo mano mergyte, o dabar antro susilaukiau pries savaite tai neteko su ja susidurt smile.gif ne ta pamaina buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astiv: 05 balandžio 2010 - 16:47
QUOTE(astiv @ 2010 04 05, 17:45)
Taip Kukutiene, ji ir man nelabai, dabar ji leliukus po gimdymo priziuri smile.gif Gimdziau pries desimt metu tai ji pagavo mano mergyte, o dabar antro susilaukiau pries savaite tai neteko su ja susidurt smile.gif ne ta pamaina buvo  thumbup.gif

as su abiem mergaitem per jos pamaina doh.gif
na nelabai man ji kazko, draugei irgi, mamai taipn pat.
zinojau, kad galima renkti savais rubeliais tai jos paklausiau ar galima, tai atsake kad i pala sukciau, nes lengviau... paskui atejo naujagimiu daktare jos dar uzklausiau, sako kas cia taip tau sake kad negalima, nuejo pasauke ta akusere ir staigiai perrenge...
bet man toks ispudis susidaro, kad ji daktaramas i subine lenda. nepykit uz toki pasakyma.
Atsakyti
Sveikos, skaiciau tema,bet iki galo ir neaisku smile.gif neuzilgo man darys pirma echoskopa, tai uz ji reikia moketi,ar nea? kiek lt.? Ar duoti i rankas gyd.? ax.gif Lankausi pas gyd. Kraptaviciene. Kiek dar teko lankytis,tai jokiu nusiskundimu neturiu. P.S. siaip,nesu JNV,tik neseniai persikrausciau pas drauga wub.gif is KNS,todel ir idomi visa "sistema" JNV ligonineje.ACIU rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristat81 @ 2010 04 08, 13:05)
Sveikos, skaiciau tema,bet iki galo ir neaisku smile.gif neuzilgo man darys pirma echoskopa, tai uz ji reikia moketi,ar nea? kiek lt.? Ar duoti i rankas gyd.? ax.gif  Lankausi pas gyd. Kraptaviciene. Kiek dar teko lankytis,tai jokiu nusiskundimu neturiu. P.S. siaip,nesu JNV,tik neseniai persikrausciau pas drauga  wub.gif is KNS,todel ir idomi visa "sistema" JNV ligonineje.ACIU rolleyes.gif

as ir pas ja lankiausi , nepamenu 20 ar 30 lt ji ir pati kartais jau opasako kad moket reikes , nors seip tai kaip ir nemokama turetu but , bet nemokesi tai taip ir ziures, jau kai gauna kelis kartus tai buna kad ir neima kita kart, o moket jei i rankas
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2010 04 08, 14:20)
as ir pas ja lankiausi , nepamenu 20 ar 30 lt ji ir pati kartais jau opasako kad moket reikes , nors seip tai kaip ir nemokama turetu but , bet nemokesi tai taip ir ziures, jau kai gauna kelis kartus tai buna kad ir neima kita kart, o moket jei i rankas

bent jau buvo 20lt, bet jei dar nuotrauka darytis tai dar 10lt
Atsakyti
Sveikos, busimos mamytes :>
Esu is kito miestelio, ir man vasara planavau vaziuot susilaukt mazylio i kauna, bet siandien gydytoja pasiule jonavos ligonine. Kazkaip esu uz mazesnes vietas, nes manau, ten atidesne prieziura gali pasiulyt, bet tiesiog pasimeciau dabar taip staiga :>
Gal kas pradesit lankyt kursus busimoms mamytems? :> Malonu butu ten susitikt ir nuomonem pasidalint, nes dar visiska naujoke esu, o ir miesto nepazistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 04 14, 15:05)
Sveikos, busimos mamytes :>
Esu is kito miestelio, ir man vasara planavau vaziuot susilaukt mazylio i kauna, bet siandien gydytoja pasiule jonavos ligonine. Kazkaip esu uz mazesnes vietas, nes manau, ten atidesne prieziura gali pasiulyt, bet tiesiog pasimeciau dabar taip staiga :>
Gal kas pradesit lankyt kursus busimoms mamytems? :> Malonu butu ten susitikt ir nuomonem pasidalint, nes dar visiska naujoke esu, o ir miesto nepazistu biggrin.gif

labukas 4u.gif
o kada tau gimdyti?
siaip kaip didesnej negimdziau tai nezinau net, o ir galim nespet nuvaziuot ... jei vel taip greit viskas bus
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 04 14, 16:58)
labukas 4u.gif
o kada tau gimdyti?
siaip kaip didesnej negimdziau tai nezinau net, o ir galim nespet nuvaziuot ... jei vel taip greit viskas bus

Liepos pabaiga :>
Na, spesim nuvaziuot ar ne, pasirinkimo nelabai yra biggrin.gif Nebent namuose likt wink.gif
Nes man asmeniskai iki Kauno ir Jonavos lygiai toks pat atstumas smile.gif
Gal pati esat vietine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 04 15, 10:45)
Na, spesim nuvaziuot ar ne, pasirinkimo nelabai yra biggrin.gif Nebent namuose likt wink.gif

taip, na jei kelio tiek pat, tai gal ir geriau cia, nezinau, neturiu kaip palyginti
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 04 15, 10:45)

Laba dienele,
spesit, spesit nuvaziuot as irgi tarp Jonavos ir Kauno gyvenu.
Pagal savo patirti ir draugiu pasakojimus galiu drasiai teikti kad as gimgyciau tik Jonavoj. Labai nuostabios gydytojos ir akuseres. As per tas 4d. jauciausi kaip su seima o demesio parodo per akis. Ir tikrai nieko nedaviau. Iseidama visam kolektyvui truputi vaisiu nupirko vyras ir viskas. Dabar ten darys toki stenda kur kabins ligonijeje gimusius kudikius ir ju teveliu nuotraukas. Pes pirmieji sudalyvavom fotosesijoj. Gyd. kuri fotografavo sake, jei neuzmirsiu ju tai prase atnesti nuotraukyte kudikelio po metu. Butinai atnesiu smile.gif nes labai geri ir silti prisiminimai islike. O kai po 10d. atejom dar skiepo vieno , labai maloniai vel su akusere pabendravom. Tikrai puikus kolektyvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 04 15, 13:06)
Laba dienele,
spesit, spesit nuvaziuot as irgi tarp Jonavos ir Kauno gyvenu.
Pagal savo patirti ir draugiu pasakojimus galiu drasiai teikti kad as gimgyciau tik Jonavoj. Labai nuostabios gydytojos ir akuseres. As per tas 4d. jauciausi kaip su seima o demesio parodo per akis. Ir tikrai nieko nedaviau. Iseidama visam kolektyvui truputi vaisiu nupirko vyras ir viskas. Dabar ten darys toki stenda kur kabins ligonijeje gimusius kudikius ir ju teveliu nuotraukas. Pes pirmieji sudalyvavom fotosesijoj. Gyd. kuri fotografavo sake, jei neuzmirsiu ju tai prase atnesti nuotraukyte kudikelio po metu. Butinai atnesiu  smile.gif nes labai geri ir silti prisiminimai islike. O kai po 10d. atejom dar skiepo vieno , labai maloniai vel su akusere pabendravom. Tikrai puikus kolektyvas  thumbup.gif

thumbup.gif tuomet smile.gif
As tik baiminuos, kad jei kokiu problemu kiltu, ar nereiktu tada i kauna skubet? ar gydytojai kompetetingi sudetingose situacijose, ne tik maloniam priemime? ax.gif
Atsakyti

QUOTE(*rami* @ 2010 03 22, 15:11)
O mano MB, kai pries gimdymo pabaiga man pirko vitaminus, sake kad vaistininke jam pasake, jog ligoninej zmona pagimdziusi gaus nemokamai vitaminu nesciosioms ir maitinancioms mamoms, bet deja... mano doze kazkam atiteko  biggrin.gif

tikrai neduoda schmoll.gif

QUOTE(astiv @ 2010 04 05, 17:45)
Taip Kukutiene, ji ir man nelabai, dabar ji leliukus po gimdymo priziuri smile.gif Gimdziau pries desimt metu tai ji pagavo mano mergyte, o dabar antro susilaukiau pries savaite tai neteko su ja susidurt smile.gif ne ta pamaina buvo  thumbup.gif

ji ir patologiniam gulinčias prižiūri,ir leliukus po gimdymo. savotiška ji,bet nieko negaliu blogo apie ją pasakyti,gulėjau ligoninėj savaitę,puikiai sutarėm smile.gif

QUOTE(zydrunyte @ 2010 04 15, 13:06)
Dabar ten darys toki stenda kur kabins ligonijeje gimusius kudikius ir ju teveliu nuotraukas.

kaip faina bigsmile.gif
aš pirmąjį gimdžiau Šiauliuose,ir ten fotografuoja kiekvieną norinčią po gimdymo su leliuku,paskui nuotraukytę įdeda į vietinį laikraštį skiltyje "mažieji šiauliečiai" ar kažkas panašaus,puikus prisiminimas wub.gif galėtų ir "Joneda" taip suorganizuot lotuliukas.gif

QUOTE(Noe @ 2010 04 16, 18:58)
thumbup.gif  tuomet smile.gif
As tik baiminuos, kad jei kokiu problemu kiltu, ar nereiktu tada i kauna skubet? ar gydytojai kompetetingi sudetingose situacijose, ne tik maloniam priemime? ax.gif

tikrai kompetetingi,juk jeigu mažesnis miestas,nereiškia,kad gydytojai kompetencijos mažiau turi rolleyes.gif tik ekstra atveju vežtų į klinikas,bet tu negalvok,kad kas bus blogai,ir viskas bus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti