Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

QUOTE(ppikciurnaa @ 2012 03 16, 22:01)
rodos palitiene ar kazkaip pavarde.tai va,ji del dukros sveikatos patardavo super?gal kas zinot ar ji dar dirba??

Josios pavarde Palaitiene. Dirba ji , vis dar. Nuostabi gydytoja wub.gif
Teko pas ja ir kauno klinikoje apsilankyti.

Papildyta:
QUOTE(Melilja @ 2012 03 22, 00:16)
O gal žinote kiek reikėtų duoti gydytojui ir akušerei Jonavoje?

Kaip ivertinsite ju darba, taip ir atsidekokite mirksiukas.gif
Seip daugybe zmoniu nieko neduoda, nebent israsant torta, sakoti ar panasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 03 25, 15:02)
tai yra prisijunges vyr gydytojas jo uzklauskit biggrin.gif  lotuliukas.gif

Taikliai thumbup.gif
Sveikos , esu 10ies savaiciu nestuke, turiu 2 vaikucius, visi gime Jonavoje. Prieziura gimdymo metu tikrai nesiskundziu, sesele saremiu metu lakste ispaskos kaip vijurkas, vis nugara masazavo, vandeniu lupas vilgde. Esu jai be galo dekinga uz nuosirdu rupesti, toki ne kiekvienoje ligonineje sulauksi. Tikrai ir sis mazylis gims Jonavos ligonineje, vienreiksmiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ppikciurnaa @ 2012 03 16, 21:01)
smagu,kad naujos sienos,bet svarbiausia manau,kokie zmones-gydytojai dirba.aisku visur yra visokios sazines zmoniu tame tarpe ir daktaru.mano dukryte gyde vaiku gydytoja is kauno.ji lyg dirbo ir gimdymo skyriuj,gal ir tebedirba?rodos palitiene ar kazkaip pavarde.tai va,ji del dukros sveikatos patardavo super?gal kas zinot ar ji dar dirba??

noriu informuoti, kad gydytoja V.Palaitiene Jonavos ligonines akuseriniame skyriuje nebedirba verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 03 17, 21:13)
dar į temą apie gydytojus. dalyvavau tokioj paskaitoj, bažnyčios rūsy, pakviesta buvo gydyt rupšienė.
na graudžiai liūdna buvo. jos klausia, ar abortas kenkia jaunos mergaitės/moters organizmui, ar būna kokių pasekmių. atsakymas pribloškė:::::ne, nebūna jokių pasekmių ir visiškai nekenkia. po ilgokos pauzės: na gal kokių emocinių-dvasinių būna problemų....
ir buvo daugiau visokių klausimų-atsakymų, kurie gydytojai nesuteikė daug garbės. nes net ir jaunos mergaitės/paauglės daug domisi ir žino. išeinant iš paskaitos teko išgirsti jaunos mergaitės pasakymą-pas tokią niekada negimdyčiau....

atsiprasau bet i kvailus klausimus ir kvaili atsakymai. tas pats kaip: jeigu kisiu ranka i ugni ar nenusideginsiu ar man neskaudes - gyd ats: ne neskaudes, galite drasiai kisti ranka i ugni:)

kiek susiduriau su sia gydytoja visada atsako protingai ir nuosirdziai i visus klausimus.
Atsakyti
QUOTE(medikas123 @ 2012 06 02, 17:20)
noriu informuoti, kad gydytoja V.Palaitiene Jonavos ligonines akuseriniame skyriuje nebedirba  verysad.gif  verysad.gif

labai gaila, nuostabi gydytoja
Atsakyti
Birželio pabaigoje gimdžiau Jonavos ligoninėje dalyvaujant gydytojai Natalijai Balasevičienei ir akušerei Vydai Kriūnienei ir galiu pasakyti tik pačius geriausius žodžius apie jų profesionalumą, nuoširdumą ir pagalbą. Taip pat likome patenkinti ir akušerijos skyriaus personalu, kuris paslaugus ir draugiškas.
Atsakyti
Aš taip pat gimdžiau Jonavoje birželio pabaigoje. Tai tik geriausi atsiliepimai apie Jonavos gimdymo namus ir juose dirbantį personalą. Buvau girdėjusi daug gerų žodžių apie Jonavos gimdymo namus, bet apie tokią superinę priežiūrą ir šiltus žmones net nesvajojau smile.gif
Atsakyti
Ragaine, kokiu gydytoju prieziuroje gimdete? 4u.gif

O sakykit kaip su palatom, jei nori atskirai gulet? Kiek ju yra ir ar uztenka visoms norincioms? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 19 liepos 2012 - 11:16
As taip pat gimdziusi Jonavoje, prie daktares Balasevicienes ir akuseres Kriunienes, nors esu ne is Jonavos. Personalas puikus. 10BALU!!!
Ten yra, kiek zinau, 5 palatos:
1 komercine kur para kainuoja 50 lt, yra viena vienviete ir 3 dvivietes. Bet kaip man aiskino akuseres, kad jos stengiasi moteris guldyti po viena palatoje, jei yra galimybe ( jei daug tuo metu nera pagimdziusiu moteru).
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 07 19, 12:16)
Ragaine, kokiu gydytoju prieziuroje gimdete?  4u.gif

O sakykit kaip su palatom, jei nori atskirai gulet? Kiek ju yra ir ar uztenka visoms norincioms?  ax.gif

Gimdžiau prie dviejų pamainų daktarių N. Balasevičienės ir R. Tumasonienės (pas ją lankiausi ir nėštumo metu, man ji visai patinka) bei akušerių Ingridos G. (pavardės nepamenu) ir G. Žurauskienės thumbup.gif . Bet kadangi lankiau 11 dienų dienos stacionarą, tai susipažinau su daugeliu, tikrai puikus ir draugiškas kolektyvas, visą gulėjimo ligoninėje laiką mumis visi labai rūpinosi smile.gif.

Palatoje gulėjom dviese, nes tuščių tuo metu nebebuvo, komercinė taip pat užimta (kažkoks gimdymų bumas tuo metu buvo).
Atsakyti
sveikos mamytes:) gimdziau jonavoje pries 10d.nors buvau nusprendusi gimdyti kaune bet kazaip pagalvojau kad jonavoje ne ka prastesni gyd ir arciau namu:)) ir likau labai labai patenkinta smile.gif negaliu nieko pries pasakyti:) suteike visa informacija kas domino apziurejo ir sveikus namo paleido...labai idomus gimdymas buvo nes po gimdymo akusere parode placenta, virkstele vandenu pusle papasakojo apie viska:)) dekuj gyd uz viska:)

o palatos yra vienviete mokama ir dvivietes trivietes...bet kaip ir sake kt mamytes stengiamasi guldyti po viena:smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklausti, ar tarėtės su gydytoju iš anksto?
Atsakyti