Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 02, 10:33)
dekoju, seip kazkaip labai norejau pradeti viska, tik va dabar nezinau ar galesiu, nors vaistukai jau namie guli. siek tiek buna nervu namuose del mamos. reikalauja pinigu savo tyrimams ji. suprantu kad nedirba ir jai gydytis reikia nes serga. bet as apie savo beda negaliu papasakoti nes tikrai zinau kad nesupras ir isjuoks, nes ji tai nenori kad as vaiku tureciau. bet gal nuo nervu blogiau nebus? kaip manot? gal vis tiek bandyt?

liudesiukas, nusiramink nusiteik teigiamai ir į priekį mirksiukas.gif
Atsakyti
Keista tavo mama, Liūdesiuk....tačiau jei ji elgiasi taip egoistiškai, turi visišką teisę pirmiausia rūpintis savimi wub.gif Vaikai turi padėti tėvams, bet neaukoti dėl jų savo gyvenimo....
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 10 02, 01:33)
Man kainavo apie 14000. Vaistams apie 5000 gavosi, jei neklystu, plius dar echoskopijos, mokesciai uz kiekviena konsultacija ir hormonu tyrimus... Net nespejau susivokti ir nesupratau, kaip taip greitai ta pinigu suma isaugo. Taip kad manau reikia buti pasiruosusi ne pigiausiam variantui, nes daznai is tikro susidaro suma didesne, nei noretum ar galetum isleisti, kaip kad man buvo.

Man jau plaukai siausiasi mega_shok.gif
Atsakyti
paiduke, kelinta tau jau šiandien diena po įsodinimo? kažkodėl man rodosi, kad tau jau nebedaug liko laukti, ar ne? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 10 02, 11:15)
Man jau plaukai siausiasi  mega_shok.gif

Philipuks, nesigąsdink - jei neklystu, Sicily pas B. darė ivf smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 10 02, 11:18)

As gi pas U. darysiuosi, tai gal pigiau bus ax.gif Kuo arciau lapkrtitis, tuo labiau bijau blush2.gif Bijau nusivylimo.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 10 02, 11:18)

Neklysti smile.gif Tik gerai neistyrineje "rinkos" kainu gali eiti pas B. smile.gif Ir kas man tada i galva sove, nes is esmes buvo tartasi ir su U. bet apie toki drastiska kainu skirtuma net nepagalvojau. Klaidina tos konsultacijos ir echoskopijos kainos, kurios is karto nera itraukiamos i bendra kaina, na ir aisku vaistai, kuriuos tarkim U. skiria daug pigesnius, nei B. o kokybe ta pati.
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 02, 10:29)
is manes gydytojas kaune net neeme nei lito uz konsultacija ir echoskopija pavasari, kai pasakiau kad darysiuos ziema ivf. o dabar sestadieni kai buvau tai ilgiausiai echoskopu ziurinejo ir konsultavo ir vel nei lito nepaeme uz nieka. net nepatogu kazkaip. visgi nuo gydytojo priklauso ta kaina ivf didesne ar mazesne gausis.

Liudesiuk, gal gali pasakyt, kurioj čia klinikoj taip?
Papildyta:
O dėl mamos, liūdesiuk.. KAip tai nenori, kad Tu turėtum vaikų?? Mieloji, rūpinkis pirmiausia savim tokiu atveju. NEpažįstu nei Tavęs, nei Tavo mamos, nežinau, kas ten tarp jūsų, bet.. kaip gali mama nenorėt, kad Tu turėtum vaikų? Tada gali ir nesakyti, bet DARYK, būtinai daryk ir nesiaukok, prisiaukosi dėl vaiko..
Dėl pinigėlių- pas B mokėsit už viską. Už echoskopijas paruošimo metu kaip už pačią pirmąją, konsultacinę. Jokių nuolaidų. Aš 8 IUI dariausi. IKi procedūros vien jau mažiausiai trys echoskopijos po 110 Lt - skaičiuokit.
Atsakyti
"Motinos ir vaiko klinika" Kaune pas gydytoja Žėbą.
o del mamos tai parasiau tik nu del nervu kad pastoviai ju yra blush2.gif seip ten atskira tema kurios cia nagrineti manau tikrai nereikia ir nekrausiu jums cia tu bedu, nes turim mes cia problemu didesniu ir svarbesniu mums visoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudesiukas: 02 spalio 2006 - 10:35
TAip, Liūdesiuk, suprantu, tiesiog tų nervų turbūt visad ir bus.. Tėvai, darbai, pinigai, sveikata.. O ir šiaip juk.. PAgrindiniai nervai turbūt visoms dėl pačios procedūros, ir nežinau, kaip tų nervų išvengti.. Laikykis friends.gif
Atsakyti
niu seip tai del proceduros visos turbut ir bijo ir laukia ir nervuojasi... reikia visoms kazkaip laikytis... bet gal kuo toliau tuo visgi daugiau tas laukimas atnes visoms dziaugsmo...
Atsakyti
Liudesiuk nervų tikrai neišvengsi ir kol lauksi, jie bus kur kas didesni. Tai tu neimk į galvą ir startuok 4u.gif

Aš tai kažkaip per visas tas ligas jau visai rami kaip belgas blink.gif Neliko jokio tikėjimo sėkme, bet pralaukti dar savaitę juk reikia blush2.gif
Atsakyti