paiduke, oi laikom uz tave kumstelius
Kaip neramu del taves
Paiduke, Mirėja, labai tikiuosi, kad rytojus išauš geresnis ir šviesesnis, didžiausios ir nuoširdžiausios jūms sėkmės
Mergytės, kaip jūs ?
aš vis dar kraujuoju ir ne trupučio nemažėja tas kraujavimas
rytoj bet kokiu atveju kartosiu HCG, vilties labai mažai beliko
QUOTE(paiduke @ 2006 10 04, 09:35)
Paiduke
QUOTE(paiduke @ 2006 10 04, 09:35)
ot tampo nervus
O is kur zinai, kad kas blogai? Daugeliui kraujuoja pirmaji menesi, tipo "menesines".
QUOTE(Chiara @ 2006 10 04, 09:40)
O is kur zinai, kad kas blogai? Daugeliui kraujuoja pirmaji menesi, tipo "menesines".
Tikra tiesa, nenukabink dar nosytės
Mano močiutė su visais 4 vaikais ir mano mama su manim kraujavo pirmo nėštumo mėn. per mm, ir aš tipo gimiau daktarų paskaičiavimais 7 mėn., nors pilnai išnešiota ir normalaus svorio.
QUOTE(Chiara @ 2006 10 04, 09:40)
nu tu čia ir pasakei
Paiduke, tai jai taip nenormaliai smarkiai kraujuoja, tai matyt tikrai ne mmm, o kažkoks embrioniukas kabinosi, o dabar toj vietoj pažeista gleivinė ir varo iš jos.....niekaip neužsitraukia žaizdelė.....svarbiausia, kad neišplautų tavo žirniuko....tikėk, labai tikėk, kad viskas bus gerai - man atrodo tai padeda...
įsivaizduoju kokį pragarą išgyveni...
QUOTE(paiduke @ 2006 10 04, 09:48)
nu tu čia ir pasakei
aišku, kad negerai, bet kokiu atvėju kraujavimas negerai, iškur jis bebūtų, ar dėl polipo ar kaip persileidimo požymis, o kad kažkas serga, tai žinok manes neguodžia, daugelis istorijų ir išgalvotų būna, kad atseit nežinojo, kad laukiasi, nes sirgo ir tt.net tris tokias istorijas žinau, o poto paaiškėjo, kad buvo noras nuslėpti
, nesiginčiju, kad būna ir kad serga, bet kiek žinau ne tiek gausiai, o aš naktį keturis kart keičiausi paketą(naktinį), tai man tikrai neatrodo tai normalu
visgi viltis miršta paskutinė
Paiduke,
o ka daktaras sako?
o ka daktaras sako?