Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
38 savaites ir 2 dienos 4u.gif
Atsakyti
Pagimdziau 39 savaiciu smile.gif Nors visi snekejo, kad jei pirmas nestumas ir dar berniukas, greiciausiai iki termino nepagimdysiu, pernesiosiu, bet suklydo hihihi.gif
Atsakyti
Pazymejau,kad 39sav.
Pirmoji gime 39sav.
Antroji-39sav ir 5d.
Trecioji-39sav ir 2d.
Atsakyti
35 sav. ir 3 d.
Atsakyti
41 sav
Atsakyti
musu zujkis gime pagal echoskopo duomenis diena dienon smile.gif o va pagal daktaru spejimus savaitele anksciau 4u.gif
Atsakyti
jau 42 savaite o lelius dar nesiruosia doh.gif
Atsakyti
Kadangi pirmą mažiuką pagal mmm gimdžiau 12 dienų vėliau, o pagal echoskopu nustatytą gimdymo datą 7 dienomis vėliau ir tai gimdymas buvo pradėtas prakirpus vandenmaišį. Pagimdžiau pati, ve CZ. Dabar, kai laukiuosi antro, labai įdomu paklausti mamyčių ar būna, kad vėluoja ir antras mažylis?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 11:45)
Kadangi pirmą mažiuką pagal mmm gimdžiau 12 dienų vėliau, o pagal echoskopu nustatytą gimdymo datą 7 dienomis vėliau ir tai gimdymas buvo pradėtas prakirpus vandenmaišį. Pagimdžiau pati, ve CZ. Dabar, kai laukiuosi antro, labai įdomu paklausti mamyčių ar būna, kad vėluoja ir antras mažylis?

Pagal statistika-25proc. pernesios ir vel.
Man tai irgi aktualu, sunu savaite pernesiojau, tai tos dienos taip prailgo, o dar tie visi skambuciai-"ar tu jau?" doh.gif
Atsakyti
As irgi savo pirmaja panele lygiai savaite po termino pagimdziau, tai ir man aktualu, kaip cia bus si karta.. Klausiau gyd., bet pasake, kad kiekvienas gimdymas laaabai individualus, todel nesieme speliot.. Va ir sedziu nezinioj biggrin.gif
Nors vakar ciupinejo mano pilvuza ir sake, kad vaikas pasmukes..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 11 11, 16:43)
Pagal statistika-25proc. pernesios ir vel.
Man tai irgi aktualu, sunu savaite pernesiojau, tai tos dienos taip prailgo, o dar tie visi skambuciai-"ar tu jau?" doh.gif

Ei, pas Tave irgi vienas po kito nestuke.gif nestuke.gif Labai įdomu, kaip bus. Man gydytoja tik prognozavo, kad antras gimdymas turėtų būti greitesnis ir lengvesnis.
Atsakyti
Mano vyresnėlis savaite anksčiau pradėjo "prašytis" į pasaulį. Gimė per CPO. Antras - lygiai terminui suėjus. Gimė natūraliai. Niekas nepernešiotas, tačiau vardan statistikos, patvirtinu, kad antras gimė vėliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 12 lapkričio 2008 - 07:59