38 savaites ir 2 dienos

Pagimdziau 39 savaiciu
Nors visi snekejo, kad jei pirmas nestumas ir dar berniukas, greiciausiai iki termino nepagimdysiu, pernesiosiu, bet suklydo

Pazymejau,kad 39sav.
Pirmoji gime 39sav.
Antroji-39sav ir 5d.
Trecioji-39sav ir 2d.
Pirmoji gime 39sav.
Antroji-39sav ir 5d.
Trecioji-39sav ir 2d.
35 sav. ir 3 d.
41 sav
musu zujkis gime pagal echoskopo duomenis diena dienon
o va pagal daktaru spejimus savaitele anksciau

jau 42 savaite o lelius dar nesiruosia

Kadangi pirmą mažiuką pagal mmm gimdžiau 12 dienų vėliau, o pagal echoskopu nustatytą gimdymo datą 7 dienomis vėliau ir tai gimdymas buvo pradėtas prakirpus vandenmaišį. Pagimdžiau pati, ve CZ. Dabar, kai laukiuosi antro, labai įdomu paklausti mamyčių ar būna, kad vėluoja ir antras mažylis?
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 11:45)
Kadangi pirmą mažiuką pagal mmm gimdžiau 12 dienų vėliau, o pagal echoskopu nustatytą gimdymo datą 7 dienomis vėliau ir tai gimdymas buvo pradėtas prakirpus vandenmaišį. Pagimdžiau pati, ve CZ. Dabar, kai laukiuosi antro, labai įdomu paklausti mamyčių ar būna, kad vėluoja ir antras mažylis?
Pagal statistika-25proc. pernesios ir vel.
Man tai irgi aktualu, sunu savaite pernesiojau, tai tos dienos taip prailgo, o dar tie visi skambuciai-"ar tu jau?"

As irgi savo pirmaja panele lygiai savaite po termino pagimdziau, tai ir man aktualu, kaip cia bus si karta.. Klausiau gyd., bet pasake, kad kiekvienas gimdymas laaabai individualus, todel nesieme speliot.. Va ir sedziu nezinioj
Nors vakar ciupinejo mano pilvuza ir sake, kad vaikas pasmukes..

Nors vakar ciupinejo mano pilvuza ir sake, kad vaikas pasmukes..
QUOTE(Alabama @ 2008 11 11, 16:43)
Pagal statistika-25proc. pernesios ir vel.
Man tai irgi aktualu, sunu savaite pernesiojau, tai tos dienos taip prailgo, o dar tie visi skambuciai-"ar tu jau?"

Ei, pas Tave irgi vienas po kito

Mano vyresnėlis savaite anksčiau pradėjo "prašytis" į pasaulį. Gimė per CPO. Antras - lygiai terminui suėjus. Gimė natūraliai. Niekas nepernešiotas, tačiau vardan statistikos, patvirtinu, kad antras gimė vėliau