Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As manau, kad geriausia nustatyti pagal paskutiniu menesiniu pradzia, taip pat ir echo 12 savaiteliu, kike girdejau tada rodo tiksliausiai, o paskui jau individualiai vystosi, vieni juk gimsta didesni, kiti mazesni ax.gif tikiu, kad pirmasis echo man parode tiksliausia data, nes maziausiai nukrypo nuo parodymu pagal mmm ir mano apskaiciavimu. o tolesni echo jau gali iskraipyt duomenis, rodo savaite ar dviem didesni vaikuti, tad turbut turesiu milzinuka, bet tikiuosi gimdyti pagal mmm ir pirmojo echo data, o ne anksciau, kaip rodo tolimesni echo rolleyes.gif aisku, kelios dienos ten ar sen jau nieko nereiskia, bet tik ne savaite ar dvi schmoll.gif
Atsakyti
Man taip pat labai netiksliai nustate, pagal menesines nustate, kad gimdyt rugsejo 14d., pagal pirma echoskopa, kad 14d. (lyg ir normalu, skirtumas nedidelis), taciau kai buvo 35savaites, gydytojas pasake, kad echoskopas rodo 40-41 savaite blink.gif buvo kazkoks kosmaras, nes 1 gydytojas norejo skatint, nes jau kaip ir terminas, kitas atejes - slopint, nes remesi pagal menesines (jau 3 savaites kaip kankino paruosiamieji saremiai), pagimdziau rugpjucio 19d prie 3 gydytojo; pati be jokiu skatinamuju
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 12 09, 12:57)
verysad.gif Sveikutes norejau pagalbos truputeli....  doh.gif  Mano gine visai susiamise nebezino kada man gimdyti doh.gif  Nu kaip taip gali buti? Dar tokie dideli tarpai tarp datu verysad.gif 
Tai va gine buvo nustaciusi jog Na pagal menesines nustate gruodzio 11, po puskutinio vizito pas ja suzinojau dar dvi datas,na pagal echo sako gali buti 27, o pagal paskutine echo sausio 3diena. Kaip taip gali nenustatyti ir dar tokie dideli tarpai tarp laiko.....
Paskutines menesines mano buvo Kovo 4diena.
Daryta pirma echo 06-16 tada buvo 12sav. ir + 5dienos. Cia iseina gruodzio 12d.
O paskutine daryta echo rodo 10.28 kad 30 sav. +4 dienos. O cia iseina sausio ten 3 ar kada....
Kaip suprast Juk sausio menesi jau nesamone butu kad gimdyciau ? Kaip manot?  Ir kaip gali toks didelis skirtumas buti pagal menesines ir pagal echo? O jei pernesiociau leliu ilgai ir visi galvotu, kad man dar neterminas  doh.gif  Nu kas per vejai ? g.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as turejau gimdymo tris datas, betgime vistiek menesiu anksciau, todel nepergyvenk vaikelis pats pasirenka data thumbup.gif
Atsakyti
38 savaite
Atsakyti
38 sav.lygiai 2 sav nei nustate gydytoja
Atsakyti
40sav ir 2d ax.gif
Atsakyti
39 sav. + 1 diena 4u.gif
Atsakyti
jei kan vis dar idomu galesiu pasidalinti skaiciuokle veliausiai gimdymo datai nustatyti - iki kada dar galima nepanikuojant lauktis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2009 02 08, 08:17)
jei kan vis dar idomu galesiu pasidalinti skaiciuokle veliausiai gimdymo datai nustatyti - iki kada dar galima nepanikuojant lauktis  nestuke.gif

nu tai pasidalink smile.gif Linką įmesk.
Atsakyti
as tai pagal menesines paskutines gimdziau, ne pagal echo... dukriuke mano kai nediduke gime, tai pagal echo dar laiko iki gimdymo buvo, o ligoninej parase 40 savaiciu gimusiai
Atsakyti
40 savaičių... Ir gimdyt pradėjau tiksliai gydytojos nustatytą dieną
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2009 02 08, 08:17)
jei kan vis dar idomu galesiu pasidalinti skaiciuokle veliausiai gimdymo datai nustatyti - iki kada dar galima nepanikuojant lauktis  nestuke.gif

prie paskutines menesiniu datos pridedam 1 metus, atimam 2 menesius.. tuomet jei laukiam pirmo leliuko atimam 14 d, jei 2-tro - atimam 18 dienu. Jei ciklas 28 d. ta diena ir bus gimdymo diena, jei ciklas 29 d. - pridedam viena diena ir tt... nelygu nuo ciklo ilgumo

Papildyta:
QUOTE(Agė @ 2009 02 09, 09:56)
prie paskutines menesiniu datos pridedam 1 metus, atimam 2 menesius.. tuomet jei laukiam pirmo leliuko atimam 14 d, jei 2-tro - atimam 18 dienu. Jei ciklas 28 d. ta diena ir bus gimdymo diena, jei ciklas 29 d. - pridedam viena diena ir tt... nelygu nuo ciklo ilgumo

cia velyvoji data iki kurios nereikia panikuoti, kad leliukas neskuba
dakataru liniuotes nustatytos datos buna 12-14 d. ankstesnes
Atsakyti