Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Buvo lygiai 38 savaitės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 13, 21:42)
O aš visada maniau, kad pametinukų mamos gimdo šiek tiek anksčiau arba pačiu laiku ir antri mažyliai nevėluoja. Pasirodo ne doh.gif Bet geriau šiek tiek vėliau, nei per anksti ax.gif

drinks_cheers.gif
Pirmasis gime 42-ra savaite,antrasis lygiai 39, trecioji 3 dienos po termino, dabar jauciu temsim iki termino ir gal dar ilgiau ax.gif nors gydytojos visad sako,kad gimdysiu anksciau,niekaip man to nesiseka padaryt tongue.gif
Atsakyti
Mano vyro sesers du pirmi buvo pernešioti, trečioji gimė tiksliai pagal terminą. Bet visi trys gimė iš žalių vandenų, tai taip išeitų kad ir trečią pernešiojo.
Atsakyti
Pirmoji gimė savaitę anksčiau, antroji - diena anksčiau, trečiasis - pagal terminą thumbup.gif , nors vandenys jau buvo žali verysad.gif Bet kiek kalbėjau, galėjo būti žali ne vien dėl pernešiojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agurčikas: 08 liepos 2009 - 09:07
Mano abu vaikai gimė po termino praėjus 10 dienų, 42 savaičių smile.gif
Atsakyti
40 sav ir 6 d bigsmile.gif
Atsakyti
39sav ir 4 d ax.gif
Atsakyti
Baigiantis 42 savaitei (dziaugiuosi, kad tiek uztempiau, nes vyrutis ir taip miniatiurinis gime, tai bent ilgiau mamos pilvelyje patupejo)
Atsakyti
Beveik 39 sav smile.gif
Atsakyti
Mano pirmasis 35 savaitę unsure.gif
O antrasis tai 38-ąją bigsmile.gif
Atsakyti
gime mazius 42 savaiciu ir 1d wub.gif Norejo labai buti velyku zuikuciu, nes gime velyku diena bigsmile.gif Ir visiskai nebuvo pernesiotas, grazutis, ruzavas ir ne toks jau didelis 3498g ir 54cm bigsmile.gif nu 10 balu vienu zodziu taip gerai mamytes peciuki issilaike thumbup.gif
Atsakyti
gime 38 savaiciu ir labai netiketai, nes gydytoja diena pries patikino, kad pora savaiciu tai tikrai dar negimdysiu rolleyes.gif
Atsakyti