Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
40-ta savaite 4u.gif prasidejus saremiams
Atsakyti
Mano 2.gif pasauli isvydo suejus lygiai 39 savaitems (nedatempem savaiteles iki termino) ax.gif
Atsakyti
38sav+2d biggrin.gif
Atsakyti
40 sav. + 6 d. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,vis gi laukiu savo mazosios,o ji neketina islysti. niestumas 40+4 dienos. Kaklelis atsidares 3cm,ilgis 2.5,minkstas. Pramasazavo gine ziotis,sake tureciau pati pagimdyti,o jei ne su siuntimu uz poros dienu vaziuoti skatinti. Ar dar ilgai man teks laukti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantele @ 2011 02 16, 14:46)
Sveikos,vis gi laukiu savo mazosios,o ji neketina islysti. niestumas 40+4 dienos. Kaklelis atsidares 3cm,ilgis 2.5,minkstas. Pramasazavo gine ziotis,sake tureciau pati pagimdyti,o jei ne su siuntimu uz poros dienu vaziuoti skatinti. Ar dar ilgai man teks laukti? ax.gif

Pasivaikščiok greitu žingsniu lauke, gal kiek pagreitės veikla. Pačiai jau +2 d. bet tik vakar išėjo kamštis,tai kol kas dar laukiam, o pirmadieni skatins jei nepagimdysiu, bet vietoj nesėdžiu bandau kuo daugiau judėt, kad ledai pajudėtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 02 16, 16:50)
Pasivaikščiok greitu žingsniu lauke, gal kiek pagreitės veikla. Pačiai jau +2 d. bet tik vakar išėjo kamštis,tai kol kas dar laukiam, o pirmadieni skatins jei nepagimdysiu, bet vietoj nesėdžiu bandau kuo daugiau judėt, kad ledai pajudėtu smile.gif

Judu kiek imanoma,bet niekaip..Man ir ta kakleli masazavo ir nieko nevyksta :/ Tokia savijauta dabar,kad rytoj kai i susaudyma eisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantele @ 2011 02 17, 12:29)
Judu kiek imanoma,bet niekaip..Man ir ta kakleli masazavo ir nieko nevyksta :/ Tokia savijauta dabar,kad rytoj kai i susaudyma eisiu doh.gif

Man irgi rytoj į patologinį, jau nebežinau ką daryt,kad prasidėtu gimdymas biggrin.gif Ir taip per galvą lipu sau, bet a nei velnio ledai nejuda verysad.gif
Atsakyti
Pirma 41 savaites + 2 dienos,dabar 38 sav.antram.....dar laukiam biggrin.gif

Atsakyti
40 + 6d. ax.gif
Atsakyti
40sav+ 5d ax.gif
Atsakyti
lygiai 40 savaičių, gimdžiau nustatytą dieną.
Atsakyti