QUOTE(_aLba_ @ 2012 11 25, 18:17)
pamokslavimus pasilaikykite gal sau
Man neaktualu apie briedienos farsa, stirnienos kepeneles ar saslykus (nes jiems ne sezonas).
O klausiu konkreciai receptu, ir ar butina naudot specialius prieskonius, ar issiverst galima su virtuveje turimais?
Musu seima dazniausiai troskinius is zverienos daro ,turim prisipirke specialiu zverienai prieskoniu, bet mums asmeniskai skaniau su turimais nei specialiais, visada dedame daug darzoviu , kadangi greitpuodzio neturim, tai troskinu apie pora valandu, kad mesa butu minksta, bet dabar pasiskaiciau patarimu kaip iskepti minksta mesa orkaiteje, tai pabandysiu

o laukiniu pauksciu senai jau orkaiteje nebekepame, pamokino, kad valgyti tik krutinele, tai kepame su cesnaku, druska, pipirais ir raudonu vynu
Is laukiniu gyvunu vienintelio serno nesu ragavus, o sonkaulius mes patys issirukom, buna sriubai arba vyras prie alaus juos grauzia

rukem ir kumpius, taciau nelabai patiko, per kieta mesa, taip pat darem elnienos desras pusiau su kiauliena, po to rukem, tai patiko