Įkraunama...
Įkraunama...

Geri interneto puslapiai

QUOTE(grange @ 2006 10 04, 11:30)
ar kas nors Quick time programa turit? Bandau ja parsisiusti, raso free, bet kazkodel atrodo kad ji visa laika free negali buti. ar cia tik bandomoji versija bus?

Nemokama, pilna programa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caffe: 04 spalio 2006 - 10:55
QUOTE(vene @ 2006 10 02, 23:40)
Man labai patinka. Tikiuosi patiks ir jums smile.gif
Kalbanti papūga

Nu negaliu pažiūrėti doh.gif man visuomet rodo kažkokią vaivorykštės spalvų maišalynę ir tik kontūrus vaizdo matau verysad.gif gal ir man reikia tos programos apie kurią čia kalbate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 10 04, 12:09)
Nu negaliu pažiūrėti  doh.gif  man visuomet rodo kažkokią vaivorykštės spalvų maišalynę ir tik kontūrus vaizdo matau  verysad.gif  gal ir man reikia tos programos apie kurią čia kalbate  g.gif

Cia ta programele ne prie ko schmoll.gif Ten ji skirta ziureti kompiuteryje SWF filmukus. g.gif gal kartais per sena windows media player'io versija, nors nezinau ar tai gali buti susije....
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 10 04, 12:09)
Nu negaliu pažiūrėti  doh.gif  man visuomet rodo kažkokią vaivorykštės spalvų maišalynę ir tik kontūrus vaizdo matau  verysad.gif  gal ir man reikia tos programos apie kurią čia kalbate  g.gif

Nereikia čia jokios programos.
Nors Kalėdos dar negreitai, tačiau noriu jums, mamytės, įkelti gražų puslapiuką smile.gif
We Wish You A Merry Christmas
Atsakyti
Sveikos merginos ax.gif

Gal galit pagelbet, visur iekau, bet niekur nerandu verysad.gif
Labai noriu filmuko apie berniuka Muka su septynmyliais batais
Gal zinot kur galeciau ji surasti? blush2.gif
Atsakyti
Geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Pinigai pagal šalis

hihihi.gif user posted image tik čia pas didžiausias Baltarusijos pinigas, o mes kai nuvažiuojam iškeičiam (nors ten milijoneriais galima pasijust), tai būna ir po 50.000 ir daugiau, o čia tokių kupiurų neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 04, 11:30)
ar kas nors Quick time programa turit? Bandau ja parsisiusti, raso free, bet kazkodel atrodo kad ji visa laika free negali buti. ar cia tik bandomoji versija bus?

o kam ta programa?ką per ją žiūrėsi?
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 10 04, 14:32)

kaip fainai thumbup.gif
o ta kalbanti papūga tai swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 04 spalio 2006 - 21:25
QUOTE(Caffe @ 2006 10 04, 09:56)
Nemokama, pilna programa.

aha, aisku, aciu smile.gif

QUOTE(Mama_Tania @ 2006 10 04, 12:49)

thumbup.gif labai naudingas ir idomus dalykas

QUOTE(logika @ 2006 10 04, 20:23)
o kam ta programa?ką per ją žiūrėsi?
o ta kalbanti papūga tai  swoon.gif

ta programa paliedzia mano filmuotus dalykus per foto aparata, nes per nieka kita negalejau paziureti. o dabar galiu smile.gif
O kur cia ta papuga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 05, 00:51)

ta programa paliedzia mano filmuotus dalykus per foto aparata, nes per nieka kita negalejau paziureti. o dabar galiu smile.gif

As fotoaparatu filmuotus filmukus ziuriu ir per Media Player Classic, bet Quick playeris geriau rodo.
Atsakyti
QUOTE(Caffe @ 2006 10 05, 06:34)
As fotoaparatu filmuotus filmukus ziuriu ir per Media Player Classic, bet Quick playeris geriau rodo.

schmoll.gif nepasileidzia man per ana. nezinau del ko, jau kiek visokiu programu isbandziau ir tik per sita rodo doh.gif
Atsakyti
ax.gif Labai mieli filmukai... (rusu kalba, ziureti per Media player classic arba per SwiffPlayer)

Interviu su Dievu
Meile
Atsakyti