ar kas nors Quick time programa turit? Bandau ja parsisiusti, raso free, bet kazkodel atrodo kad ji visa laika free negali buti. ar cia tik bandomoji versija bus?
Nu negaliu pažiūrėti man visuomet rodo kažkokią vaivorykštės spalvų maišalynę ir tik kontūrus vaizdo matau gal ir man reikia tos programos apie kurią čia kalbate
Nu negaliu pažiūrėti man visuomet rodo kažkokią vaivorykštės spalvų maišalynę ir tik kontūrus vaizdo matau gal ir man reikia tos programos apie kurią čia kalbate
Cia ta programele ne prie ko Ten ji skirta ziureti kompiuteryje SWF filmukus. gal kartais per sena windows media player'io versija, nors nezinau ar tai gali buti susije....
tik čia pas didžiausias Baltarusijos pinigas, o mes kai nuvažiuojam iškeičiam (nors ten milijoneriais galima pasijust), tai būna ir po 50.000 ir daugiau, o čia tokių kupiurų neradau
ar kas nors Quick time programa turit? Bandau ja parsisiusti, raso free, bet kazkodel atrodo kad ji visa laika free negali buti. ar cia tik bandomoji versija bus?