Įkraunama...
Įkraunama...

Geri interneto puslapiai

QUOTE(aidda @ 2006 10 31, 09:55)
Mano- 60% Female  unsure.gif ir net  40% Male  blink.gif

Nėra jau taip blogai, juk vyrai daugiau protu mąsto nei emocijomis hihihi.gif Pas mane male 53 proc., taigi female mažiau ax.gif
Atsakyti
Mano female-73, male - 27 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 10 31, 12:43)
Nėra jau taip blogai, juk vyrai daugiau protu mąsto nei emocijomis hihihi.gif Pas mane male 53 proc., taigi female mažiau ax.gif

Na iš pradžių pagalvojau, kad labai jau vyriškai 'protauju' 4u.gif pagal rezultatus. Nors iš tikrųjų taip ir yra, stengiuosi vadovautis 50%X50% ir protu ir jausmais, tik gal nevisada gaunasi ax.gif
Atsakyti
man irgi 53 male, 47 female... gal del to, kad tarp vyru dirbu??? biggrin.gif
Atsakyti
Gal ksa zinote puslapiu ku rbutu juoda balta fotografiju?
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2006 10 29, 13:54)
Kas megstat virtualiai augint koki gyvuna, tai chia va shiek tiek kitoks variantas: meshka idarbint galima lotuliukas.gif tiesa, kolkas nezinau, koks galutinis shito zaidimo tikslas unsure.gif

O kur galima būtų rasti puslapiukų, kad augint kokį gyvūną virtualiai? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mano tai : 80% Female, 20% Male

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 31 spalio 2006 - 20:40
QUOTE(remka @ 2006 10 23, 16:41)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jn1 @ 2006 10 31, 13:56)
man irgi 53 male, 47 female... gal del to, kad tarp vyru dirbu???  biggrin.gif

Your Brain is 53% Female, 47% Male drinks_cheers.gif va teip:D
Atsakyti
pas mane taip pat 60 female, o 40 male. as tai dziaugiuosi, nes jei buciau visiska 100% female, irgi manau butu ne kas... g.gif
Atsakyti
Gal ka prazioplinau,bet gal kuri turit kokia nuoroda anglu kalbos pradziamoksliui,dukrai antrokei prasidejo anglu kalba,o kaip padeti,kad pati tik prancuzu moku g.gif
kazkur esu maciusi,kad yra ir tarimas nu ir toks tipo zaidimo stilium,padekit jei galit.
Atsakyti