Įkraunama...
Įkraunama...

Geri interneto puslapiai

QUOTE(Betse @ 2006 11 15, 14:24)
To rojaus kampelio gal nereikėjo žiūrėti  wub.gif dabar taip savęs gaila...  ax.gif

O skruzdėliukas tai  thumbup.gif

as ir kai paziurejau, tai taip liudna pasidare. kazin ka reikia padaryt, kad galetum atostogas tokiu budu leist? g.gif
Atsakyti
Perkraustymo paslaugos
Atsakyti
QUOTE(awryte @ 2006 11 15, 13:20)

Man patiko thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 11 15, 22:25)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
taip buna, kai tevelis grafikos dizaineris:

http://www.sendspace.com/file/bblruv

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 11 15, 23:25)

o vat čia tai geras. aš musiet įsitverčiau į tą tiltą, pradėčiau paniškai spiegt ir nė išvietos lotuliukas.gif ir kaip taip įmanoma...o tie paršeliai...
Atsakyti
Gal zinote kokiu puslapiu, kur vaikai galetu mokytis geografija ? g.gif
Atsakyti
Čia neblogą šian žurnale radau nuorodą interneto žymių saugykla rolleyes.gif .
Atsakyti
Geros nuorodos.... Super ... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas,
zinau, kad pasikartosiu, bet nelabai turiu laiko perskaityti viska - zinau, kad kazkur buvo dainele, kur dainuoja bananai ir kiti vaisiai, ziauriai faina, gal nesunku kam dar karta ja imesti? ax.gif ir dar, gal zinot, kur galima rasti paprastu juokingu daineliu su klipukais - mano mergickai dar tik 7 menesiai, bet ziureti visokius animukus labai patinka mirksiukas.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2006 11 17, 12:21)
labas,
zinau, kad pasikartosiu, bet nelabai turiu laiko perskaityti viska - zinau, kad kazkur buvo dainele, kur dainuoja bananai ir kiti vaisiai, ziauriai faina, gal nesunku kam dar karta ja imesti? ax.gif ir dar, gal zinot, kur galima rasti paprastu juokingu daineliu su klipukais - mano mergickai dar tik 7 menesiai, bet ziureti visokius animukus labai patinka mirksiukas.gif aciu!

o man atrodo dar per anksti tavo 7 mėnesiu mergytej žiureti animukus. Spes dar prisižiures , negadink veltui akyčiu 4u.gif
Atsakyti
Nenorėčiau labai gąsdinti ir gal ne visai čia bus į temą, bet viena iš užsienio mokslininkų versijų, kad autizmo sutrikimą gali įtakoti ilgas televizoriaus žiūrėjimas iki 3 metų amžiaus...Dabar kaip tik rašau darbą apie tai, todėl renku pačią naujausią info...Gal geriau pagalvok, apie savo vaiko ateitį 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Gal žinote puslapį kur įdėjus savo nuotraukas gali susikurti savo kalendorių kitiems metams?
Atsakyti