QUOTE(Upytė @ 2006 10 16, 13:40)
Labux
tai va - sestadieni Kazanavicius surase litalinja atsakymu ir nusiunte pas Beisa (t.y. dave jo tel). Sian pasiskambinau, tai paklausiau, kad galeciau tiketis buti papjauta?
Tai paskae, kad tik apie vasario men
Mama mija, as tiek neislauksiu...Noriu cia ir dabar
Be to, bijau, kad dar oftalmopatija vienai akiai prasideda (tokia negraziai patinus), sakiau Kzanaviciui, tai sake tvarkysim po operacijos. Tai jeigu jos laukt reiks 4 men, tai visai akys isvirs? Tai kad dar abi, o dabar tik viena... Man taip baisu darosi, tik su ta mintim ir gyvenu... Kas bus?
Tai sian pas savo senaja daktarka nuvariau, pasiskundziau, isliejau siela, dar pasakiau kad ja "isdaviau". Tai ji man nedelsiant israse hormonu, kurie stabdo ta akiu virtima (prednizolono pakaitala, nuo kurio ne taip storejama). Ar kuri geret?
Na va, issiliejau, labai jau man liudna...
Tiesa, mano gydytoja rekomendavo operuotis Raudonam kryziu (vilniuje) pas ...neprisimenu pavardes
Gal kas ka giordejot?
tai va - sestadieni Kazanavicius surase litalinja atsakymu ir nusiunte pas Beisa (t.y. dave jo tel). Sian pasiskambinau, tai paklausiau, kad galeciau tiketis buti papjauta?

Tai sian pas savo senaja daktarka nuvariau, pasiskundziau, isliejau siela, dar pasakiau kad ja "isdaviau". Tai ji man nedelsiant israse hormonu, kurie stabdo ta akiu virtima (prednizolono pakaitala, nuo kurio ne taip storejama). Ar kuri geret?
Na va, issiliejau, labai jau man liudna...

Tiesa, mano gydytoja rekomendavo operuotis Raudonam kryziu (vilniuje) pas ...neprisimenu pavardes

Sveikute,
Pas mane oftalmopatija jau beveik 3 metai. Abi akys didelės, bet viena truputį didesnė už kitą. Dabar tikrai džiaugiuosi, kad akinius nešioju, nors truputį paslepia tas mano vargšeles akytes. Prednizolono pakaitalas tai gal medrolis? Gėriau ir vieną ir kitą. Bet kad nors kiek apstabdytų tą procesą reikia labai nemažų dozių. Man truputį padeda, bet tik laikinai. Aš ir ligoninėj porą kartų gulėjau. Daro plazmoferezes, girdo arkliškas dozes prednizolono ir vistiek stebuklų nevyksta. O kaip tau Kazanavičius žadėjo akis "tvarkyti"? Aš tai jau nebežinau ko griebtis ir ką daryti.
Na, atrodo, nelabai pavyko paguosti. Bet nenusimink ir nesijaudink, viskas bus gerai. Išsikapstysim