QUOTE(Flowwer @ 2006 09 19, 15:19)
apie bagažą - neviršyti nei 1 kg svorio, apie aštrius, smailius daiktus - net nesvajoti prasivežti.
ir šiaip tikrina viską labai atidžiai...
na čia kaip kur...
va prieš porą savaičių skridom iš Vilniaus į Mančesterį per Prahą. Tai tik atskridusi išsikraudama daiktus pastebėjau, kad rankinuke buvau netyčia palikusi manikiūrines žirklutes, pamiršau įdėti į priduodamą bagažą. Net nustebau, kad nei Vilniuje, nei Prahoje mano žirklutės niekam neužkliuvo
QUOTE(Coca - cola @ 2006 09 19, 18:46)
tai vat, man ir rupi ar i salona galiu nestis fotika ir mobilu telefona... skrisiu su flylal i gatviko oro uosta londone, ir bagazo pridavimui neturesiu, tik rankinis...
gali gali, viskas ok, ir fotiką, ir mobilų gali drąsiai neštis
apribojimai rankiniam bagažui šiuo metu yra skrendant
IŠ Anglijos. Avialinijų taisyklės čia niekuo dėtos, nes apribojimai galioja visuose Anglijos aerouostuose, nepriklausomai nuo avialinijų. Grįždama iš Londono galėsi turėti tik vieną rankinio bagažo vienetą, dydžiu neviršijantį 35x45x16cm, rankiniame bagaže negalės būti jokių skysčių, kosmetikos, higienos priemonių, losjonų ir pastų, aštrių daiktų bei žiebtuvėlių. Šie apribojimai galioja kol praeini pro apsaugą, o po to aerouosto parduotuvėse galima pirkti ir gėrimus, ir kvepalus, ir kosmetiką ir pan ir leidžia įsinešti į lėktuvą.