Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(hesė @ 2007 02 27, 09:23)
Kreipiuosi į tas, kurios buvo Oasis viešbutyje. Ar tikrai ten labai maži kambarėliai? Vakar mane kelionių agentė labai atkalbinėjo nuo Oasis . Sakė, kad mums 4 bus labai nepatogu. Tai ir likau neapsisprendus g.gif

tai kad lygtais skirtingu dydziu kambariu yr ax.gif nes standartiniam kambary manau tikrai mazoka vietos bus 4riems g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 02 28, 16:46)
tai kad lygtais skirtingu dydziu kambariu yr ax.gif  nes standartiniam kambary manau tikrai mazoka vietos bus 4riems g.gif

Aš jau išsiaiškinau. Yra vadinamos "studijos" - svetainė sujungta su virtuvėlės niša ir miegamasis.
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 03 01, 10:43)
Ziuriu Oasis megstamas tarp lietuvaiciu, pasirinkom ir mes si viesbuti ir vyksime nuo geguzes 26d. savaitelei  thumbup.gif

niu gi pigus-todėl ir mėgstamas mirksiukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Sraigyte @ 2007 03 01, 12:12)
niu gi pigus-todėl ir mėgstamas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

prabanga ten netviska, bet svaru, jauku, valgyti daro mama su dukra, man viskas patiko, tik as tu balandeliu vynuogiu lapuose nepamegau...o kad skanu, tai galima suprasti is nunesamu leksciu, jos budavo tuscios tongue.gif sunus uz baro sukasi, tevas aplimka priziuri ax.gif o mano pazistami buvo pasieme 5* ir paskui gailejosi, kad sumokejo tiek pinigu ir mazai buvo tame viesbutyje(vazinejo po sala masina, vaziavo i ekskursijas), sako, nu kita kart zinosim...
Jei neplanuojat vazinet po ekskursijas, keliauti patys, tai tada imkit kuo didesni zvaigzdziu skaiciu 4u.gif
Atsakyti
o kokį kurortą/miestelį ir viešbutį rekomenduotumėt važiuojant su mažu vaiku?
Travelman siūlo visai kitus viešbučius nei Novaturas, bet nėra atsiliepimų apie juos. Pvz.,norėtumėm Chanijos regione, bet kažkaip nuomonių nedaug girdėję, tai nesinorėtų nusivilti.
Atsakyti
O ka manot apie Sofoklis 2* Stalida-Malijoj? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 01, 18:34)

as jame negyvenau, bet buvau aplankyti draugu. labai jauku ten viskas. jis yra prie pagrindines gatves Stalidos, bet toj vietoj nera triuksminga, nes visos linksmybes kiek toleliau. labai grazus sodas, lauko restoranas - prie gatves, bet ten sedint tikrai neatrodo, kad sedetum ant gatves. as ten eidavau ir siaip pasisedet. iki juros netoli, be to, ten puikus plezas. kiek pamenu, valgyt eidavo i kita viesbuti.
aisku, kiek zmoniu - tiek nuomoniu. bet jei nera didelio isrankumo, yra daug noro pamatyti kretos sala, o ne tik tunoti viesbutyje ir prie jo baseino (vidutinio dydzio) - gan puikus pasirinkimas. o dar paprasius vaizdu i kalnus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Konsuela @ 2007 03 01, 22:23)
Lenkiu galvą notworthy.gif - tu pirma. Labai lauksiu žinių -  bus ramiau važiuot. Nes  mes su 5-iamete dukrele traukiam, tai šiek tiek neramu, ar pakaks tų 2 žvaigždučių, nors būtent dėl jos ir rinkausi šį mažą miestelį smile.gif Tikiuosi, kad bus mažiau girto jaunimėlio ant galvų į baseiną šokinėjančio  g.gif

na jei Kretoje pamatysi girto jaunimelio, tai dazniausiai lietuviai, rusai ar rumunai, na dar lenkai...
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 03 01, 18:34)

as ten gyvenau.. normalus viesbutukas, man visai patiko.. jis tinka tiems, kurie neturi daug pretenziju ir grizta tik pernakvoti.. mielas sodelis, mes ten miegodavom po alyvmedziais, prisiskindavom citrinu ir kitu vaisiu is sodo... baseinukas irgi praverte:) seimininkas keistas, bet nereikia i tai kreipti demesio, nes jis paslaugus gyventojams, bet pats niekada nesokineja apie juos:) vieta gera, nes cia pat kelias i malia einantis pro centra miestelio, i kita puse taip pat gali iseiti pasivaikscioti, restoraneliai cia pat, pajuris kitoje puseje gatves.. is ten patogu ir i ekskursijas vaziuoti, netoli viesbucio paima.. man sis viesbutis tiko, nes ten beveik nebudavau smile.gif Nakti gali drasiai vaikstineti, zmones siaip ten malonus, visi "dirba" su turistais.. vaikus graikai labai myli taip kad bent del dukreles tikrai rupintis nereikes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 02 kovo 2007 - 15:13
QUOTE(dianita @ 2007 03 02, 15:10)
na jei Kretoje pamatysi girto jaunimelio, tai dazniausiai lietuviai, rusai ar rumunai, na dar lenkai...

nu baig tu, juk britai ten labiausiai pagarsėję tūsinimusi iki paryčių... bent jau Malijoj... tokie, kur ir atvažiuoja tik pabaliavot, prisigert, prie baseino pagulėt, ir nesidomi niekuo kitu... doh.gif ot nesuprantu tokių žmonių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 03 02, 22:14)
nu baig tu, juk britai ten labiausiai pagarsėję tūsinimusi iki paryčių... bent jau Malijoj... tokie, kur ir atvažiuoja tik pabaliavot, prisigert, prie baseino pagulėt, ir nesidomi niekuo kitu... doh.gif  ot nesuprantu tokių žmonių... unsure.gif

Baisu net su tokiais susidet g.gif O vat gal kas zinot ar vivatur parodoj Kretos stendas yra?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 02, 22:24)
Baisu net su tokiais susidet g.gif O vat gal kas zinot ar vivatur parodoj Kretos stendas yra?

kiek žinau iš asmeninių šaltinių, tai graikai dalyvavo Helsinkio turizmo parodoj (kuri yra didžiausia šiame regione) ir po to Rygoj vasario pradžioj.. Lietuviškas Vivatur skaitosi nedidelė paroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 02 kovo 2007 - 23:01
QUOTE(alvara @ 2007 03 02, 22:41)
Mano nuomone, tai būtų daugiau nei neprotinga g.gif . Perdaug varginanti jai kelionė. Kelionė kruiziniu laivu į vieną pusę trunka apie 4 val., katamaranu apie 2. Paskui seka ekskursija į 3 miestelius ir visur beveik bėgte- iš autobuso pirmyn, vos apsižvalgai, o jau atgal į autobusą. Kai mes plaukėm, tai kruiziniam laive nebuvo nei vieno leliaus.

Na, draugė važiavo su metukų vaiku, tai aišku, gal lengviau, kai didesnis, bet, kita vertus, mažesni daugiau miega, be to, kajutę, sakė, galima paimt su miegama vieta, jei gerai supratau unsure.gif Aš apskritai galvoju, kad visa kelionė gali būt varginanti, gal tad a geriau į kokią Turkiją, jei Kretoj nieko nepamatysim, išskyrus viešbutį, tai neverta važiuot. Gaila, kad neužklysta mamos, keliavusios su mažiukais tokiais...
Atsakyti