QUOTE(Shalimar @ 2007 03 10, 16:51)
Graikams viskas siga-siga
As jau renkuosi info

Graikas, kuris giriasi Kreta zinantis geriau uz pacius kretiecius, sako, kad graziausias miestas Agios Nikolaos, graziausias papludimys Falasarna (vakaruose), geriausia vieta "to relax" - Kaloi Limenes (pietuose), geriausia vieta "for fun" - Chania, ir eilini karta kategoriskai nusiteikes pries Iraklio, Chersonissos ir Malia

Reiks gauti Kretos zemelapi ir viska kuo smulkiausiai susizymeti
jo su šituo sigá-sigá (σιγά-σιγά), tai

mane iš kantrybės veda... aš dvigubai, jei ne trigubai per tą laiką nuveikiu...
įdomu, kiek tas tavo graikas Kretoj kartų buvęs?

pasakyk vardą, gal tą patį pažįstam, nes ir aš vieną tokį žinau, kur skelbiasi visą Kretą išmaišęs..
Ο dėl Iraklio, tai tai vietinis didmiestis, pramoninis miestas, tai tikrai ten nieko gero, tik apsipirkt ten apsimoka važiuot, nes visuose tuose kurortiniuose miesteliuose viskas brangiau. O Malia ir Hersonissos tai viešbučių "kaimeliai" ir tiek... viena gatvė... apart turistų ten nieko nerasta.. ne sezono metu ten galima sakyt tuščia...
QUOTE(Karklas @ 2007 03 10, 18:00)
Na aš čia norėjau pasakyti daugiau apie keliavimą dviračiu.Kaip susisiekimo priemonė tai mieste dviratis tikrai gerai

,nes važinėja jie ten po miestą baisiai,palieka mašinas kur nori.Bet kur tu ten po 20 km numindavai,tai neįsivaizduoju

.Mes labai norėjom dviračiais pasivažinėti,bet nesugalvojom kur.Tais jų keliais man kažkaip baisu buvo.O šaligatvių keliuose už miesto niekur nemačiau.
na dviratis kaip keliavimo priemonė tai nelabai, sutinku..

nėra ten sąlygų tam.. deja...
o numindavau aš keliais, na tokiais mažesniais, po Agios Nikolaos apylinkes...

keliu link Ierapetros esu ne kartą minus, tada senuoju Iraklio keliu (kol nebuvo autostrados dar), tada link Kritsá kaimelio... nu žodžiu yra kur... dabar irgi ruošiuosi ne mažai tuo užsiimt...