Sveikutės. Su tais pačiais rupesčais ir aš prisijungiau. Mūsų vestuvės rugpjučio 5d. Planuot pradejom nuo vasario. Neturiu dar sukneles. Kaunietės, gal patarsit kurios nuomos Kaune geros?
Labas,
as naujoke, dar nespejau su viskuo cia susipazinti
, tad gal ne toj temoj rasau...
Musu vestuves rugpjucio gale - vieta ir baznycia ir ziedus jau kaip ir turim. Dabar didziausias galvos skausmas fotografas ir muzikantai. Ypac muzikantai, reiketu ne tradiciniu kaimo, o normaliu, kurie galetu ir pavesti svente, ir zaidimu paorganizuoti ir kalbetu angliskai, bus nemazai jaunimo is uzsienio. Gal kas turit pasiulymu ar rekomendaciju?
Buciau labai dekinga uz info.
as naujoke, dar nespejau su viskuo cia susipazinti

Musu vestuves rugpjucio gale - vieta ir baznycia ir ziedus jau kaip ir turim. Dabar didziausias galvos skausmas fotografas ir muzikantai. Ypac muzikantai, reiketu ne tradiciniu kaimo, o normaliu, kurie galetu ir pavesti svente, ir zaidimu paorganizuoti ir kalbetu angliskai, bus nemazai jaunimo is uzsienio. Gal kas turit pasiulymu ar rekomendaciju?
Buciau labai dekinga uz info.
QUOTE(spokutis @ 2006 03 14, 13:37)
Merginos, kodel man niekas nepadedate?
Ka girdejote apie Vestuviu organizavimo firmas Kaune?
Ka girdejote apie Vestuviu organizavimo firmas Kaune?
as nieko.. neaktualu
As tikrai negaliu niekuo padeti del vestuviu organizavimo, nes baliaus neorganizuoju (jo mes nedarysim)...Na tiesa, si bei ta tenka susiorganizuoti...Si menesi zadam ziedus susiveikt, bet pirmas dalykas, kuri susiorganizavom, buvo medaus menesio kelione - va del sito as jau esu rami

O ka esate girdeje apie Kaikariene,nes as apie ja tik laikrasti skaicius ir aisku tik is pacios grziausios puses

su vestuvemis tikra tragedija. Planuojam susituokt gal rugpjuti, gal rugsejo pradzioj...bet tik planuojam. O jus jau cia viska susipirke turit...
kazkas baisaus...nemaniau, kad planuot reikia jau nuo sausio
kazkas baisaus...nemaniau, kad planuot reikia jau nuo sausio

matai, taip iseinareikia, nes po to gali vietos negauti kur noretum ar dar ko nors
Sestadieni vaziuojam namo.... tai manasis ruosia kalba ... kaip reikes mano rankos prasyti...
oi bus grazu paziureti...
Nezinau ka jam patarti..

Nezinau ka jam patarti..