Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji planavimo darbai

Sveikutės. Su tais pačiais rupesčais ir aš prisijungiau. Mūsų vestuvės rugpjučio 5d. Planuot pradejom nuo vasario. Neturiu dar sukneles. Kaunietės, gal patarsit kurios nuomos Kaune geros?
Atsakyti
Labas,
as naujoke, dar nespejau su viskuo cia susipazinti blush2.gif, tad gal ne toj temoj rasau...
Musu vestuves rugpjucio gale - vieta ir baznycia ir ziedus jau kaip ir turim. Dabar didziausias galvos skausmas fotografas ir muzikantai. Ypac muzikantai, reiketu ne tradiciniu kaimo, o normaliu, kurie galetu ir pavesti svente, ir zaidimu paorganizuoti ir kalbetu angliskai, bus nemazai jaunimo is uzsienio. Gal kas turit pasiulymu ar rekomendaciju?
Buciau labai dekinga uz info.
Atsakyti
musu vestuves rugpjucio gale. suknele jau nusipirkau lapkricio men. mums per daug planuot nereiks nes vestuviu nedarysim
Atsakyti
Merginos, kodel man niekas nepadedate?
Ka girdejote apie Vestuviu organizavimo firmas Kaune?
Atsakyti
QUOTE(spokutis @ 2006 03 14, 13:37)
Merginos, kodel man niekas nepadedate?
Ka girdejote apie Vestuviu organizavimo firmas Kaune?

as nieko.. neaktualu
Atsakyti
As tikrai negaliu niekuo padeti del vestuviu organizavimo, nes baliaus neorganizuoju (jo mes nedarysim)...Na tiesa, si bei ta tenka susiorganizuoti...Si menesi zadam ziedus susiveikt, bet pirmas dalykas, kuri susiorganizavom, buvo medaus menesio kelione - va del sito as jau esu rami vacation1.gif
Atsakyti
as ieskau planuotojos ir nezinau i ka kreiptis firmu ir pavieniu asmenu yra be galo daug unsure.gif
bet i ka kreiptis ar i "Vijolina" ar pas Milda ar pas Lina ir taip toliau...
bijau pasitiketi bet kuo girdejau kaip buvo kalbama apie p.Kaikariene, bet man ji pasitikejimo nekelia...
Atsakyti

O ka esate girdeje apie Kaikariene,nes as apie ja tik laikrasti skaicius ir aisku tik is pacios grziausios puses g.gif
Atsakyti
Apie p. Kaikariene cia skaiciau graziu dalyku, taip pat spauda ja liaupsina (uzsakomieji straipsniai), na bet is kitos puses girdejau, kad reikia arba labai daug pinigu arba ji paklaus "O kuom jus idomus visuomenei?"
stai tiek
Atsakyti
su vestuvemis tikra tragedija. Planuojam susituokt gal rugpjuti, gal rugsejo pradzioj...bet tik planuojam. O jus jau cia viska susipirke turit...
kazkas baisaus...nemaniau, kad planuot reikia jau nuo sausio unsure.gif verysad.gif

Atsakyti
matai, taip iseinareikia, nes po to gali vietos negauti kur noretum ar dar ko nors
Atsakyti
Sestadieni vaziuojam namo.... tai manasis ruosia kalba ... kaip reikes mano rankos prasyti... 4u.gif oi bus grazu paziureti... biggrin.gif
Nezinau ka jam patarti..
Atsakyti