Gal kas zinot, kokia silumos varza sienai:
tinkas+keraminis blokelis+oro tarpas+putu polisterolas 5cm + klinkerine plyta
aciu labai
kokio storio blokelis ir oro tarpas? jauciu bus mazai.
QUOTE(ARCH . LT @ 2007 01 03, 18:03)
kokio storio blokelis ir oro tarpas? jauciu bus mazai.
aciu labai uz atsakyma

visa siena 400:
70klinkerine plyta
3 oro tarpas
10 polisterolas
200 roku keraminis blokelis
tinkas
Tai popieriuose taip, o realybeje siena 400, o kas viduje - negarantuoju

QUOTE(ARCH . LT @ 2006 11 23, 15:50)
niu,mamikės,negi tokiam geram zmogui sunku padeti,va as paveiksliukus keliu per si puslapi
http://imageshack.us/
ten spaudi,kur choose tada pasirenki norima paveiksleli,gerai butu,kad ne beproto dideli ten leidziama iki 1,5 megabaito,tada spaudi host it ir truputi palauki,tada atsidaro naujas lapas ir ten su daug visokiu zenklu pamatysi 9 eilutes,ties paskutinia uzrasyta Direct link to image tai reikia nukopijuoti ta eilute apibreztame langelyje ,ji trumpesne uz visas kitas. tada jau mamu forume atsidarai savo atsakymo laukeli ir spaudi IMG ir i ismesta lentele nukopijuoji ta eilute ir bac tavo paveiksliuka visos mato,sekmes

o uz tai ir as turiu klausimuka,gal galetum padeti rasti darbelio,noreciau daryti vizualizacijas ,gal zinai kam reikia tokiu darbininkeliu...
aciu uz atsakyma

QUOTE(ARCH . LT @ 2007 01 03, 20:10)
is bedos galima gyventi. jei butu 13 cm polio tai butu gerai, jei 15 butu idealu
o kazin, ar efektyvu butu gipso plokstem viduj issikalti

Lachesė o su kokiom programom dirbi? kokio lygio vizualizacijas gali padaryti? man reikia kazkur pabaltijo namu lygio. is kokio miesto esi? kiek noretum uz vieno gyv, namo vizual. parasyk man.
ji gipso plokstes silumos nepriduoda. o sildyti is vidaus nera gerai. jei gera sildyma isivesit gyventi bus gerai manau, kiek cia tos ziemos pas mus tera. 3 men
Papildyta:

Papildyta:
pavyko
aciu
ji gipso plokstes silumos nepriduoda. o sildyti is vidaus nera gerai. jei gera sildyma isivesit gyventi bus gerai manau, kiek cia tos ziemos pas mus tera. 3 men
Papildyta:

Papildyta:
pavyko

Lachesė o su kokiom programom dirbi? kokio lygio vizualizacijas gali padaryti? man reikia kazkur pabaltijo namu lygio. is kokio miesto esi? kiek noretum uz vieno gyv, namo vizual. parasyk man.
Mane taip pat domina tokie patys klausimai.
truputi vertetu pamazinti paveiksliuko ismiera
nes jau labai dickis cia isejo
bet ikelti ismokai
o del vizualizaciju parasiau i az
tiesa pamirsau parasyti,kad gyvenu vilniuje, bet tokius dalykus teko siusti ir i uzsieni,tai miestas,manau ne beda.

tiesa pamirsau parasyti,kad gyvenu vilniuje, bet tokius dalykus teko siusti ir i uzsieni,tai miestas,manau ne beda.
Gerb. ARCH.LT,
Labai noreciau paklausti, gal zinote kokio dydzio pruda galime issikasti, kad jam nereiketu projekto ar leidimo? Musu zemes sklypas yra rekreacineje zonoje (Kurtuvenu regioniniame parke). Esame 3 bendrasavininkai, tai nenorime prasyti ju sutikimo, kad sutaupytume laiko. Gal galima tureti nedideli pruda, kuriam nereikia leidimu? Is anksto dekoju

Labai noreciau paklausti, gal zinote kokio dydzio pruda galime issikasti, kad jam nereiketu projekto ar leidimo? Musu zemes sklypas yra rekreacineje zonoje (Kurtuvenu regioniniame parke). Esame 3 bendrasavininkai, tai nenorime prasyti ju sutikimo, kad sutaupytume laiko. Gal galima tureti nedideli pruda, kuriam nereikia leidimu? Is anksto dekoju

Ar teko susidurti su firmos Atchipelag paruostais projektais?
ar si firma patikima?
www.archipelag.lt
Gavau leidima statyti. Kokia turetu buti tolimesni mano zingsniai link namo statybu? Kada pradeti derinti darbus del kanalizacijos, elektros, duju pravedimo?
VNZ darbu eiliskumas.
Ar statybu kaina labai pakyla, del stogo sudetingumo?
Is anksto dekoju.
ar si firma patikima?
www.archipelag.lt
Gavau leidima statyti. Kokia turetu buti tolimesni mano zingsniai link namo statybu? Kada pradeti derinti darbus del kanalizacijos, elektros, duju pravedimo?
VNZ darbu eiliskumas.
Ar statybu kaina labai pakyla, del stogo sudetingumo?
Is anksto dekoju.