Įkraunama...
Įkraunama...

Architektas jusu paslaugoms

QUOTE(zapuke @ 2007 01 18, 20:24)
Architektas uz namo projekta uzsiprase 7500Lt, pagelbekit kokios kainos dabar eina?  bigsmile.gif

sveika,

mums tai namo projektas su suderinimu kainavo 6000, tai individualus 235 m2.
as skaitau kad tokia kaina labai normali, nes labai priklauso nuo kvardaturos ir tavo noru, bei sudetingumo projekto.
kitas dalykas ir nuo pacio architekto, nes mums dare kuris dirba individualiai, ne firmoje uzsideda pvm ir t.t

Atsakyti
sveiki smile.gif pas mane yra tokia situacija:turim vieno auksto medini nama.Noretume keltis i virsu,t.y. pasistatyt antra auksta.Kiek tai galetu kainuot?Apytiksliai.ir dar,turim antro auksto projekta,tvirtinta pries 10 metu.Turbut jis jau nebegalioja?Kur galima tvirtint projektus?
Didelis didelis mirksiukas.gif smile.gif aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 01 24, 13:47)
http://www.euronamas...ojektai_krokuva

o mums sitas patinka projektelis ar galetu profesionalas issakyti savo nuo mone, is anksto dekoju, beje mnsardoje turbut butu vienas vonios kambarys su dviemm iejimais is miegamojo ir koridoriaus  ax.gif

sveikutes, gilele gal gali pakomentuot musu pasirinkta projekta, zinai kai neturi apie tai supratimo atrodo labai fainas gal turetum kokiu pastebejimu, namas butu statomas uzmiesty aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Na, gal ir nieko smile.gif Bet man kazkaip baisoka su lenku architektais prasidet. Na, cia tik mano nuomone unsure.gif Bet girdejau apie viena nauja kartotiniu projektu paieskos portala www.namuplanai.lt kur lietuviu architektu darbai. smile.gif
Atsakyti
sveikutes, gilele gal gali pakomentuot musu pasirinkta projekta, zinai kai neturi apie tai supratimo atrodo labai fainas gal turetum kokiu pastebejimu, namas butu statomas uzmiesty aciu 

Pirmiausia reikėtų pamatyti sklypą, kad galėčiau pasakyti ar šitas namas jam tinka. Bet iš esmes kalbant apie išplanavimą, tai užkliuvo laiptinės vieta - kažkokia ji ten užspausta, užkišta už to garažo kampo. Vieno iš vaikų kambarių lubos bus aukštos, kitos žemos - gali susipešti mirksiukas.gif. Dar nerekomenduojama virš garažo daryti miegamųjų. Vienu atveju dėl fen shui, kitu - jei garažas šaltas - neracionalu.
Atsakyti
QUOTE(Gilelė @ 2007 01 25, 23:08)
Pirmiausia reikėtų pamatyti sklypą, kad galėčiau pasakyti ar šitas namas jam tinka. Bet iš esmes kalbant apie išplanavimą, tai užkliuvo laiptinės vieta - kažkokia ji ten užspausta, užkišta už to garažo kampo. Vieno iš vaikų kambarių lubos bus aukštos, kitos žemos - gali susipešti  mirksiukas.gif. Dar nerekomenduojama virš garažo daryti miegamųjų. Vienu atveju dėl fen shui, kitu - jei garažas šaltas - neracionalu.

labai aciu uz komentarus smile.gif , o jei garazas bus sildomas ar tai isprestu problemele, ir dar kur galetum perkelti laiptine.. o sklypas 18 a uzmiesty yra seni medziai yra liepu azuolas
Atsakyti
labai aciu uz komentarus  , o jei garazas bus sildomas ar tai isprestu problemele, ir dar kur galetum perkelti laiptine.. o sklypas 18 a uzmiesty yra seni medziai yra liepu azuolas

Niekur tos laiptinės jau nebeperkelsi - tiesog jei nelabai patinka projektas pasieškok kito arba dar geriau darykit individualų. Nieko gero iš tų stumdymų. Tai kad sklypas 18 a. ir liepos šalia - gerai, bet dar svarbiau žinoti sklypo orientaciją , privažiavimą ir pan.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilelė: 26 sausio 2007 - 10:12
QUOTE(Vilkaa @ 2007 01 24, 09:35)
ARCH.LT gal galetumete pakomentuoti ir mano projektuka  ax.gif http://www.pajegos.l.......tails&ID=42
vietoj sandeliuko 3 darytumem wc, o ieima is svetaines i pirti uzmuritumem ir padarytumem is lauko. ieima i virtuve is koridoriaus panaikintumem patraukdami skiriamaja sienele. O antram aukste sukeistumem vietom tevu miegamaji su vaiku kambariais, kad is tevu butu galima i balkona smile.gif
pakomentuokit please, statom pirma karta ir statom sau ir pardavinet nesiruosiam nes statome dideliame nuosavame sklype. Zodziu iki senatves  lotuliukas.gif

o mazdaug zinote,kiek jum viso sito nqamo pastatymas kainuotu.mes irgi norim kazka panasaus statytis,tai domina kiek mazdaug piingeliu reik?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2007 01 26, 13:17)
o mazdaug zinote,kiek jum viso sito nqamo pastatymas kainuotu.mes irgi norim kazka panasaus statytis,tai domina kiek mazdaug piingeliu reik?? blush2.gif

vot ir mus domina kiek pinigeliu reik, man isore namo labai grazi, bet kazka dar reik keisti su svetaine. Darysim individualu bet panasu i sita, o del kainos tai sunku skaiciuot, man atrodo cia labai individualiai, kaip rasi kaip susitarsi.
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2007 01 25, 18:26)
Laba
kažkada buvau įdėjusi namo projektuką, kai kūrėm...dabar lyg ir viskas - pabaiga  ax.gif ..ką manot? g.gif
iš išorės
user posted image
user posted image

1a.
1.laiptinė
2.garažas
3.biliardinė
4.svečių kambarys
5.koridorius
6.garažas
7.katilinė-skalbykla
user posted image

2a.
1.terasa
2.tambūras
3.koridorius
4.valgomasis
5.svetainė
6.virtuvė
7.koridorius
8.darbo kambarys
9.san.mazgas
user posted image

3a.
1.laiptinė
2vaiko kambarys
3rūbinė
4san mazgas
5tėvų miegamasis
6rūbinė
7.kambarys
user posted image

kaip manot?gilele patark... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip manot?gilele patark...  

nepyk, bet švelniai tariant nelabai ax.gif . gal kokioj Maljorkoj ir tiktų ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilelė: 26 sausio 2007 - 16:52
Tas namas, kurio pavadinimas ,,Krokuva" , būtų visai neblogas, jei ne tas garažas vidury namo. Nei šis, nei tas.
O to kito namo brežiniai man atrodo iš vis tragedija. Ir kaip jūs žadat tame name bendraut - telefonu? schmoll.gif Čia ne namas, o kažkoks viešbutis ar pilis. Jei šeimoj 20 žmonių, tai tada tinka. thumbup.gif
Atsakyti