QUOTE(Dario @ 2007 03 10, 07:20)
Merginos, ne ten ziurit i tuos laiptus. Ziurekit kur antro auksto aikstele isiena. Gi kampe. Neimanoma ten laiptai jei tai vieno auksto su mansarda namas. Toje aiksteleje stogas bus. Sliauzt nebent. Jei dvieju normaliu aukstu namas tai imanoma, bet tada jums reikes begales koridoriu, kambariai bus mazi. Beto antram aukste jei muras tai siena turi but daugiau maziau virs sienos, del apkrovu. Geriausiai kad laiptu aikstele IIa atsidurtu per vidury namo, ne kampe. Tada labiausiai sutaupoma vietos.
Namas vienslaitis. Ten kur slaitas aukstis prasides nuo 2.1 m, o toje vietoje kur aikstele aukstis pasieks kokius 2.3. Pas mus seimoje gigantu nera. Siaip tai gal galima tuos laiptus apsukti 180 laipsniu ir aikstele atsidurs prie kambario sienos.
Aisku del to ilgo koridoriaus tai tiesa, bet gavosi trys kambariai: du po 15 vadratu ir vienas 20, tai gal nera cia labai mazi

. Vonia virs 11.
O antro auksto isdestymas gavosi mazdaug toks:
Nes man visai nesinori tokio tipo laiptu.
O kai architektas papiese aikstele per vidury, tai gavosi, kad reikia dvieju atskiru kaminu ir priejimas prie vandens reikalingas dviejuose vietuose. Tai kam man tos nereikalingos papildomos islaidos
Man jau kantrybes neuztenka su tuo projektu...