Įkraunama...
Įkraunama...

Architektas jusu paslaugoms

Na situacija situacijai nelygi. Jei sklypą būtumėt pirkę kažkokiame naujama kvartaliuke tai su detaliuoju jokių prob- paprašai sklypų valdytojo ir paruošia kopiją, bet jei sakai, kad žemė kažkur kaimo vietoje išdalinta - tada šiuo atveju paskyrimo, nuosavybės atstatymo ar įsisgijimo dokumentas reikalingas ir topo nuotrauka. O tas architektas kartais nėra kokių 60-70 m amžiaus. Busiu žiaurus - prašom tokius į pensiją palydėti ir nekelti kvailų bangų.

Taip tas architektas tokio amziaus biggrin.gif Is kart atspejai thumbup.gif Tik va projekta labai gera turi, gal reik paiimti ta projekta ir pas kita architekta darytis derinimus g.gif
O as sita sklypa dabar pirkau is tokios bobutes, ta bobute sita sklypa pries 8 metus buvo pirkus is kitos bobutes... tai mano isigijimo dokumentas yra pirkimo-pardavimo sutartis ir priemimo - perdavimo aktas... Tai kaip suprantu man daugiau nieko isskyrus toponuotrauka ir nereikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2007 04 01, 10:30)
Na situacija situacijai nelygi. Jei sklypą būtumėt pirkę kažkokiame naujama kvartaliuke tai su detaliuoju jokių prob- paprašai sklypų valdytojo ir paruošia kopiją, bet jei sakai, kad žemė kažkur kaimo vietoje išdalinta - tada šiuo atveju paskyrimo, nuosavybės atstatymo ar įsisgijimo dokumentas reikalingas ir topo nuotrauka. O tas architektas kartais nėra kokių 60-70 m amžiaus. Busiu žiaurus - prašom tokius į pensiją palydėti ir nekelti kvailų bangų.
Taip tas architektas tokio amziaus biggrin.gif  Is kart atspejai  thumbup.gif  Tik va projekta labai gera turi, gal reik paiimti ta projekta ir pas kita architekta darytis derinimus g.gif
O as sita sklypa dabar pirkau is tokios bobutes, ta bobute sita sklypa pries 8 metus buvo pirkus is kitos bobutes... tai mano isigijimo dokumentas yra pirkimo-pardavimo sutartis ir priemimo - perdavimo aktas... Tai kaip suprantu man daugiau nieko isskyrus toponuotrauka ir nereikia... g.gif

Na taip, kur yra sklypas ?
Kuom ypatingas tas namo projektas ?
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti, ar tai tiesa ,kad bet koks pakeitimas lango pasalinimas ar sienos perstumumas yra registruojamas savivaldybeje? Arba jeigu noreciau kazkiek pakeisti stoga ax.gif
Nezinote, ar tai labai sudetinga procedura? Statybininkai rekomenduoja man daryti gana rimtus pakeitimus, bet aisku, kaip reikes nama pridavinet, tai teks paciai uz tai turbut atsakyti blink.gif
Ar tai sudetinga procedura? O gal buna architektu entuziastu, kas tai daro? biggrin.gif
Paima archipelago projekta, kuris buvo kazkiek pakramtytas vietiniu virtuozu ir isspjautas man su neuzbaigtais dokumentais blink.gif
Leidima gavau, namas statosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 02 balandžio 2007 - 08:42
QUOTE(ARCH . LT @ 2007 03 23, 17:05)

laba, maciau pradzioj domejotes vizualizaciju darymu... siaip pati dierbu arch.firmoj , bet kadangi ruosiuos vasaros gale iseit dekretiniu atostogu, visai padirbeciau tiesiog prie vizualizaciu... tik reikalas tame, kad as is kauno..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jujuka: 03 balandžio 2007 - 14:23
gal kas galite patarti ar leidimui statyti elektros projektas yra privalomas ar gali buti isimtys? Mums del elektros stringa visi popieriai...
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 04 13, 16:58)
gal kas galite patarti ar leidimui statyti elektros projektas yra privalomas ar gali buti isimtys? Mums del elektros stringa visi popieriai...

O kas stringa?kur projektas nereikalingas?turetu buti reikalingas,nes nezinte koki projekta turi "elektrikai",o isimtys tik tarp vyru ir moteru smile.gif .
Atsakyti
Na gal cia man kas pades? g.gif
Klaipėdos rajono visuomenės sveikatos centre neduoda teigiamos išvados projektui, nes valymo įrenginiui pažymėta 8m apsaugos zona, o ne 10m.
Pagal specialiasias žemės ir miško naudojimo sąlygas biologinio valymo įrenginiams iki 50m3 apsaugos zona 10m, o pagal STR 2,02,09-2005 1 priedą vietinei nuotekų valyklai zona 8m.
Kaip supratau Syminienei tai neimponuoja. Ji sako, kad turi būti 10m ir viskas. blink.gif
Tai kaip yra is tikruju. STR 2004 metu yra 10m, o 2005 metu jau 8m. Vieni kitiems priestarauja.
Atsakyti
Laba, suprantu, kad dabar darbu bumas, bet gal cia kas man pades g.gif . Nerandu architekto kas galetu padaryti namo rekonstruksijos projekta. Niekas nenori Klaipedoje apsiimti. Gal zinanciu yra kur dar kreiptis. Kiek teko kalbinti visi purto galvas. Sako neapsimoka. Turim stambesniu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuka @ 2007 04 03, 15:23)
laba, maciau pradzioj domejotes vizualizaciju darymu...  siaip pati dierbu arch.firmoj , bet kadangi ruosiuos vasaros gale iseit dekretiniu atostogu, visai padirbeciau tiesiog prie vizualizaciu... tik reikalas tame, kad as is kauno..

o kokios kainos butu? ax.gif
Atsakyti
Ar įmanoma (kas reikalinga) gamybinėse/administracinėse patalpose įrengti gyvenamasias, kai kituose aukštuose įsikūrusios įvairios komercinės/gamybinės firmos? (kalba apie loftus) Tikiuos pagalbos.
Atsakyti
Nezinau gal ka praleidau beskaitydama,gal jau buvo klausta,bet gal kas zino,kiek metru turi but gaisriniai praejimai,nes pries 2 metus mums architektas sake po 2.5,o dabar kita architekte sako po 5m,tai kaip cia yra nesuprantu,ar kas pasikeite,ar cia nuo ko priklauso.Nes va musu sklypas per ploti 17m,tai jei dar atmest po 5 tai isvis nieko nelieka beveik. unsure.gif
Atsakyti
S.O.S. Gal čia esama architektų - projektų vadovų, dirbančių Klp apskrityje, kurie galėtų pasirašyti projektą? būkit geri, atsiliepkit.
Atsakyti