Įkraunama...
Įkraunama...

Architektas jusu paslaugoms

QUOTE(caca26 @ 2007 06 21, 16:38)
Kuriam tu mieste?Topo nuotraukos kontaktus galėčiau atsiųsti.
Mums reikėjo
* toponuotraukos
*sąvado
*sb pirmininko leidimo statybai
Toliau viską tvarkė arch.
Toponuotrauką ir sąvadą tvarkėmės tuo pačiu metu.Toponuotrauka galioja 1 metus, bet pratęsia be problemų ir didelių pinigų. mirksiukas.gif
Beje, sklypo kampai-tai toponuotrauka, kiek suprantu.Nes mum nei kadastrinių, nei geodezinių ar dar kokių matavimų nereikėjo.

Alytuje
Atsakyti
[turi buti 3.5m nuo labiausiai atsikisusios statinio dalies, t.y. stogo krasto

Aš dar norėjau pasitikslinti dėl gaisrinių praėjimų. Tai kaip suprantu turi būti nuo stogo krašto iki kito statinio (tarkim tvoros) 3,5m? O jei namas jau pastatytas ir yra mažiau? Tai nepavyks jo priduoti? Ką tokiu atveju daryti?
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2007 06 22, 14:02)
[turi buti 3.5m nuo labiausiai atsikisusios statinio dalies, t.y. stogo krasto

Aš dar norėjau pasitikslinti dėl gaisrinių praėjimų. Tai kaip suprantu turi būti nuo stogo krašto iki kito statinio (tarkim tvoros) 3,5m? O jei namas jau pastatytas ir yra mažiau? Tai nepavyks jo priduoti? Ką tokiu atveju daryti?

tai turit nelegalu statini? gali ir nepavykti priduoti, jei neatitinka reikalavimu.
Atsakyti
sveiki, kas galit atsakyti man zaliai. norim statytis nama(po tecio mirties)tai sklaidau turimus dokumentus.cia tarp dokumentu radau toki:-"brezinio pvadinimas- topografinis planas". ar tai ir yra toponuotrauka. jei taip ar yra galiojimo laikas? isduota pernai.
Atsakyti
QUOTE(aleja @ 2007 07 01, 09:55)
sveiki, kas galit atsakyti man zaliai. norim statytis nama(po tecio mirties)tai sklaidau turimus dokumentus.cia tarp dokumentu radau toki:-"brezinio pvadinimas- topografinis planas". ar tai ir yra toponuotrauka. jei taip ar yra galiojimo laikas? isduota pernai.

galioja metus, tai kol ateis laikas gauti leidima statybai, reikes nauja daryti. bet naudoti projektuojant nama ir kt. tai niekas netrukdo.
Atsakyti
aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(kobrumotina @ 2007 07 01, 10:23)
galioja metus, tai kol ateis laikas gauti leidima statybai, reikes nauja daryti. bet naudoti projektuojant nama ir kt. tai niekas netrukdo.

tie, kur daro toponuotraukas mum sakė, kad jei per metus nespėsim, nereikės naujos darytis, pratęs ta pačią. g.gif
Atsakyti
Labai prasau patarimo, nes visai pasimeciau, visi skirtingai aiskina...skambinau ir i savivaldybe, bet tikslaus atsakimo negavau sad.gif
Zodziu, tokia situacija.........perkam sklypa ir norim jame satatyti rastini vasarnami apie 40-50 m.kv. Tie rastiniai namai parduodami jau gatavi...............tai toks klausimas / ar mums reikia darytis to namuko projekta ir kiek mazdaug tai kainuotu?? dar zinau reikia geodeziniu matavimu, topo nuotraukos, sodo bendryjos pirmininko sutikimo.........o paskui su tais popieriukais keliauji i savivaldybe ir ten turi kazkaip patvirtinti ar patikrinti viska ir tada jau gali statyti ta namuka(cia taip is savivaldybes paaiskino kai skambinau) gal kas zino ar ilgai viskas tai uztrunka?? Aciu smile.gif
Atsakyti
Laila, manau rąstinio namuko gamintojai prie jo parduos kartu ir projektą. Derinimams savivaldybėje dauguma namų gamintojų irgi siūlo savo architektų paslaugas, arba gali pasisamdyt bet kurį kitą šiam reikalui, pačiai popierizmą tvarkyt, nors ir turi projektą - vargas vargelis doh.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, o kokiomis programomis dirbti pageidaujama, norint užsiimti vizualizacija? Prašau nukreipkit iškart teisinga linkme, nes labai norėčiau dirbti tokį darbą. Šiaip dirbu šiektiek 3dsmax'u. Tai galvoju ar man ant jo išsiprofinti ar geriau iškart kažkurią kitą programą studijuoti???
Atsakyti
as manau 3dsmax yra universalus ir jei turi pradmenis "profinkis" ant jo jei zadi rimtai vizulkes daryt, dar naudoja maya (gal teisingai uzrasiau)
siaip yra begale sudprogramiu (pardon) daryt greitom vizulkem, bet tas jei gyvenime kada prireiks perkasi per savaite ar kelias smile.gif jos dazniausiai paprastos
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 07 04, 08:10)
as manau 3dsmax yra universalus ir jei turi pradmenis "profinkis" ant jo jei zadi rimtai vizulkes daryt, dar naudoja maya (gal teisingai uzrasiau)
siaip yra begale sudprogramiu (pardon) daryt greitom vizulkem, bet tas jei gyvenime kada prireiks perkasi per savaite ar kelias smile.gif jos dazniausiai paprastos

Ačiū drinks_cheers.gif Vat man ir buvo įdomu. O kažin visokie autocad'ai, šiek tiek žiūrinėjau, bet man ten labiau brėžiniams pasirodė tinkamas daryti???
Atsakyti