Sveikos mamytes ir teveliai
Gal ne sioje temoje reiketu prisistatineti, bet esu naujoke siame puslapyje, naujoke besilaukianciuju tarpe (cia norejau idet smaila mojuojanti jum visiem ranka, bet neradau)
O i sita tema rasau, nes pati esu architekte (Vilniuje). Galite drasiai kreiptis skubiais ar neskubiais architekturiniais klausimais - Diana 869975682.
Paatvirausiu. Daznas pamates mano smulkuma apsigauna galvodamas, kad esu mazai ismananti studente. Na, taip ir atrodau

. Bet drasiai papriestarausiu - patirites semiuosi is daug vyresnio Projektu Vadovo su kuriuo dirbu (pati esu vienas zingsnis nuo atestavimosi, todel derinimus daro jis), tai projektuojam mes iskart numatydami visus konstrukcinius mazgus, o ne tik grazius isplanavimus, kokius randate internete. Dirbam ir su kulturos vertybemis (senamiestis, dvarai, baznycios, rekonstrukcijos). Vardo nesivaikom ir zurnaluose nesiafishuojam, buvusiu uzsakovu rekomendacijos pacios naujus uzsakovus atveda.
Kainos siuo metu labai suivairejusios, kartais tokiu mazu isgirstam, kokiu net ~2003m nesu girdejus. Kiekvienas atvejis, kiekvienas uzsakovas yra skirtingas, todel norint isgirst konkrecia projektavimo suma reikia gyvai sneketis susibegus, rodant kokius dokumentus jau turit, kokiu dar reikes,- gyvas pokalbis daug geriau nei emailai - juk norite labiau pazinti zmogu, kuris projektuos su jumis ir JUMS, susitikt teks ne viena karta, bendraut statybu metu, - tai uztrunka... Projektavimas tai ne tik sausas breziniu suderinimas, bet visa psichologija, abipusis bendravimas.