Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotoliniai kursai

o koki psl jus atsidarinejat ? parasykite. As norejau i administratores. Pirma sake, kad kaina 250 lt. uz 80 akademiniu val.tai iseina du menesiai. O kai daugiau pradejau dometis, tai parase, kad savarankiskai mokytis negalima tik su kuratoriu t.y. su destutojos pagalba. Paklausiau dar ar galesiu kai savarankiskai mokysiuos, bendrauti su kitais studentais pavadinkim taip. Tai ji man parase: sunku numatyti, nes tuo paciu laiku gal nesimokysi kiti. Nu zodziu, kad kaina isaugo tai as dar galvoju ir gal paieskosiu kitur.
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 10 18, 15:37)
o koki psl jus atsidarinejat ? parasykite. As norejau i administratores. Pirma sake, kad kaina 250 lt. uz 80 akademiniu val.tai iseina du menesiai. O kai daugiau pradejau dometis, tai parase, kad savarankiskai mokytis negalima tik su kuratoriu t.y. su destutojos pagalba. Paklausiau dar ar galesiu kai savarankiskai mokysiuos, bendrauti su kitais studentais pavadinkim taip. Tai ji man parase: sunku numatyti, nes tuo paciu laiku gal nesimokysi kiti. Nu zodziu, kad kaina isaugo tai as dar galvoju ir gal paieskosiu kitur.

as domejausi www.nmkursai.lt o tu kokiam puslapi ieskojai,gal adr koki nors atradai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniuliuxas150: 18 spalio 2006 - 15:48
nezinau kaip jum ,bet man kuo toliau skaitau ir domiuosi isuo dalyku,tuo labiau atrodo kad cia apgaule.nes kur ieskojau per google tai visi nuotoliniai kursai yra skirti tik destytojam.o gal as ka ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
labas visoms, man taip pat nmkursai.lt neatsidaro, siandien bandziau. As landzioju po www.darborinka.lt, mano galva geras psl. Panarsykite visko ten yra. Sekmes
O kas liecia nuot.mokym.kursu tai nezinau. Dar galvosiu.
Atsakyti
O aš jei mokyčiaus tai rinkčiaus va šiuos kursus Nuotolinis mokymas Bent jau vokiečių k. medžiaga pradedantiesiems man labai patiko thumbup.gif O ir kursai jau daug metų gyvuoja, su patirtim kaip sakant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2006 10 19, 09:00)
O aš jei mokyčiaus tai rinkčiaus va šiuos kursus Nuotolinis mokymas Bent jau vokiečių k. medžiaga pradedantiesiems man labai patiko thumbup.gif O ir kursai jau daug metų gyvuoja, su patirtim kaip sakant smile.gif

Teko girdeti, kad knygelese yra daug klaidu - na, bent jau taip buvo pries kelis metus. Tai girdejau is pacios ju kursu destytojos g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

tikrai nera cia jokios apgaules, kursus vykdo klaipedos darbo rinkos mokymo centras, ju svetaine www.klaipedosdrmc.lt ten rasite nuorodele i nmkursu svetaine

Norint mokytis su jumis bus sudaryta mokymosi sutartis ir pan........

Atsakyti
O gal kuri nors is jusu susidomejot www.nmkursai.lt siulomais rastvedybos kursais? Man truputi neaisku, ar po ju ismoksi pakankamai, ar galesi rasyti isakymus, prasymus ir kitokius popierius, ar tenai tik aukstos materijos, kuriu nepritaikysi praktikoje? g.gif Kazin jei pateiktum jiems uzklausa, ar atsiustu detalia mokymo programa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 21 spalio 2006 - 00:47
QUOTE(Atlantida @ 2006 10 21, 01:43)
O gal kuri nors is jusu susidomejot www.nmkursai.lt siulomais rastvedybos kursais? Man truputi neaisku, ar po ju ismoksi pakankamai, ar galesi rasyti isakymus, prasymus ir kitokius popierius, ar tenai tik aukstos materijos, kuriu nepritaikysi praktikoje?  g.gif Kazin jei pateiktum jiems uzklausa, ar atsiustu detalia mokymo programa?

]www.klaipedosdrmc.lt[cia ieik ir duok uzklausa, tai jie tau parasys e-maila. As tai susidomejau tais kursais, tai parase man e-maila ir ne viena parase. Norejau mokytis savarankiskai rastvedybos, kaina 250 lt. bet po to pasake, kad yra rastvedyboje naujienu ivairiu, tai tik su destytoja mokytis, nes tipo pati nelabai ka suprasi, aisku ir kaina 320 lt. uz 80 akademiniu val.t.y.iseina 2 men.
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 10 21, 10:15)
]www.klaipedosdrmc.lt[cia ieik ir duok uzklausa, tai jie tau parasys e-maila. As tai susidomejau tais kursais, tai parase man e-maila ir ne viena parase. Norejau mokytis savarankiskai rastvedybos, kaina 250 lt. bet po to pasake, kad yra rastvedyboje naujienu ivairiu, tai tik su destytoja mokytis, nes tipo pati nelabai ka suprasi, aisku ir kaina 320 lt. uz 80 akademiniu val.t.y.iseina 2 men.

Na, jo kai tokia kaina, reikia gerai pagalvoti. g.gif O gal tu turi dar koki kita varianta, kur butu galima mokytis tos rastvedybos?
Atsakyti
[quote=Atlantida,2006 10 21, 14:47]
Na, jo kai tokia kaina, reikia gerai pagalvoti. g.gif O gal tu turi dar koki kita varianta, kur butu galima mokytis tos rastvedybos?
[/quo

Kaina tai didoka. Galvoju visokiu variantu su tais kursais, o issimokyti tai noriu, net ir reikia. Galvoju dar stoti i birza, tik nezinau ar bus tie kursai dar siemet, kadangi jau administratores jau buvo atrodo dveji,o gal net treji. Na jei birzoj nebus, tada uz pinigus belieka, nes man po Nauju metu darbas svieciasi.
Atsakyti
Sekmes, rakta. Jei ka suzinosi apie nuotolinius rastvedybos kursus (pigesnius) - pranesk. smile.gif
Atsakyti