Gali nejungti eMule, jei interneto tiekejas yra uzdraudesp2p programu naudojima Pvz, dabar initas duoda geru greiciu pigesni plana, bet p2p programos neveikia Todel likom prie sh...ino greicio, kad tik gautumem kokia nors svieziena, kaip filmai, programos ir pan
Kas man tundrai galėtų paaiškinti, kaip iš eMule persirašyti į kompą atsiųstas dainas. Perklausyti galiu, o perkelt nemoku. Ir dar, iš kur galima parsisiųsti patikimą pop-ups blocker'į? Negyvai užkniso tos reklamo (čia jau po bandymų su Kazaa )
Tai ,kad ju nereikia perrasinet . Kai parsisiuntei eMule turejai nurodyt faila kur paklius visa parsiusta info , pvz as susikuriau Dokumentuose "eMule Failai" , atsidarau ir klausau (per VINAMP'a)
Kai dievas uždaro duris , kažkur kitur jis atveria langa
Kas man tundrai galėtų paaiškinti, kaip iš eMule persirašyti į kompą atsiųstas dainas. Perklausyti galiu, o perkelt nemoku. Ir dar, iš kur galima parsisiųsti patikimą pop-ups blocker'į? Negyvai užkniso tos reklamo (čia jau po bandymų su Kazaa )
Nueik į "Nustatymai", ten į "Katalogai", o tada jau rasi "Įeinantys failai". Nukreipk kur nori. Kai jau atsiųs, ten ir ieškok.
Man Emule neveikia, visi serveriai numire Sarasas atnaujinamas su lig kiekvienu nauju prisijungimu, o serveriu gyvu nera Isinstaliavau as savo Emule....GAILA
Tik aš žinau savo istorija. Tik aš galiu save teisti, kritikuoti,ir sau pasiploti.
Aš kažką darau ne taip. Kai tik noriu paleisti e-mule, vel iš naujo praso niko ir visi nustatymai dingę. Skaičiau ir pagalbos puslapį, bet nieko neradau. Ir dar, ką reiškia "Bus kruopsčiau tikrinama ar jūs turite Žemą ID"? Serverius irgi kaskart įdedu, kodėl sąrašo neatsimena?
Man Emule neveikia, visi serveriai numire Sarasas atnaujinamas su lig kiekvienu nauju prisijungimu, o serveriu gyvu nera Isinstaliavau as savo Emule....GAILA
Bandei įkelti serverių sąrašą iš "eMUle help'as.htm"? man pats irgi neprisijungia ir sąrašo neturi, kol neatkeliu. Čia kažko nesutvarkaiu iki galo, tik nežinau ko.