Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

Sveikos merginos mirksiukas.gif

Susieskojau sita temele, nes vakar maniskis uzsimine, kad noretu ir privacios dviejuzmoniu sventes tik su liudininkais, ir paklause, ka as apie tai manau. Ir mano nustebimui (visada svajojau apie dideles vestuves) patiko jo ideja ax.gif

Labai patiko Merguzeles komentarai ir labai noreciau paziureti jos sventes nuotraukas, tik kad jau nebeaktyvi ta nuoroda doh.gif

jei Merguzele dar dalyvauja cia, ar butu galima paprasyti parodyti nuotraukeles? 4u.gif

Buciau be galo dekinga

beje, mes tuoksimes irgi Jav..
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2006 09 22, 02:52)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif

Susieskojau sita temele, nes vakar maniskis uzsimine, kad noretu ir privacios dviejuzmoniu sventes tik su liudininkais, ir paklause, ka as apie tai manau. Ir mano nustebimui (visada svajojau apie dideles vestuves) patiko jo ideja  ax.gif

Labai patiko Merguzeles komentarai ir labai noreciau paziureti jos sventes nuotraukas, tik kad jau nebeaktyvi ta nuoroda  doh.gif

jei Merguzele dar dalyvauja cia, ar butu galima paprasyti parodyti nuotraukeles?  4u.gif

Buciau be galo dekinga

Nusiunčiau tau slaptažodį į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Man patiktu ne slaptos, o spontaniskos vedybos.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2006 09 22, 09:52)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif

Susieskojau sita temele, nes vakar maniskis uzsimine, kad noretu ir privacios dviejuzmoniu sventes tik su liudininkais, ir paklause, ka as apie tai manau. Ir mano nustebimui (visada svajojau apie dideles vestuves) patiko jo ideja  ax.gif

Labai patiko Merguzeles komentarai ir labai noreciau paziureti jos sventes nuotraukas, tik kad jau nebeaktyvi ta nuoroda  doh.gif

jei Merguzele dar dalyvauja cia, ar butu galima paprasyti parodyti nuotraukeles?  4u.gif

Buciau be galo dekinga

Vuau, tai jau nebeplanuosit dideles sventes?Ar bus ir maza, ir didele kip pas mus??
Atsakyti
Mūsų vestuvės nebuvo slaptos, bet mano ir brangiausiojo tėvai būtų su malonumu jas nutylėję arba pranešę giminėm jau gerokai post factum, nes mes darėm vestuves tik su pačiais pačiais artimiausiais žmonėm, su kuriais nuolat palaikom ryšį. Taigi nebuvo vieną kartą gyvenime matytų tetulių. Užtai mūsų mamos, kaip susitarę, paplonintais balsais nepakviestiesiems į telefo ragelį suokė, "kad oi nieko nebus, nieko nedarom...Data? Kad dar nežinom tiksliai, kada" (nors vestuvės už poros savaičių). biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 09 19, 11:49)
sveikos panelės, gal kuri turėjot"slaptas vestuves". tiksliau tokias tik su vyru ir liudininkais, niekam nepranešus. arba pranešus visiems tik dieną prieš? labai reik jūsų nuomonės apie tai.

Pas mus panašiai buvo. Mes nekenčiam visokių tradicinių balių-vestuvių. Kadangi giminių daug ir dauguma mėgsta pabaliavot, nutarėme niekam nesakyti. Jeigu niekas nežinos, po to nebus jokių minčių - aniems pasakė, o mums ne. Kadangi žinojom, kad tėvai gali bandyti organizuoti balių, nesakėme ir tėvams. Galiu pasakyti, kad nei kiek nesigailiu, kad buvo būtent taip. Ir žinau, kad dėl to nesigailėsiu. Tiesiog kiekvienam žmogui svarbūs konkretūs dalykai. Todėl manau, kad neverta aiškinti, kaip tai blogai ar gerai. Man asmeniškai tokios vestuvės patiko, kadangi man vestuvės - dviejų žmonių sąjunga Dievo akivaizdoje... O jeigu po vestuvių atsiranda nepatenkintų, vadinasi, jiems visiškai nesvarbi tų dviejų žmonių laimė, jie tik pergyvena, kad praleido balių.
Atsakyti
Pirmiausia bus maza, na ir kaip bus galimybe LT didesne:)

Tik laiko klausimas del antros:)

ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Merguzele @ 2006 09 22, 16:58)
Nusiunčiau tau slaptažodį į AŽ  4u.gif

Aciu labai, gavau ir paziurejau, savo komentara nusiunciau irgi tau i az, tikiuosi gavai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karietaite @ 2006 02 27, 18:41)
Mes ir panasiai galvojame - kas nori tas i baznycia tegul ir eina, tuo labiau, kad bus misios ir niekam nedrausim  ax.gif O po misiu norejome irgi daryti 'mini staliuka', bet poto kazkaip nusprendem, kad rizikinga vien del oro - jei lis, tai ..... viskas...  doh.gif Tai musu dabartinis variantas toks, kad visgi nuomosim sodyba, esancia netoli baznycios - tereikia tik nusileisti kalniuku ir ten ezerelis su sodyba. Ir sodyboje bus fursetas. Tik tiek, kad nuoma sodybos vis vien gaunasi visam vakarui, tai gali taip iseiti, kad tarkim iki 22val ir neissivazines zmones, o gal ir issivazines ir liks tik artimiausi iki vidurnakcio. Sunku ka ir numatyti.
Bet musu toks planelis, kad reikia stogo, na poto taip jau iseina, kad zmones belsis taip toli, atsedes misiose ir nekas butu paleisti namo visus taip jau visai be nieko. Todel dar is vakaro ir aparatura suvesim, kad fone grotu...bus galima, jei oras leis, ir pasiplaukioti po ezereli. Ir aisku visi su savo transportu atvaziuoja/isvaziuoja, taigi alkoholiniu gerimu bus min ir galybes skaniu sulciu  thumbup.gif
Zodziu idomu, kaip viskas pavyks smile.gif
Papildyta:
Tik man labai idomu, kaip jus rengsites per vestuves, kai jos bus labai mazos ?  As labai noreciau, ka nors paprasto pasisiuti, bet visi labai atkalbineja, kad perdaug rizikinga, o perkant tai gali pasimatuoti ir iskarto matyti tinka ar ne, siunant - niekad nesi tikras del galinio rezultato. Bet as labai abejoju, kad rasiu pirkti ka nors tinkamo  verysad.gif

Karietaite, sauni tavoji ideja, bravo.
Gal galetum pasakyti, kur yra ta vieta, kur ir baznytele, ir sodyba salia. Gal Paluseje kartais?
Atsakyti
QUOTE(xdove @ 2006 01 15, 00:37)
...Mes ir nusprendem susituokti dviese. Tai kaip tarem, taip padarem. Kaip tik tuo metu buvom JAV, tai nuskridom i Las Vegasa ir ten be jokiu problemu galima tai padaryti. Vestuves buvo laaabai neiprastos. Tiesiog uzsisakem limuzina ir nuvaziave prie kopliteles prie langelio i drive thru, net neislpe is masinos susituokem...

La ne mano svajone,bet uztai vestuves thumbup.gif thumbup.gif va tokiu ir noreciau,tik aisku dar noreciau is masinos islipus susituokti mirksiukas.gif nu bet scenarijus labai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano geriausia drauge nusprende i savo vestuves pakviesti tik artimiausius zmones: mamas ir tevelius. Buvo dar liudininkai ir viskas schmoll.gif . Ziurejau jos kasete tai man nepatiko schmoll.gif unsure.gif , o isleido tiek pat pinigu kiek ir per normalias vestuves. Nebutina visa gimine kviesti ir visus pazystamus, draugus su kurias daznai bendraujate... Tai va buvo uzsakytas fotografas, filmuotojas, muzikantas, masinos ir svente vyko restorane. Buvo aisku graziu vaizdeliu (nuotrauku ir idomiu vaizdeliu juostoje). Tai man tokiu vestuviu nereikia... Noriu su pamergem ir pabroliais, pirsliais ir kt. vestuvine amunicija mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 10 06, 09:19)
Mano geriausia drauge nusprende i savo vestuves pakviesti tik artimiausius zmones: mamas ir tevelius. Buvo dar liudininkai ir viskas schmoll.gif . Ziurejau jos kasete tai man nepatiko schmoll.gif  unsure.gif , o isleido tiek pat pinigu kiek ir per normalias vestuves. Nebutina visa gimine kviesti ir visus pazystamus, draugus su kurias daznai bendraujate... Tai va buvo uzsakytas fotografas, filmuotojas, muzikantas, masinos ir svente vyko restorane. Buvo aisku graziu vaizdeliu (nuotrauku ir idomiu vaizdeliu juostoje). Tai man tokiu vestuviu nereikia... Noriu su pamergem ir pabroliais, pirsliais ir kt. vestuvine amunicija mirksiukas.gif  4u.gif

nu gi ne tavo vestuves buvo,tai ir negalejo butent tau viskas patikti.kiekvienas yra individualybe.kas vienam atrodo tinkama kitam visai nepriimtina.viena svajoja iki isprotejimo apsivilkti balta suknele,ar iskelti puota kaip spektakli su visais rezisieriais lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kitam visai to nereikia....daug cia galima prirasyti...tiesiog man pasipuikavimo ir spektakliu tikrai nereikia,kad girti sveciai linguotu prie stalo,ir visa savaitgali diena nakti rekautu...brrr....cia kiekvienam kitaip atrodo,kiekvienas to ir siekia ko svajoja....

Atsakyti
niu, žinokit man tai labai nepatinka vestuvės tik dviese. šiaip ar taip tai šventė. pirmąkart "tekėjau" be jokių suknelių, be jokių balių , netgi be liudininkų (pagal tada galiojusį CK jų nereikėjo), tai dabar ir rašau "tekėjau" kabutėse. net nuotraukų neturiu pirmų vestuvių, nes rotušės fotografas sugadino...
o antros buvo tikros - su balta suknele, su bažnyčia, etc. tai savo vaikui tikrai patarsiu kelti vestuves, kad ir kuklesnes, bet tikras.
nors antrosios nebuvo visiškai tradicinės - nenešė manęs per tiltus (šiaip tiltas jungia šį ir aną pasaulį), nekorėm piršlio, nes mūsų liudininkai už mus jaunesni buvo, nebuvo pulko, o kartu su visu jaunimu pasitrankėm po apylinkes.
Atsakyti