Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 09 04, 17:04)
Nu persiprašau, bet mūsų vestuvių "balius" buvo tikrai pirmas ir manau, kad ko gero paskutinis TOKS mūsų gyvenime. Aišku tenka sudalyvauti panašaus stiliaus draugų vestuvėse, bet tai jau visai kas kita.

Manau, kad svarbiausia ne pats balius. Kai ateina TA diena, nesvarbu, ar bus didelis balius, ar vestuvės tik dviems, tai bus vienintelė ir nepakartojama TOKIA diena. Ir prisiminimų šiltumas, malonumas nepriklauso nuo to, kiek žmonių ten dalyvavo, bet priklauso nuo to, ar TA diena buvo tokia, kokios noprėjai, net jei svajonėse buvo šventė tik dviems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 04 rugsėjo 2007 - 19:28
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 09 04, 17:04)
Nu persiprašau, bet mūsų vestuvių "balius" buvo tikrai pirmas ir manau, kad ko gero paskutinis TOKS mūsų gyvenime. Aišku tenka sudalyvauti panašaus stiliaus draugų vestuvėse, bet tai jau visai kas kita.

Vestuvės galbūt pirmą ir paskutinį kartą, bet balius... Na, jei vestuvių balius toks ypatingas, tai kodėl manai, kad vestuvių kelionė ar piknikas EILINIS? Tuokiamasi dėl savęs ir šventę daromės dėl savęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 09 03, 22:55)
Nugis mano sesuo su vyru nusprende bažnyčioje tuoktis tik su liudininkais, be jokių tėvų ir pan., civilinė santuoka jau buvo prieš metus ,mes su jos vyro tėvais susiorganizavom ir nulėkėm pasveikinti, va tada jie abu susigraudino, nes nuvykę ir pasijautę ten vieni kaip pirštas suprato padarę klaidą, ir net šiandien prisimena, kad mus isvysti jiems buvo didžiausia dovana 4u.gif

matyt zmones neiprate prie intymiu svenciu, nerandu jokio ito paaiskinimo,kodel jie taip pasijuto, patys pasirinke tokias vestuves
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 09 05, 08:45)
Vestuvės galbūt pirmą ir paskutinį kartą, bet balius... Na, jei vestuvių balius toks ypatingas, tai kodėl manai, kad vestuvių kelionė ar piknikas EILINIS? Tuokiamasi dėl savęs ir šventę daromės dėl savęs  wub.gif

Kartais žmonės darosi tą "balių" dėl giminių, o ne dėl savęs, todėl ir jaučia jam "alergiją".

Piknikas ar kelionė ir yra piknikas ar kelionė, kad ir kokie ypatingi jie bebūtų, o šventė, jei tinkamai organizuota, yra būtent tai progai, kuri jau niekad nebepasikartos.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 09 05, 22:28)
Kartais žmonės darosi tą "balių" dėl giminių, o ne dėl savęs, todėl ir jaučia jam "alergiją".

Piknikas ar kelionė ir yra piknikas ar kelionė, kad ir kokie ypatingi jie bebūtų, o šventė, jei tinkamai organizuota, yra būtent tai progai, kuri jau niekad nebepasikartos.

Balius ir lieka balium, tuo labiau jei tik prieš gimines pasirodyti... doh.gif
Piknikas ir kelionė irgi yra būtent tai progai, kuri jau niekad nepasikartos. Nesuprantu, kodėl toks pasirinkimas jau eilinis, nieko nevertas, nešventiškas?
Atsakyti
Aš nelabai suprantu vestuvių puotos išaukštinimo g.gif Vaikelio gimimas mano akimis- didesnė šventė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 09 06, 08:37)
Balius ir lieka balium, tuo labiau jei tik prieš gimines pasirodyti...  doh.gif
Piknikas ir kelionė irgi yra būtent tai progai, kuri jau niekad nepasikartos. Nesuprantu, kodėl toks pasirinkimas jau eilinis, nieko nevertas, nešventiškas?

Tiesiog į kelionę galima ir per medaus mėnesį išvažiuoti - tai savotiškas priedas, bet ne pagrindinis dalykas.

Aš nesu kategoriškai už "balių" (ką jau ir minėjau), bet tikrai prieš tokią, pavadinkime, aroganciją, kad tai vien mūsų šventė, o visi kiti eikit nuo mūsų galvų.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 09 06, 20:15)
Tiesiog į kelionę galima ir per medaus mėnesį išvažiuoti - tai savotiškas priedas, bet ne pagrindinis dalykas.

Aš nesu kategoriškai už "balių" (ką jau ir minėjau), bet tikrai prieš tokią, pavadinkime, aroganciją, kad tai vien mūsų šventė, o visi kiti eikit nuo mūsų galvų.

Balių galima bet kada bet kokia proga pasidaryti. Kodėl jis - pagrindinis vestuvių dalykas? Atseit nėra baliaus, nėra prieš ką pasipuokuoti, prieš ką pasirodyti, tai jau viskas - nėra nei džiaugsmo, nei šventės, nei nuostabių prisiminimų. Nesąmonė schmoll.gif

Vestuvės - tik jaunųjų šventė. Jie renkasi kaip ją praleisti, su kuom dalintis wub.gif
Atsakyti
O aš būsiu būtent su pūsta prabangia vestuvine suknele bigsmile.gif Nors būsim tik keturiese (2 liūdininkai ir mes). Man svarbu pačiai pasijusti kaip princesei, mylimąjį apakinti ir padaryti nerealias nuotraukas, štai kam ta suknelė biggrin.gif

Aš jau tekėjau vieną kartą slaptai, tad žianu, kas tai per jausmas, asmeniškai man ir mano vyrui tikrai nepristigo tų giminių schmoll.gif Na, kai nekokie santykaii su tais giminiais, tai tikrai tokią dieną nesinori matyti sau nemalonių žmonių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 29, 20:10)
Tiesiog manau, kad jei vestuvės slaptos, tai ir rūbai savaime paprastesni. Jei balius su šimtu svečių, nuotakos suknelė turi išsiskirti minioje, bet kam to reikia, jei nueini tuoktis tarkime tik su liudininkais ir iškart po ceremonijos čiumpi už lagaminų arba su naujutėlaičiu vyru romantiškai pavakarieniauji, tikrai nesuprantu. Eiti kažkur švęsti tarp nepažįstamų žmonių manyčiau irgi neitin logiška, jei jau pasirinkai vestuves DVIESE.

doh.gif Kas čia dabar? Atseit jei tave mato šimtas žmonių, tai jau savaime jautiesi graži ir laiminga? O jei mato tik mylinčios brangiausio žmogeliuko akys - tai nereikia nei suknelės, nei grožio? Per savo vestuves visos nori pasijusti princesėmis, ypatingai gražiomis ir laimingomis. Svečių kiekis tam įtakos neturi. Svarbiausios akimirkos visgi yra jaunųjų akyse thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 09 07, 09:05)
doh.gif Kas čia dabar? Atseit jei tave mato šimtas žmonių, tai jau savaime jautiesi graži ir laiminga? O jei mato tik mylinčios brangiausio žmogeliuko akys - tai nereikia nei suknelės, nei grožio? Per savo vestuves visos nori pasijusti princesėmis, ypatingai gražiomis ir laimingomis. Svečių kiekis tam įtakos neturi. Svarbiausios akimirkos visgi yra jaunųjų akyse  thumbup.gif

Mylinčioms brangiausiojo akims tikrai nėra didelio skirtumo, ar mylimoji su dešimtis tūkstančių kainuojančia suknele, ar su pirkta eilinėje parduotuvėje per finalinį išpardavimą. Juk ne suknelę veda.
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2007 09 07, 08:29)
Balių galima bet kada bet kokia proga pasidaryti. Kodėl jis - pagrindinis vestuvių dalykas? Atseit nėra baliaus, nėra prieš ką pasipuokuoti, prieš ką pasirodyti, tai jau viskas - nėra nei džiaugsmo, nei šventės, nei nuostabių prisiminimų. Nesąmonė  schmoll.gif

Vestuvės - tik jaunųjų šventė. Jie renkasi kaip ją praleisti, su kuom dalintis  wub.gif

Lygiai taip pat galėčiau paklausti - jei nerengi gimtadienio "baliaus", tai nėra ir gimtadienio? Tiesiog vieni žmonės gimtadienius švenčia, kiti - ne. Tas pats ir su vestuvėmis - galima tą dieną praleisti kaip daugelį kitų ir niekuo neišsiskiriančią.
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2007 09 07, 08:29)
Balių galima bet kada bet kokia proga pasidaryti.

Man tai kišenė neleistų...
Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2007 09 07, 09:05)
Per savo vestuves visos nori pasijusti princesėmis, ypatingai gražiomis ir laimingomis. Svečių kiekis tam įtakos neturi.

Esmė ne kiekybė, o kokybė. Liūdna, jei pora visiškai neturi tokių artimų draugų, giminaičių, kuriuos nuoširdžiai norėtų matyti šalia tokiomis lemtingomis savo gyvenimo akimirkomis.
Atsakyti
Tuoktis galima dviese, bet tėvams pranešti manau reikia, na nebent jums nusispjauti ant jų, kaip čia kur viena porelė po mėnesio pranešė lotuliukas.gif Mano vaikas nepasakytų apie tokį savo gyvenimo įvykį ir nepakviestų, nu viskas tada sakyčiau auklėdama suklydau g.gif Kad ir tai dviejų žmonių šventė, bet tėvams pagarba kažkokia turi būti, tu gali seneliams nepranešti, draugams... Na nebent tėvai yra niekam tikę (alkoholikai, psichiniai ligoniai, ar panašiai).
Atsakyti