Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 02 04, 19:12)
rugpjucio pradzioje  4u.gif

na tai laiko dar pakankamai apsispresti kokios sventes norit 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Mes irgi norime mazu vestuveliu tik susirasyti, o toliau niekaip negaliu sugalvoti, is pradziu restoranelis, poto namai, o dabar isvis pasimeciau. Butinai kviesim tevus ir labai sekasi kad brangiausiojo tevelis profesionalus fotografas pensijoje, tai atkrenta sis galvos skausmas. Noretusi kur nors gamtoje pasifotografuoti smile.gif
Papildyta:
oi kazkas su mano liniuote, as cia nedaznas svecias, tai nelabai zinau kaip kas veikia blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimocik @ 2012 02 06, 20:24)
user posted image

Mes irgi norime mazu vestuveliu tik susirasyti, o toliau niekaip negaliu sugalvoti, is pradziu restoranelis, poto namai, o dabar isvis pasimeciau. Butinai kviesim tevus ir labai sekasi kad brangiausiojo tevelis profesionalus fotografas pensijoje, tai atkrenta sis galvos skausmas. Noretusi kur nors gamtoje pasifotografuoti smile.gif
Papildyta:
oi kazkas su mano liniuote, as cia nedaznas svecias, tai nelabai zinau kaip kas veikia  blush2.gif  g.gif

kodel pasimetei? ax.gif
Atsakyti
Nes pati nezinau ko noriu biggrin.gif bet pasigilinau paskaiciau kitu paneliu nuomones pamaniau, kad po susirasymo vaziuoti kur nors pasifotografuoti, o po to i mano mamos namus pasedesim visi o kita diena (kadangi susirasyma planuoju penktadieni) sauti su artimiausiais draugais i gamta saslykiuko ir gero pasisedejimo. Tai vat net nezinau, kaip jums tokia ideja, be to noriu kad tevai vaziuotu i CMB kartu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimocik @ 2012 02 07, 01:44)
Nes pati nezinau ko noriu biggrin.gif bet pasigilinau paskaiciau kitu paneliu nuomones pamaniau, kad po susirasymo vaziuoti kur nors pasifotografuoti, o po to i mano mamos namus pasedesim visi o kita diena (kadangi susirasyma planuoju penktadieni) sauti su artimiausiais draugais i gamta saslykiuko ir gero pasisedejimo.    Tai vat net nezinau, kaip jums tokia ideja, be to noriu kad tevai vaziuotu i CMB kartu.  smile.gif

tokias vestuves tikrai daro,vieni pazystami taip padare lygiai pat ir visi buvo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
O aš pati visada svajojau apie tokias vestuves. Tik pati per savo (kurios buvo labai seniai) deja pasidaviau kitų nuomonei ir padariau kad ir nedidukę šventę. Dabar gaila, nes geriau būčiau tuos pinigėlius skyrusi kelionei.
Bet teko dalyvauti pažįstamų tokiose vestuvėse. Tiksliau padėti su idėjos įgyvendinimu. Buvo nedidukės vestuvės, tik jaunieji ir jų tėvai. Pirmoj dienos pusėje padarėm nedidukę fotosesiją- istoriją. Įtraukėm į ją ir tėvus smile.gif Labai linksmai praleidom laiką, daug prisijuokėm, jokio streso.

rezultatas

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2012 02 08, 20:40)
O aš pati visada svajojau apie tokias vestuves. Tik pati per savo (kurios buvo labai seniai) deja pasidaviau kitų nuomonei ir padariau kad ir nedidukę šventę. Dabar gaila, nes geriau būčiau tuos pinigėlius skyrusi kelionei.
Bet teko dalyvauti pažįstamų tokiose vestuvėse. Tiksliau padėti su idėjos įgyvendinimu. Buvo nedidukės vestuvės, tik jaunieji ir jų tėvai. Pirmoj dienos pusėje padarėm nedidukę fotosesiją- istoriją. Įtraukėm į ją ir tėvus smile.gif Labai linksmai praleidom laiką, daug prisijuokėm, jokio streso.

rezultatas

4u.gif

vauuuu.labai patiko ideja ir as tokios noriu thumbup.gif
Atsakyti

super super super!!!! thumbup.gif ir as tokiu noriu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2012 02 08, 19:40)

rezultatas

4u.gif

nepakartojama, dar nieko panasaus neteko matyti bigsmile.gif vakare butinai mb parodysiu, tikiuosi ir jis bus suzavetas kaip ir as wub.gif
Atsakyti

rezultatas

4u.gif

Super. Labai nuotaikinga, nuotraukos nuostabios, idėja taip pat. smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėkui labai. Smagu, kad be mūsų trijų dar kažkam patinka smile.gif

------------------------

photo.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina89 @ 2012 02 09, 18:13)
jei sugalvočiau panašiai šviesti savo vestuves - likčiau nesuprasta savo tėvų, giminių, kurios irgi myliu. tad ši minti pasiliksiu, kai bus vestuvių metinis; bet džiaugiuosi už jus thumbup.gif
Papildyta:
ir suknelė Jūsų man labai miela, matavausi panaši, tik ilga, kam įdomu http://www.salonasma...t...orig&id=517

na su tevu supratimu tai cia ir as nzn kaip bus, mama nuolat kalba kad nuotaka turi buti ilga suknele, su nuometu, rutu vainikeliu ir zinoma kokios vestuves be baliaus visai giminei, bet man tai schmoll.gif nenoriu, kad po vestuviu reiketu gailetis, kad pabijojom daryti pagal save, tad teks seimynai susitaikyti, o argumentuosiu tuo, kad geriau taip, negu visai nesituokti (nes jau eile metu girdim tevu raginimus susituokti, kiek cia galim taip gyventi).
O kas del sukneles tai manau kad tikrai grazi, paprasta bet ne prasta mirksiukas.gif
Atsakyti